2777
2789
عنوان

مسئله من و جاری ..

1261 بازدید | 41 پست

سلام . جریان از این قراره که جاری بنده از اوناست که جاریشو در هر حالتی غریبه میدونه و تو این چند ساله من هیچ گونه رفتار صمیمانه ای ازش ندیدم البته چون که با مادرشوهرم فامیله اونو بیشتر تحویل میگیرن حالا بعد 10 سال که هیچ وقت نخواست صمیمی شه و اصلا نمیدونه شماره من چنده من به موبایلش زنگ زدم و دعوتش کردم مهمانی مفصل گذشت تا اینکه چند وقته پیش تولد پسرم بازم دعوتش کردم و خانوم بی خبر منو قال گذاشت نیومد بعده دو روز اس داد و یه بهونه الکی ... من تا الان جوابشو ندادم .. به نظرتون همین طور ادامه بدم یا ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین از قدیم گفتن هر رفتی یه اومدی کسی که چندبار دعوتش کنی و دعوتت نکنه به نظر من بندازش از فکرت بیرون

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏

ببین خواستی قبل از اینکه جنگ بشه و بمیریم حرف دلتو بهش بگو  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

به نظر من که جوابشو.بده. بگو خواهش میکنم عزیزم اشکالی نداره. بالاخره میومدی خوشحال میشدم. بعد از اگن هم دیگه کاری باهاش نداشته باش. اما اگه جوابشو ندی انگار مثل خودش داری رفتار میکنی

وااا چرا اینجوری میگید 

خب شاید واقعا مشکل براش پیش اومده که نتونسته بیاد 😯😯

اتفاق خواصی نیوفتاده که مهمون دعوت کردی اون نتونسته بیاد 

ناراحتی نداره

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

والا دیگه خسته شدم از رفتارش بدبختی با مادر شوهرمم نسبت نزدیک داره و تا بوده بزرگی از سمت من بوده اما مادرشوهرم ظاهرا نژاد پرست تشریف دارن و همیشه حق با اونه

والا دیگه خسته شدم از رفتارش بدبختی با مادر شوهرمم نسبت نزدیک داره و تا بوده بزرگی از سمت من بوده ام ...

کلا خانواده ی شوهر عروسایی رو که از اقوامشون هستن حتی اگه بد هم باشن خوب جلوه میدن دیدم که میگم

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 
2810