2777
2789
عنوان

خانمای پسردار نی نی سایت و آقایونی که اشتباهی اومدن نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 32 پست
سلام چون ادمها با بالا رفتن سن با معاشرت با تجربه تغییر میکنن منم هفت ساله اینجام و طبیعی هست تغیی ...

😅اجی در جهت مثبت تغییر کن 😅😘فکدمیکنم سایت یه اثر تخریبی برا واکنش سریع واسه همه کاربرا داره،به هرحال خوشحالم از بودنت😍

سلام چون ادمها با بالا رفتن سن با معاشرت با تجربه تغییر میکنن منم هفت ساله اینجام و طبیعی هست تغیی ...

راس میگن زیاد دهه هشتادی شدی نکنه مامان میشی  

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😅اجی در جهت مثبت تغییر کن 😅😘فکدمیکنم سایت یه اثر تخریبی برا واکنش سریع واسه همه کاربرا داره،به هر ...

عزیزی🥰

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

همیشه پسرا بد نیستن گاهی بعضی دخترا هم بد هستند یکی از دوستان پسرش موقع ازدواج گفت مامان برای اینکه این دختر رو ب من بدن  گفتن ۳دنگ ب نامش کنید بیا و ۳دنگ از اپارتمان ب نامش کن این دوستمونم معلم یک عمر با زحمت کشی اپارتمان خریده بود خیلی گفت ن ولی خب پس پسر برنیومد ۳دنگ‌زدن ب نام عروس هنوز ۳سال نگذشته. خدا میدونه چ ب سر این پسر اورده دوشخصیتیه اینقدر میزنتش ولی این پسر میترسه بزنه و میترسه دختر  بره شکایت بدتر بشه میگه من اصلا دلم نمیاد بزنمش چطور دلش میاد من رو بزنه .. مهریه اش هم گذاشته اجرا تو این ۳سال هم ۲۰۷ پسر رو ب نام خودش کرده حالا ک همچی ب نامش شده میگه طلاق و پسر رو تو خونه راه نمیده ... ن خانمبازه ن اهل مشروب سیگاره ن رفیق باز اهل کاررر خیلی هم متین تحصیلکردست و خیلی هم دوست داشتنی..ولی این دختر همش بهانه میگیره چرا دوستام سفر خارج رفتن من نرفتم و خیلی بهانه های دیگه.. جوری ک خود فامیل دختره زنگ میزنن ب پسر و میگن حیف تو ... من میگم چ دختر چ پسر هر دو باید مادرها و پدرها باهاشون صحبت کنن زندگی یکروز دو روز نیست ..

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
خانم اوپرا چند روز نبودید گفتم حتما دوباره یکی لطف کرده  یه آتو گرفته تعلیق شدید

سلام

بعله بعله یک هفته آب گوارا نوشیدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
راس میگن زیاد دهه هشتادی شدی نکنه مامان میشی    

نه خوشگل خانم من قرار نیست مامان بشم😙

همه حرفات درسته 

البته که مادرهای دختر دار هم باید به دختراشون بجای ناخن و مژه و .... خیلی چیزها یاد بدن 

بعضی دخترهای امروزی کاسبی یاد گرفتن ازدواج کنن مهریه بگیرن کیف کنن

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

یعنی فقط پسرا رو باید درس تربیت کرد دختر مادر زادی تربیت شدن؟دخترا هیچ زندگی رو خراب نکردن؟ همه جا خوبو بد هس ایقد به پسرا گارد نگیرید یکی بگه پسر میخوام همش توهین میشنوه یکی بگه دختر میخوام فرشتس تا کی تبعیض

نه خوشگل خانم من قرار نیست مامان بشم😙

مامان من بشو دخمل خوفی میشم    دیروز غیبت تورو کردم بگم از الان  

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

مامان من بشو دخمل خوفی میشم     دیروز غیبت تورو کردم بگم از الان    

بذار رابطه مون در حد خاله خواهرزاده بمونه من مامان خوبی نمیشم پدرت در میادا