2777
2789
عزیزم شمارو باور نکردن پس منو حتما میگن از یه سیاره دیگم چون دونفری ماهی۴تومن خرج میکنیم فقط🤣🤣🤣

میشه بگی چکار میکنی تا منم ایده بگیرم ۴ تومن فقط خورد و خوراک یا چیزای دیگه هم اره ؟ به نظر من که خیلی خوبه  که با ۴ تومن خرج ماهیانه ۲ نفر رو میبندی اینجوری خیلی میشه جلو افتاد تو این گرونی

خدایا رویای عزیزمعصومه مهربوناولین کسی که اینجا ویپادرو معرفی کردواولین کسی که تارا رو معرفی کردبه خ ...

بی زحمت شماهم هروقت تونستین در مورد این تارا یه توضیح کوچیک بدین (دعاتون می کنم)من واقعا احتیاج دارم بهش از طرف اداره میشه گرفت ولی من چون شناخت نداشتم وچیزی در موردش نمی دونم تا حالا ازش استفاده نکردم.

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بی زحمت شماهم هروقت تونستین در مورد این تارا یه توضیح کوچیک بدین (دعاتون می کنم)من واقعا احتیاج دارم ...

عزیزم برنامه تارا نصب کن از بازار 

بعد کد ملی و احراز هویت 

میزنی دریافت اعتبار 

اعتبار بسته حالا به شانس و خوش حسابی و اعتبار سنجی از ۵۰۰ شروع میشه 

شما تو برنامه برید نوشته فروشگاه ها که حضوری و آنلاین جدا نوشته 

حالا حضوری مثل افق و فامیلی مثلاً  تشریف می‌برید خرید تا سقف مثلاً ۵۰۰ اعتبارت 

۵۰۰ خرید می‌کنی اونجا میگی با تارا پرداخت میکنم گوشیتو باز می‌کنی برنامه تارا بار کد  نوشته اونو میزنن سیستم از اعبارت کم میشه حالا شما برا باز پرداخت نصفشو۲۵۰یه  ماه بعد از خریدت نصف دیگشو دوماع بعد تو برنامه راحت می‌پردازی یعنی ۲۵۰

کلن  لیست اقساط کی باید بدیو تو برنامه هست 

حالا فروشگاه انلاینم همینجوره فقط موقع پرداخت اعتبار تارا میزنی 

کلن موقع پرداخت قسط خودش پیام میده بهت 

برنامه خوبیه شهر ما فقط افق داره و دیلی ازش که با تارا میدن 

من حس میکنم  این فروشگاه‌ها. نسبت به عمده فروشا پام گرونتر میگیره 

مثلاً مرغ سینه بیرون خیلی ارزون تره 

ولی افق بخاطر بسته بندی و  چربی چیدن دورش فلان بسان 

کلی از مرغ فروشیا گرونتر میدن

افق  کوروش خیلی وسایلاش نسبت به عمده فروشیای که تک فروشی هم میکنن تو شهر ما یه خیابون پره عمده فروشی که کیلویی دونه ای  اینجوریم میدن مشتری 

خیلی گرونتر میگیره افق مثلاً تخم مرغ دونه  ۴۵۰۰خوب درشت 

افق دونه ۵۳۰۰ پام گرفته بود  

من با تارا فقط میرم افق وگرنه اصلا نمی‌رم 

عزیزم برنامه تارا نصب کن از بازار بعد کد ملی و احراز هویت میزنی دریافت اعتبار اعتبار بسته حالا به شا ...

ممنون که توضیح دادین🙏♥️

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
عزیزم برنامه تارا نصب کن از بازار بعد کد ملی و احراز هویت میزنی دریافت اعتبار اعتبار بسته حالا به شا ...

برای شهر من جانبو هم هست که نسبت به افق به نظرم قیمتاش بهتره

برای شهر من جانبو هم هست که نسبت به افق به نظرم قیمتاش بهتره

و دیجی پی هم چنین اعتباری داره که من از دیجی کالا  قسمت سوپر مارکتی سفارش میدم 

منتهی اعتبار اون به فرض یه تومن میده اعتبار ۲۵۰ موقع خرید باید بپردازید 

سه تا ۲۵۰ بعدی 

اول هر ماه قسط مینده برات 

عزیزم شرایط ضامن برای وام مهربانی چیه؟ضامن کارمند میخواد ؟ آخه مهر برای ضامن زیاد سختگیر نیست اگر خو ...

عزیزم فردی که تو بانک ملی حساب داشتع باشه 

لزوماً نه کارمند 

ولی بیشتر کسی که حقوق بگیره قبول می‌کنه برنامه 

من رتبه A

بودم ‌. بازنشسته قبول کرد کد ملیشو برنامه بام 

عزيزم ميشه لطفا بگيد مكمل رژيم چي ميخوريد؟من متاسفانه اشتهام خيلي زياده توروخدا راهنماييم كنيد

عزیزم مکمل حتماً در کنارش بااااید رعایت کنی من کربو فایت دارم اما نمیشع که سینی برنج بخورم بعد دوتا کربو بندازم بالا 

اولین قدمت کم کردن حجم غذا به مرور 

این مکملا هم کمک می‌کنه زودتر به نتیجه برسی 

اگر اگر اگر شرایط باشگاه داری حتما برو 

جو باشگاه کلن طوریه خود به خود رعایت می‌کنی 

بعد تمرین دلت نمیاد با غذا خودت خفه کنی 

میگی حیفع رفتم زحمت کشیدم بعدخ بشینم اینهمه غذا بخورم بزا کمتر کنم 

عزیزم برای جلوگیری از اشتها واقعا جوابه؟ کروم روزی دوتا میخورم منیزیمم میخورم ولی همش گرسنمه😭😭

اگر بیشتر از سه ماهه که میخورید باید یه تایمی قطعش کنید

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

دوستان من قلم گاو خریدم .....بعد چربی روشو که میبنده میگن آمینو اسید داره خوب نیس فقط ژله اش باید ...

عزيزم أمينو اسید كه خوبه

جربي امينو اسيد نداره   اصلا خوب نيس

بايد بزاري تو يخجال و جربي روش بكيري

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست