2777
2789
عنوان

خواستگارم پیام داده شب خواستگاری برو ارایشگاه حتما جاریاتم میان!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 4959 بازدید | 116 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
بله به احتمال زیاد ایشون اصلا صادق نیستن  برخوردشونم اصلا مناسب نیست

پس کجا میان؟ بگو جوابم منفیه نیان دیگه😐

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
بابا پسره ذوق داره دلش میخواد از زن داداشاش بهتر به نظر بیایی منظوری تداره فکرم میکنه جوابت مثبته اگ ...

خب ما مدت زیادی نمیگذره از اشناییمون

چیشده که تا این حد احساس راحتی میکنن؟

و چرا باید جلسه دوم خواستگاری دسته جمعی بیان؟

2804

نرو آرایشگاه شب خواستگاری ‌ بعد میگن عروس اینقدر زشت بود قیافه خودشم روس نداشت رفته بود آرایشگاه ... 

بهش پیام بده آقای فلانی خودم تصمیم میگیریم برای شب خواستگاریم . یا یه ایموجی بفرست 😊 فقط 

میشه یه صلوات برام بفرستید که منم دامنم سبز شه به فرزند سالم وصالح وعالم؟🥲 
2805
این  اول کاری اینجوری میگ    بعد عقد میخاد  هوو  صدات کنه  خخخ

بله بعیدم نیست

ایشون از روز اول منو توو خطاب کردن

مثلا میگفتن که تو همیشه تیره میپوشی؟ روشن نمیپوشی برام؟ و من فقط سوالی نگاهشون کردم

2801