کاربر آقا 🙋 «دانشحو حقوق » «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
واقعاااا یکم خیالم راحت شد خانما اینجا همش گفتن زشته بدجور دودلم کردن بین انگشترای نقره آقا ...
آره جدی میگم ، زیباست
بنظرم خیلی ظریف و بروز و خوشگله 😊
خودم خوشم میاد از انگشتر و اینم عالیه
مبارک صاحبش باشه 🍀
کاربر آقا 🙋 «دانشحو حقوق » «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»
واقعا ممنون خیالمو راحت کردید برام خیلی مهم بود ک بد نباشه :)
خواهش میکنم 😊