2777
2789
عنوان

مسئله من و جاری ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 41 پست

یعنی خدا رو شاهد میگیرم تا الان یه بارم مادرشوهر منو دعوت نکرده نه ماه رمضون نه هیچی ولی ماهی دوبار اون با بچه هاش اونجاست چند روز پیش پسرم خونشون بوده و خانم مشغول تدارک شام واسه اونا ..بی انصاف نکرده یه تعارف به پسرم بزنه یعنی تا این حد طرف اونه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای چی جاریت مهمونی دعوتت میکنه نمیری؟؟👺👺👺

صميمي نميشم

تلفن هم ندارم

نه مهموني ميرم اگه مانعي نباشه

ولي صميميت؟! ابداً! البته فقط كوچيكه تلاش كرد، دو تاي ديگه لنگه خودم هستن

کلا خانواده ی شوهر عروسایی رو که از اقوامشون هستن حتی اگه بد هم باشن خوب جلوه میدن دیدم که میگم

دقیقا حالا خداییش من هم تحصیلات هم قیافه و اخلاق سرترم ولی هیچ وقت به روشون نیاوردم اونوقت اون انگار پدرکشتگی داره با من

چرا موقع افطار اومد ..

خب عزیزم شاید واقعا مشکلی براش پیش اومده که نتونسته تولد پسرت بیاد بعدش پیام هم که داده 

بنظرم جای ناراحتی وجود نداره 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
وااا چرا اینجوری میگید  خب شاید واقعا مشکل براش پیش اومده که نتونسته بیاد 😯😯 اتفاق خواصی نی ...

اخه از این قبیل رفتارهای زشت و خصمانه زیاد از خودش و خانوادش دیدم

صميمي نميشم تلفن هم ندارم نه مهموني ميرم اگه مانعي نباشه ولي صميميت؟! ابداً! البته فقط كوچيكه تلا ...

کار خوبی میکنی 😆😆😉😉

کاش همون روز میداد اخه دو روز بعد ...

نمیدونم عزیزم شاید نتونسته بهر حال حرص نخور ناراحت نشو اصلا مهم نباشه برات این چیزا

خدا به این پدر مادرا عقل بده که با دستای خودشون بین بچه ها اختلاف میندازن..... کاملللاااااااا درکت می کنم

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
2810