2777
2789
عنوان

مامانایی که تازگی بچه رو از پوشک گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 35 پست
عزیزم تو که ۶ روز تحمل کردی یه هفته هم روش نگران نباش یاد میگیره یهو خسته نشی ول کنی .وگرنه بعدنم هم ...

بخدا که اگه امیدی داشته باشم دوهفته دیگم صبرمیکنم میگم نکنه کلا راه نیفته همینجور باشه جیششو نگه

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بخدا که خودم قاطی کردم یه بچه بزرگتر دارم طفلکی سر این6روزه زندانی شده تو خونه ازون طرف اون ...

ببین کاش الان شروع نمیکردی. ممکنه الان دوباره پوشک کنی برای دفعه بعد همکاریش کمتر بشه و بیشتر اذیت کنه

الان از تشویق استفاده کن تا یاد بگیره. مثلا هرباری که کارش رو توی دستشویی انجام داد یه خوراکی چیزی بهش بده. اگر توی شلوارش انجام داد بهش نده

برای سرویس بهداشتی هم از این صندلی عروسکی های مخصوص کودک بگیر برای دستشویی کردنش  

پسر منم اذیت میکنه در طی روز چندبار ممکنه شلوارشو خیس کنه ولی از قبل بهتر شده اولاش که اصلاااااا جیش نمیکرد میبردم دستشویی.خواهرم گفت اونجاشو فوت کن سردش بشه جیش میکنه   ...جواب داد .الان بدون فوت کردن میبرم دستشویی جیش میکنه

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
من الان پسرم یکسال وپنج ماهشه شروع کردم دوست دارم زودتر از جیش بگیرمش چون هم پوشک ضرر داره هم گرونه

چند روزه شروع کردی؟ همراهی میکنه یا عین پسرمن گیج میزنه ؟ حق داری درماه600تا700فقط هزینه پوشکشونه🥲

بخدا که اگه امیدی داشته باشم دوهفته دیگم صبرمیکنم میگم نکنه کلا راه نیفته همینجور باشه جیششو نگه

نه عزیزم مطمئن باش راه میفته پسرت زرنگه منتها ازوناست که یکم تنبلی میکنه شاید خسته میشه تو دستشویی زیاد سرپاش میکنی

پسر منم اذیت میکنه در طی روز چندبار ممکنه شلوارشو خیس کنه ولی از قبل بهتر شده اولاش که اصلاااااا جیش ...

چند سالشه؟؟ من اب میگرفتم رو آلتش خیس میشد جیش میکرد ولی درکل اینقدر شاشویه اکثرا هرسری بردم جیش کرده

نه عزیزم مطمئن باش راه میفته پسرت زرنگه منتها ازوناست که یکم تنبلی میکنه شاید خسته میشه تو دستشویی ز ...

نه گلم اتفاقا ازیناس که همیشه سر دوساعت پوشکش سنگین میشد هربار میبرمش همون اول جیش میکنه مگر قبلش کامل شلوارشو خیس کرده باشه که من نفهمیده باشم نمیدونم چرا تو این مورد گیج میزنه وگرنه از اولی خیلی زرنگتره اما اولی سریه هفته راه افتاد

چند روزه شروع کردی؟ همراهی میکنه یا عین پسرمن گیج میزنه ؟ حق داری درماه600تا700فقط هزینه پوشکشونه🥲

همراهی میکنه خداروشکر فقط وقتی میبینه داداشش رفته دستشویی من حواسم نباشه یهو میبینم رو خودش جیش کرده خبر نمیکنه .من خودم هر نیم ساعت میبرم دستشویی جیش میکنه .حتی پی پیشو وقتی میخواد زور بزنه میبرم دستشویی 

ببین کاش الان شروع نمیکردی. ممکنه الان دوباره پوشک کنی برای دفعه بعد همکاریش کمتر بشه و بیشتر اذیت ک ...

اره بخدا روزی صدبار میگم چه غلطی بود کردم

وای منم می خوام خرداد شروع کنم اینقد استرس دارم 

اگه عین پسر من جیشش زیاده بزار2سالش بگذره من خیلی پشیمونم دیدم اولی خیلی راحت بود گول خوردم اما اون کلا کم جیش بود این یکی دمار از روزگارم دراورده نه کمر وزانو مونده برام نه اعصاب