2777
2789
عنوان

محل قرار گرفتن جنين

92810 بازدید | 40 پست

سلام صبح جمعتون بخير من الان به لطف خدا باردارم و طبق سونو گرافي جنين دقيقا سمت چپ رحمم نشسته و داره بزرگ ميشه شنيدم جنين سمت چپ يعني دختر ميخواستم ببينم درسته اين صحبت يا كسايي از شماها بودن كه برعكس بوده يعني اوايل بارداري جنين سمت چپ بوده و جنين پسر بوده و يا سمت راست بوده و جنين دختر بوده ميشه اگر تجربه ايي داريد بهم بگيد ممنون

سلام عزیزم، انشاا...نی نی و‌خودت سالم باشید، الان چند هفته هستی؟ نه گلم محل قرارگیری جنین هیچ‌ربطی به جنسبت نداره

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم، انشاا...نی نی و‌خودت سالم باشید، الان چند هفته هستی؟ نه گلم محل قرارگیری جنین هیچ‌ربطی ب ...

الان ٩هفته هستم شما فرزندت يادته اوايل بارداري كجاي رحمتون بوده ؟؟جسارتا جنسيت ني ني تون چيع؟؟

الان ٩هفته هستم شما فرزندت يادته اوايل بارداري كجاي رحمتون بوده ؟؟جسارتا جنسيت ني ني تون چيع؟؟

من هفته هیجده هستم نی نی هم دختره، نه یادم نیست،بعد هم این چیزا مهم نیست مهم سلامتی بچه هست، چند هفته دبگه صبر کنی جنسبت هم‌ مشخص میشه عجله نکن. جنین هم مرتب حرکت میکنه

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

ربطی نداره 

من اصلا به اینکه جنین کدوم سمته تو سونوها دقت نمیکردم الان که گفتی تو عکسهایی که تو گوشیم دارم رفتم نگاه کردم تو سونوی قلب یعنی 6 هفته جنینم سمتِ راست بوده و الان من یه گل دختر دارم تو دلم😘

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگو که نیستی فقط،خدای جانماز ها... 🫩😌