2777
2789
عنوان

چطوری با نی نی سایت اشنا شدید؟؟!؟😆😆😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 112 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کنم سال 87 بود یا 88 یکی از شبکه های معاند😁ماهواره داشت سایت های پر بازدید رو میگفت اسم اینجا ر ...

جددددی؟؟

چه جالب.

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
اسم اقا کوچولو چیه

هنوز معلوم نيست كه پسر يا دختر عزيزم حدودا ٢٠ روز ديگه ميفهميم😍

أون موقع تاپيك ميكنم حتما الان نميگم ولي هر دو رو انتخاب كرديم.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
جددددی؟؟ چه جالب.

اره منم که فضول دویدم همه سایتا رو که گفته بود چک کردم فقط عضو اینجا شدم یادش به خیر . اون موقع ها جو اینجا خیلی خوب و صمیمی بود. البته  دوسال نیومدم اینجا چون معتاد شده بودم تو ترک بودم تازه برگشتم بازم معتاد شدم .😢

هنوز معلوم نيست كه پسر يا دختر عزيزم حدودا ٢٠ روز ديگه ميفهميم😍 أون موقع تاپيك ميكنم حتما الان نمي ...

ای جان

خدا به همه ی منتظرا عنایت کنه 

نی نی های ماهارو هم حفظ کنه

بچه یه چیز دیگس

😍😍😍😍😍

خودایا شکور.بوچ بوچ😙😚😘😍
 اره منم که فضول دویدم همه سایتا رو که گفته بود چک کردم فقط عضو اینجا شدم یادش به خیر . اون موق ...

سلام معتاد✋

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
اسم اقا کوچولو چیه

رو اون يكي رپلاي نشد رو اين جواب دادم 🙈

آمين عزيزم 😍😍😍♥️
آره واقعا من كه تا دنيا بياد دل تو دلم نيست 😊😊♥️

بهار پارسال میخواستم بینیمو عمل کنم اسم دکترا رو سرچ میکردم نی نی سایت اومد بالا. یه ۶.۷ماه فقط پست ...

👌👌👌

بهار پارسال میخواستم بینیمو عمل کنم اسم دکترا رو سرچ میکردم نی نی سایت اومد بالا. یه ۶.۷ماه فقط پست ...

منم بعد از كلي فقط گاهي خوندن عضو شدم 😁😁😁😁