2777
2789
عزیزم من هرگز همچین جسارتی نمیکنم که بگم کسی گشنه میمونهشاید منظورم رو بد رسوندمبحثم اینه که بهترین ...

ولا تو آغ هم و شهرهای دوروبرش گردو همین قیمتاست چرا انقد براتون عجیبه؟ مگه شماها ماهی چقد خرج می کنید بنظرمنم ۲۰تومن کافیه و حتی زیاد

اصلا این کارو نکنید این کار غیر قانونیه اصلا هم معلوم نیست تهش چی بشه

عزیزم لطفا اطلاعات غلط به مردم ندین

من این وام رو گرفتم سر وقت وام رو بهم دادند الانم دارم قسط میدم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشیدا معذرت از همگی 

یسری خانما دنبال اینن یا محکوم کنن یا مچ بگیرن 

و زندگی بقیه رو بالا پایین کنن و هرطور شده یه ایرادی از زندگیه دیگران بگیرن یه نظری بدن و بگن چون تحصلکرده هستم نظرمو فرو کنم تو مغز و چشم طرف و بقیه  

اشتباه فکر کردی  نظر شما هیچ اهمیتی برای کسی نداره چون به درد کسی نمیخوره حالا اگه کمک کننده بود حتما استفاده می‌کنیم 

حالا کسی چیزی به من نگفته ها کلا میبینم تو تاپیک که مدیریت خودشون خوب نیست و گرونی هم فشار آورده  این بین یه خانم با هنرمندی زیاد زندگی رو پیش میبره میاد تعریف میکنه قابل درک نیست برای اون خانم دیگه ، یه حرفایی میزنن نسنجیده یعنی اجازه بدی برات تعین تکلیف کنن بنده خدا اطرافیانتون 

اجازه بدین هرکی با هر سبک زندگی که داره راحت نظرش و نحوه زندگیشو بیاد تعریف کنه از نکته های خوبش استفاده کنید و  ایده بگیرید هرجاشم به کارتون نیومد بگذرید و رد شید دیگه قضاوت نکنید. 

بازم معذرت میخوام از خانم های بزرگوار و با ادب این تاپیک چون خودم دیشب به یه نوع دیگه مورد قضاوت یه کاربر قرار گرفتم این حرفارو زدم البته گویا ایشون تو کامنت های همه دنبال یه موردی هست که بشینه یه صفحه بلند بالا بنویسه و محکوم کنه 

دوستان منم امروز ۵۰۰ برنامه گرفتم ۵۰۰ شهریه باشگاه لطفاً لطفاً لطفاً دوستانی که رژیمن خوراکی‌های رژی ...

عزیزم رژیم یا کلا لایف استایل سالم‌خوری گرون هست 

حالا برای اینکه متعادلش کنیم شما سه وعده از غذای شامت رو با پروتئین گیاهی جایگزین کن عدسی خوراک لوبیا قارچ و اسفناج

سویا اصلا به برنامه رژیم اضافه نکن فایده‌ای نداره

تخم‌مرغ ارزون‌ترین پروتئین هست که اگه ورزش رو مرتب انجام بدی روزی ٣ تا تخم‌مرغ کامل و تا ده تا سفیده تخم‌مرغ میتونی بخوری

خود مرغ رو بخری برات ارزون‌تر از سینه یا فیله درمیاد اما دقت کن که بقیه قسمت‌های مرغ هم چرب‌تر هستند هم پروتئین کمتری دارند پس اگه خواستی درست کنی دیگه روغن اضافه نکن 

اوتمیل خیلی خیلی سیر نگه میداره من نمی‌دونم چه رژیمی بهت دادند اما یک پیمانه جو دوسر یک عدد موز یه لیوان شیر یک قاشق چیاسید یه تیکه شکلات تلخ خورد شده میشه یه وعده صبحانه که تا ساعت‌ها سیر نگهت می‌داره

در کنار همه‌ی غذاهات سالاد سبز بخور حجم معده رو پر می‌کنه بدون سس با یکم روغن زیتون و آبلیمو مزه‌دار کن

بچه ها دقت کردین روزا یه ذره بلند شده و من چقدر این روزای نزدیک عید رو دوس دارم.یواش یواش میریم خونه تکونی و خرید عید وای از بچگی عاشق این روزا بودم.لطفا بیاین در مورد برنامه غذایی عید،مهمون داری،پذیرایی و خرید عید ،پر کردن یخچالامون صحبت کنیم.هر کس ایده اقتصادی داره لطفا به بقیه هم بگه تا ما هم استفاده کنیم.مرسی از همههههههه

ممنون مامان سبحان جانسحر هم نمیدومم چرا چندروزه نیست؟بله اونجا تماس گرفتم گفت از اردیبهشتیه خانمی یک ...

سلام عزیزم مریض بودم 

دکتر گفت شبه کرونا هست دیگه هر سال زمستون باید مثل آنفولانزا منتظر این ویروس هم باشیم خیلی مریضی بدی بود خیلی مراقب خودتون باشین 

درمورد وام آره عشقم دم عید وام رو میبندن تا اردیبهشت که دوباره وام‌ها شروع بشه اما شما اسمت رو بده چون خیلیا تو صف هستند اینجوری اوایل اردیبهشت وام رو میگیری

اهدافت چیه که با سالی 12 میلیارد هم هندل نمیشه

عزبزم چند بارم گفتن ما هر روز که این در امد رو نداریم بازار 8روز بسته میشه هر روزم اجازه ورود نمیده پس سی روز ماه این درامد رو نداریم پس 12میلیارد درامد سالانمون نیست

خانمای عزیز 

اگه میخواین سالاد درست کنین کاهو گرون شده میتونید این هفته کاهو نخرید و سالاد دیگه درست کنید 

اگه فلان میوه گرون شده چند روز از میوه های دیگه استفاده کنید آیه نیومده که حتما فلان میوه خورده شه 

تو یخچالتون چندتا بادمجون چندتا هویج چندتا کدو مونده نزارین خراب بشه یا به عنوان دورچین استفاده کنید  یا بشقاب سبزیجات سرخ شده و بخار پز درست کنید خلاقیت بخرج بدین چندتا تیکه مرغ یا یه مقدار چرخکرده هم سرخ کنید یا حتی تخم مرغ چندتا بشکنید

من چند روز پیش اسفناج خریدم یه دسته کوچیک ازش موند با یدونه سیب درختی و یه مشت کشمش و دوسه تا گردو و یکم روغن زیتون سالاد درست کردم خیییییلی خوشمزه شد  

چیزای سالم جایگزین کنید مثلا بنظرم سبزی خوردن کنار غذا سالم‌تر تا ترشی اونام سالم هستنا ولی سبزی سالم‌تره 

پیاز خلالی کنید جعفری بزنید انقد خوشمزه س برای کنار غذا 

من متاسفانه تا جرمگیر نریزم تو سرویس بهداشتی دلم آروم نمیشه ماسک میزنم و دستکش میپوشم و یه اسکاج نرم دارم آغشته میکنم به جرمگیر و پودر لباسشویی و همه جای سرویس بهداشتی رو باهاش میسابم و چند بار اسکاج رو آغشته میکنم کلا شاید کمتر از یه استکان مصرف بشه زندایی من یدونه از کوچیکا میریزه میره تازه به همه قسمت ها و کنج و... نمیرسه 

سرکه ترشی هاتون اگه زرد چوبه نداره صافی رد کنید و بریزید تو بطری نوشابه و باز برای تمیز کردن  سرویس بهداشتی ازش استفاده کنید 

سلام دوستای گلم 🤩

انشالله همگی موفق باشید 😊

از هم خرده نگیرید و نظرات همو تحلیل و تجزیه نکنین ک همه بتونن ایده هاشو راحت بگن نترسن از جو تایپیک 🥰

درامدها و سبک زندگیا خیلی مهمه 

بنظرم این سوال ک هزینه های زندگیتونو با چ مبلغی میبندین خیلی پر چالش بوده 

بقولی ما ک خبر نداریم طرف چن بار مهمون داره یا مهمونی میره 

چ چیزایی رایگان میخره یا از کجا خرید میکنه 

اصلن میزان درامد ها هم مشخص میس 

ی مبلغی یهو هدیه ب طرف میدن یا پاداش گیرش میاد 

اصل صحبت گروه درباره همین اسراف نکردن و درست مصرف کردن و مدیریت کردنه درامدهاست 

از چند و چونش ک صحبت میشه ببینید ب کار زندگیاتون میاد یا نه 

بلاخره همه خانم های عاقل و بالغ هستند ک بعد از ازمایش و خطا ب این نتیجه رسیدن ک چ سبکی براشون بهتره🌷

خب دوستان  عزیز بعضی سوالا تو گروه کاملا بی جوابه بعضی صحبتها هم صفحه ها رپلای داره 

بهتره متعادلتر در جهت بهبود گروه برخورد کنیم😘 و از حضور همدیگه بهترین استفاده رو ببریم🙏 

