2777
2789
عنوان

مامانهای که دوتا بچه دارن همش جنگ دعوا لجبازی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 22 پست
گوش نمی‌ده منم به خواسته هاش گوش نمیدم اصلا ترویج صدا بزنه جوابش نمیدن  ..نه اینطوریم نیس . ...

چه خوب 

اره درست میگی

مثلا یکی از لشناهام ک خیلییم پولداره میگفت من هیچوقت با گریه بچم چیزیو براش نمیخرم بهش یاد دادم چیزی میخواد باید ب دستش بیاره

میگفت بعضی وقتا بچم چیزی میخوادو بخاطرش گریه میکنه بهش میگم افرین مامان گریه کن گریه واسه سلامتیت خیلی خوبه بعد سریع ساکت میشه 

بهش میگم اگ مثلا فلان اسباب بازیو بخواد بهش میگم در ازاش باید به همه سلام کنی اینجوری هم رایگان ب دست نیاورده هم ی کار مفیدو یاد گرفته 

یا مثلا میگ فلان چیزو بخواد بهش میگم باید حتما اسباب زیاتو خودت جمع کحی و یکی دوهفته بهش زمان میدم ک خودشو ثابت کنه (حتی اگ کمم بزاره مهم نیست چون کار جدید یاد گرفته)

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
اره منم جریمه میکنم و چون میدونن شوخی ندارم کمتر کار بد میکنن . چون یه بار تفنگ پسرمو شکستم انداختم ...

منم همینم 

ولی 

نه توروخدا اون وسیله از بین نبر ..اون وسیله دنیاشون .. بگیر بجای یه جای دور از دست تا مدتی نده ..کار خوبی کرد بهش بده .خوش حال میشن

.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بوس میکنم واونا بد نگاه میکنن ..من بهشون همون لحظه توضیح میدم میگم خب همینطور که تورو دوست دارم ...

خودمم به همین فکر میکردم اما من اکثرا دعوارو باهاشون کش نمیدم و سریع می‌خوام تموم شه تا قضیه پر رنگ جلوه داده نشه ولی دیگه حتما برخورد میکنم 

منم همینم  ولی  نه توروخدا اون وسیله از بین نبر ..اون وسیله دنیاشون .. بگیر بجای یه ج ...

اگه تازه باشن که دور نمیندازم اول بررسی میکنم اگه کهنه باشن یا خراب میندازم به اسم تنبیه بره😂

تازه و سالم باشه قایم میکنم

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

چه خوب  اره درست میگی مثلا یکی از لشناهام ک خیلییم پولداره میگفت من هیچوقت با گریه بچم چیزیو ...

بعضی حرفاش حق بود 

ولی شرطی هم  خوب نیس ..جسارت نباشه اینکه سلام بدی میخرم ..

.ولی یاد بگیره فهمید  که سلام دادن به بزرگتر کار قشنگی 

بدون اینکه شرط بزاره بعد اون وسیله  بخره بده به بچه بگه دلیلش این بود این رفتار خوب ازت دیدم  ..اون بچه بیشترمصمم میشه تو رفتار خوبش 

.
گوش نمی‌ده منم به خواسته هاش گوش نمیدم اصلا ترویج صدا بزنه جوابش نمیدن  ..نه اینطوریم نیس . ...

به شرطي كه باباشون هم اطاعت كنه

خونه ما اول بايد باباهه رو تنبيه كرد

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
به شرطي كه باباشون هم اطاعت كنه خونه ما اول بايد باباهه رو تنبيه كرد

بایاشون هم جریمه میکنیم 😂😂خودمم گاهی داد بزنم یا حرفی از دهنم بپره خودمم میشم ،😂

ولی راست میگین باید زن و شوهر باهم همکاری کنن

.