2777
2789
عنوان

دوست ندارم دخترم زبان انگلیسی یاد بگیره....فرانسوی یا اسپانیایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3904 بازدید | 94 پست

زبان فرانسه خیلی سخته.یادمه اول ترم سی نفر بودیم.ترم دو شدیم بیست.ترم سه هفت نفر...زبانیه که خیلی ریزشی داره.پروفسورمون میگفت کسایی که ترم سه ببعد می مونن یعنی واقعن باید ب پشتکارشون افرین گفت ...اول بره انگلیسی راحتتره چون فرانسه و انگلیسی لغاتشون مشابه فقط یه حرفش تلفظ نمیشه یا حروف زیادی داره..اگه بره فرانسه چون خیلی سخته ممکنه زده بشه...

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤
۹۰درصد کلای زبانا چرتن از نظر من از این بابت حق داری یا معلم بگیر برا ش یا اگه زبانت خوبه خودت تدریس ...

جانا سخن از زبان ما میگوییی... حالا لطفا پیشنهاد بده. می خوام  از اول درست یاد بگیره

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زبان فرانسه خیلی سخته.یادمه اول ترم سی نفر بودیم.ترم دو شدیم بیست.ترم سه هفت نفر...زبانیه که خیلی ری ...

چند ترمه عزیزم؟؟؟😊

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

تا جايي كه من ميدونم فرانسه خيلي سختتر از انگليسي هست اونوقت دخترت ميره همون اول از يادگيري زبان زده ميشه بعدش ديگه نسبت به يادگيري انگليسي هم جبهه ميگيره انگايسي كه اسونه خيليها نيمه ولش ميكنند چه برسه به فرانسه كه من خودم براي تلفظ يه كلمه اش كلي درگير بودم

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

اسپانیایی زبان دوم دنیاست. تو آمریکا اسپانیایی به بچه هاشون‌در دوران‌مدرسه یاد میدن. گرامرش خیلی راحته.

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
جانا سخن از زبان ما میگوییی... حالا لطفا پیشنهاد بده. می خوام  از اول درست یاد بگیره

من خودم دست بکار شدم یادشون میدم بکم که راه افتادن معلم میگیرم یه کلاس نیمه خصوصی با دوستاشون صحبت میکنم یه کلاس ۴ نفره تشکیل بدیم هم خوب یاد میگیرن هم تحت نظر خودمونه کلاس از نظر سهریه هم فشار نمیاد بهمون

چرا دلزده بشه ببین یه تجربمو بهت میگم زیاد به نق بچه درمورد خسته شدن تو کلاس اهمیت نده چون کم کم عاد ...

خب تو خونه براش چیکار کنم؟ چطور اموزش بدم؟ کلاس خصوصی که اینقدر مثل ترم طول نکشه مناسب تر هست؟

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
دو نمونه کتاب و سی دی هم گرفتم دوست داشتی عکسشون رو بذارم برات

بله حتما

چند ترمه عزیزم؟؟؟😊

بستگی به موسسه ات داره..از سطح A1/1  شروع میشه تا سطح B2 من ک چن بار می افتادم حساب ترمها ازم در میرفت..

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤
حالا لطفا بگین چیکار کنم دخترم از انگلیسی زود خسته نشه... کلاسهایی که میره چه ویژگی داشته باشه.... ط ...

معلم خصوصي بگير

بگو نميخوام خسته شه 

باهم كارتون ببينيد

كتاب موزيكاال

آرام آرام پیش برو...این سوی سن و سال خبری نیست جانِ مادر.
همین طولانی بودن کلاس خیلی بده

والا من بعد از کلاس رفتنها.. موقع دکترا برای زبانش خودم خوندم هم به نظرم  زبان راحتی بود و هم خیلییییی بهتر از این کلاسهای ترمی بود..

بله حتما

عزیزم کلاس رفتن مهم نیست. مهمتر اینکه توی جامعه کسی زبانی جز فارسی حرف نمیزنه. کلاسی بزارش که خودت بتونی باهاش حرف بزنی. البته اگه میخوای واقعا زبان یاد بگیره

مامانهای تیر 96:                  http://www.ninisite.com/discussion/topic/1180793/%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%DB%8C%D8%B1-96