2777
2789
عنوان

روانشناسان کودک...دارم جنون میگیرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 116 پست
آخه زیر دوسال خوندم اصلا خوب نیست روی تمرکزشون تاثیر میذاره...بچه منم میره جلو تی وی میترسم چشماش ضع ...

منم بچم همينجوريه ولي من اصلا اهميت نميدم هر چيم جيغ ميزنه نه واكنش نشون ميدم نه خواستشو انجام ميدم انگار وجود نداره 

دلم تنگ شده واست...
سلام عزیزم  ببین شما از اول بد عادتش کردی چون هربار که جیغ میکشیده شما بهش اون چیزیو که میخواس ...

👌👌👌👏👏👏

همراهی خدا را می طلبم، برای راضی بودنم از هر آنچه او می خواهد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيييييييزم  دخترت تو اين سن نياز شديد به توجه شما داره  اگر خودت براي بازي كردن باهاش پ ...

بازی میکنم..اما یه کم میگذره جیغ میزنه اسباب بازی پرت میکنه طرفم..درضمن دیگه نمیدونم چه بازی باهاش بکنم مغزم کار نمیکنه

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

هروقت جیغ و‌گریه هاش تموم شد اروم نشست اونی رو که میخواست بده بهش

باهاش بازی کن 

براش بازی های فکری مناسب سنش بگسر سرگرمش میکنه

زنی قوی باش که دخترت الگویی داشته باشه و پسرت وقتی مرد شد بدونه توی وجود یه زن دنبال چه چیزی باشه ❤️

يه دكتر متخصص روانشناسي باليني كودك ميگفت مغز بچه ها تكامل يافته نيست تربيت يعني اينكه مغز كمكي كودك بشيم 

وقتي جيغ ميزنه يعني نمي تونه از نظر ذهني خواسته اش رو از راه معقول و درست تحليل و درخواست كنه 

بايد كمكش كني 

بغلش كن و ازش سؤال كن دقيقا چي ميخواد ؟ دوست داره بازي كنيد؟ گرسنه اش شده ؟ 

باهاش حرف بزن

ليلي مو فرفري هستم 😌
سلام عزیزم  ببین شما از اول بد عادتش کردی چون هربار که جیغ میکشیده شما بهش اون چیزیو که میخواس ...

یه سری بچه های اینجا میگفتن تا دوسالگی بچه هر کاری دلش میخواد باید انجام بده آخه..الانم که شدیدا بد عادت شده

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
بازی میکنم..اما یه کم میگذره جیغ میزنه اسباب بازی پرت میکنه طرفم..درضمن دیگه نمیدونم چه بازی باهاش ب ...

ميشه من عكس اين خانوم كوچولو زور گو شبيه خودمو ببينم😉😅

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭
بازی میکنم..اما یه کم میگذره جیغ میزنه اسباب بازی پرت میکنه طرفم..درضمن دیگه نمیدونم چه بازی باهاش ب ...

اين جور وقتا سريع بغلش كن و مدل بازي رو عوض كن 

باهاش حرف بزن 

گفتگو كردن حتي تو سن كم بهترين راه تربيت 

حتي براي بچه اي كه كامل حرف نميزنه

ليلي مو فرفري هستم 😌

من همیشه به دخترم میگم وقتی جیغ میزنی صداتو نمیشنوم. باید اروم صحبت کنی. اوایل فکر میکرد که طاقت نمیارم اما بعد فهمید نخیر ازین خبرا نیست.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
اين جور وقتا سريع بغلش كن و مدل بازي رو عوض كن  باهاش حرف بزن  گفتگو كردن حتي تو سن كم ب ...

آخه گاهی باهاش حرف میزنم انگار متوجه نمیشه بازم کاره خودشو میکنه😑

یه سری بچه های اینجا میگفتن تا دوسالگی بچه هر کاری دلش میخواد باید انجام بده آخه..الانم که شدیدا بد ...

انقدر از اين حرف بدم مياد آخه كي گفته اينو مامان منم همش اينو ميگه اعصاب منو خورد ميكنه اصلا اين حرف درست نيست 

دلم تنگ شده واست...
2810