2777
2789
عنوان

روانشناسان کودک...دارم جنون میگیرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 116 پست
نوشته هات كاملا درسته، منم اينجا دو روز كلاس فشرده رفتم استراليا هستم توي يوني يه پروفسور بود همينا ...

منم ايران نيستم عزيزم.

بله ١٠٠٪‏ هر كس ضامن آينده فرزند خودشه و بايد خودش تصميم بگيره چطور كودكش رو براي يادگيري كمك كنه. 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
یک مادر نباید رفتار طبیعی یک کوچولو را که مشغول کشف دنیاست با رفتار لجوجانه یک بچه بزرگ اشتباه بگیرد ...

كودك با ژن لجبازي متولد نميشه اگر لجبازه باز اشتباه از تربيت والدينه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم مگر من گفتم شما تحصيلات پايين داريد 😁 منكه گفتم اگر دوست داشتيد مطالعه كنيد نهايتا تصميم با ش ...

متن هایی که گذاشتین عالی بودن ولی برای این مادرمون کاربردی نیستن خیلی زحمت می خواد تا بچه ای به این لجبازی رو رام کرد! همون طوری که مادرش میگه در حال جنون هست!!

این مطالب مال وقتیه که هنوز مادر نشدی و می خوای اموزش ببینی

نظر خودت چیه راجع به این وضعیت شاید حتی نمی دونی بی محلی تو این مرحله از لجبازی ممکنه چه لطمه ای به بچه این خانم بزنه؟؟؟؟؟؟؟؟

ممکنه از شدت جیغ ..

سرنوشت از دست تو
كودك با ژن لجبازي متولد نميشه اگر لجبازه باز اشتباه از تربيت والدينه

صد در صد قبول دارم 

حرف من هم همین بود. 

محبت بیش از اندازه

کم صبری پدر و مادر در برابر خواسته کودک 

تسلیم شدن در برابر خواسته های نا تمام اون

سرنوشت از دست تو
متن هایی که گذاشتین عالی بودن ولی برای این مادرمون کاربردی نیستن خیلی زحمت می خواد تا بچه ای به این ...

من كه از اولم گفتم بي محلي اصلا نكنه قهر نكنه دوست ندارم نگه راه درست فقط و فقط پرت كردن حواسشه تمام ، فكر كنم hum هم همين نظرو داشت

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من كه از اولم گفتم بي محلي اصلا نكنه قهر نكنه دوست ندارم نگه راه درست فقط و فقط پرت كردن حواسشه تمام ...

این یکی از کارهاست من هم گفتم مثلا جلوش شروع کنه به رقصیدن

ولی بچه های این دوره و زمونه مگه یادشون میره

دختر این خانم ۱۷ ماهشه شاید چند لحضه حواسش پرت بشه ولی دوباره یادش می افته و روز از نو و روزی از نو

من هم نگفتم همش قهر باشه خلاصه بچه باید از مادرش حساب ببره

سرنوشت از دست تو
متن هایی که گذاشتین عالی بودن ولی برای این مادرمون کاربردی نیستن خیلی زحمت می خواد تا بچه ای به این ...

من با جيغ كودك مشكلي ندارم و تا دو سال ميشه سعي كرد اون إيراد تربيتي كه لجبازش كرده رو فقط رفع كرد تا بتونه باز به اطرافيان اعتماد كنه 

این یکی از کارهاست من هم گفتم مثلا جلوش شروع کنه به رقصیدن ولی بچه های این دوره و زمونه مگه یادشون ...

آره واقعا😣😣😣😣

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
صد در صد قبول دارم   حرف من هم همین بود.  محبت بیش از اندازه کم صبری پدر و مادر در برا ...

عزيزم تا ٢سال كودك فقط حمايت ميخواد جز ترسهاي دروني و نديده شدن هيچي لجبازش نميكنه . ٢سال ١٠٠٪‏ مادرشو براي خودش ميخواد چيز زيادي نيست . وقتي مادر ميشي ميدوني كه مسئولي !

من با جيغ كودك مشكلي ندارم و تا دو سال ميشه سعي كرد اون إيراد تربيتي كه لجبازش كرده رو فقط رفع كرد ت ...

من منظورم این نبود که بچه جیغ نزنه.

منظورم اینه که وقتی بچه در حال جییییییییغ زدنه و لج داره اگه به متن ارسالی شما رجوع بشه باید بی محلی کرد که عواقب بدی ممکنه داشته باشه

همون طور که استارتر اشاره کرد صداش میگیره 

سرنوشت از دست تو
چقدر بحث تربیت کودک گسترده و دشواره🤕🤕خیلی هم پیچیده

دقيقا يه إنسان با كلي توانايى و دفتر  سفيد و كنجكاوِ يادگيري و نت برداريه.

من منظورم این نبود که بچه جیغ نزنه. منظورم اینه که وقتی بچه در حال جییییییییغ زدنه و لج داره اگه به ...

اتفاقا طبق متن من تا دو سال بي توجهي و قانون نداريم . حتما شما متن مربوط بعد از ٢سال و نيم رو داريد ميگيد 😁😁😁

من منظورم این نبود که بچه جیغ نزنه. منظورم اینه که وقتی بچه در حال جییییییییغ زدنه و لج داره اگه به ...

وقتي بچتون جيغ زد هواسش رو پرت كنيد كار راحتيه خيلي راحت.

من براي آموزش اينكار يه هفته ميرفتم خونه دوستم كه بچه ٣ساله پرخاشگر داره خيلي هم راضي بودم از نتيجه.

و مامان بچه هم ديد كه اون اژدها نيست كه يه بچه معصومه. توقعات در حد بچه بايد باشه نه بيشتر 

2810