2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبم من همیشه این تاپیک میخونم و از نظراتتون استفاده میکنم. لطفا دوستانی که اطلاع دارند ...

سلام 

من امسال رفته بودم 

هزینه سویت خیلی نسبت به هتل بهتر بود 

هم قیمتش خوب بود هم تمیزیش

اگر خواستین درخواست بدین شمارشون بفرستم

سلام عزیزم مبارکهام وی ام ثبت نام کردید مگه زود تحویل میده؟مامیخاستیم ثبت نام کنیم رفتم نظرات و خوند ...

ممنونم عزیزم

حقیقتش چند سری قرعه کشی کردن تا به اسم ما در اومد الانم منتظریم مدارک ضامن تایید شه تا پرونده بسته شه که گفتن بعد از بسته شدن پرونده ۹۰ روز کاری طول می کشه تا برسه دستمون

چشم هر موقع تحویل گرفتیم میگم

به نظرتون کدوما الان ارزش خرید داره تا سال بعد رشد صعودی داشته باشه

اینو واقعا نمیشه حدس زد چون دیدی که وضعیت سیاسی منطقه و دنیا رو

هر روز از یه جا خبر جدید میاد بالا

ولی فعلا روی داج خیلی مانور میدن به خاطر ایلان ماسک و ترامپ

خانمایی که وارد هستین به وام

این وام نگین امید سپه چطوریه شرایطش

میشه لطفا یه راهنمایی کنین 

میخام سپرده بذارم وام بگیرم ولی نهاااایت قسطی که میتونم بدم چهار تومنه

میشه راهنماییم کنین 

ممنونم

سلام دوستان❤️

ما اقساطی از شهر لوازم خانگی خرید کردیم 

متاسفانه سومین چک مون بخاطر اینکه حواس همسرم پرت شد تاریخ جا به جا متوجه شد برگشت خورد که تماس گرفتن گفتن تا آخر هفته پاس کنید  

چک به اسم منه ٫ الان میخاستم وام ده تومنی رو بگیرم نوشته شما چک برگشتی داشتین و رفتار مالی خوبی ندارین 

میخاستم بدونم بعد پاس چک وامم فعال میشه ؟

یا قاعده خاصی باید برای بهبود رفتار مالی ویپاد انجام بدم 

من qwمیزنم هانکلن قیمتش چقدره من پوستم خیلی خشک

650 گرفتم خیلی عالی بود ولی به صرفه نیست اصلا

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
در مورد ارزها چی اطلاع دارن چی میشه

ارز و نمیدونم شوهرم بیشتر تو ارزه من چون پس اندازم طلاس راجب طلا بمن اطلاعات میده 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