2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
دقیقا درسته زهرا جونما حبوبات که بسته بندی میکردیم برای فروشگاه های مختلف قیمت رو بسته بندی فرق داشت ...

برای افق کوروش؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم بی زحمت اسم دکتروبگوواسه دخترم میخوام ...ممنون 🙏

عزیزم من چشمام رو عمل prk کردم پیش دکتر حسین قوام سعیدی

یعنی الان حدودا ۴ ۵ سال میگذره هیچ مشکلی نداره

اون زمان که من رفتم مطبشون خیابان عارف ۲ بود

بعد اگه مشکل چشمتون واقعا غیر قابل درمان باشه، همونجا میگن که الکی وقت و هزینه صرف نکنین. یعنی پولکی نیستش واقعا

یکی از آشنایان من یکی از چشماش یکمی انحراف به داخل داره. دکتر گفتش چون هم انحراف به داخله و هم مقدارش خیلی کمه، با عمل خوب نمیشه

من میتونم عمل کنم اما این چشم خوب نمیشه دیگه تصمیم با خودتون. همون سال اون عمل ۱۰ تومنی میشد. میتونست از پول چشم پوشی نکنه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
زهرا جان شما خریداتو از کجا انجام میدی منظورم بیشتر خرید لباس

خب چه نوع لباسی

شلوار و شال و روسری از چهارراه مخابرات قاسم آباد

مانتو بازار فردوسی

لباس خونگی هم جای خونمون ارزونه 😄

سلامب نظر من کادویی ک پس دادنی باشه رو سنگین نگیرید که اونم موقع پس دادن معذب نشهولی برای جبران محبت ...

ممنون از راهنمایی تون ، واقعیت خواهرم خیلی وضع مالی خوبی داره گفتم الان خارج از کشوره ، خداروشکر نیازی به قرض کردن نداره 

وضع مالیش خیلی از من بهتره 

2804