من خودم ب شخصه

تقسیم بندی پول 

نوشتن 

برنامه غذایی 

لیست خرید خیلی ب کارم میاد و طرفدار این موضوعم 

همونطور ک برا کاربرای عزیزی کاربرد نداشته ک این ب سبک زندگی و میزان درامد برمیگرده 🌷 

خب گزارش خودمم اینه ک ماهیانه طلا رو میگیرم 

برا عروسی خواهرم از همون صندوق طلای ماهیانه ی گرم و خرده ای رو گذاشتم ک ی تکه طلای بردارم اگر نگید کمه یا زیاده😂😘

وامی در حریان داریم ک بعد از تصفیه مبلغ وامایذقبلیمون ک حدود سه تومن بود این میاد جاش با یک و نیم مبلغ قسط🥹☹️ نمیخاسم وام جدید بردارم ک متعادلتر خرج کنیم ک نشد اما رو افزایش حقوق حساب کردم ک اونو بزاریم برا مخارج خونه .

ک حتما اول ی مبلغیش رو طلا بگیرم دو تا سکه یرگرمی برا بچه ها و بقیش رو برا مبل و خرده خرج های خونه هزینه کنم انشالله.🌷 

برا لباس و ارایشگاه برا عروسی پیشرو هم باید حتما پول کنار بزارم و مایحتاج خونه هم تا عید پر کنم ک از لنمون استفاده میکنم 

با حقوق هم قسط ها و باکس ها رو میدم فعلا 

با اسنپ و یارانمون هم فعلا مخارج روزانه رو پوشش میدیم 

انشالله بهترینا براهمه رقم بخوره❤️

بعضیاشون پیج دارن عزیزم خصوصی پیام بدین براتون میفرستم با کمال میل😍

آرشیدا چقد خوب نوشتی دختر 

باید منی ک مجردم ازت یاد بگیرم 

دوست دارم تورو با خودممم ببرم خرید🥰🥰

بیشتر برامون با جزییات بفرست 

اون پیچ هارو برام بفرست بی زحمت ❣️

دارم میام تهران اون تولیدی هارو بگو دختر 

متشکررررررم😘😘😘😘😘

خانمای عزیز اگه میخواین سالاد درست کنین کاهو گرون شده میتونید این هفته کاهو نخرید و سالاد دیگه درست ...

سلام 

جرم گیر رو نباید با چیزی قاطی کرد جرم گیر و پودر و یا جرم گیر و وایتکس

ریه رو نابود میکنه

سبزی هم کیلویی ۶۰ تومنه.همون کنار غذا ترشی بزاریم بهتره 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
بله خانم خاکی یادمه چقدر تاپیک رو به هم میزدین و چقدر به معصومه جان توهین میکردین.چی شده دوباره به ت ...

ببین اصلا کار قشنگی نیست تو یه سایت عمومی فامیلی من رو عنوان می کنی 

واقعا فکر می کنید من راضی هستم ؟ 

شما به خاطر گروه ایتا متاسفانه من رو میشناسید 

این جا هم یه سایت عمومی هست 

من هم مثل بقیه اینجا شرکت می کنم تجربیاتم رو میگم از تجربیات دیگران استفاده می کنم 

اتفاقا سو تفاهم هامون هم با معصومه جان اگر یک روزی بود تو همون ایتا بود که ورود بهش برای من به شخصه بزرگ ترین اشتباه بود 

خود معصومه هم فهمید که موندنش تو اون گروه کار اشتباهی هست 

الان هم نه من با معصومه مشکلی دارم نه ایشون با من مشکلی دارند 

اتفاقا ازشون یاد میگیرم 

مثلا نوشتن برنامه غذایی رو من از ایشون یاد گرفتم 

و هیچ مشکلی هم با هم نداریم 

من که خیلی دوستش دارم و برام محترم هستند میگم یه سری سوتفاهم بود که اتفاقا بچه های همون گروه به شدت بهش دامن میزدن 

الان هم حرف من در مورد خودم همسرم شهر زندگی شوهرم اصلا چه ربطی به بهم زدن تاپیک داشت و اینکه شما بخواین با من اینجوری صحبت کنید 

هر بار کسی چیزی گفت من ازش رد شدم چون این تاپیک و رویا رو خیلی دوست دارم و نمبخواستم بحثی پیش بیاد که تاپیک به هم بخوره و بسته بشه 

ولی الان واقعا قضیه فرق داره 

نمیخوام نی نی یار رو صدا بزنم‌ که پست شما رو پاک کنه چون همین هم باعث شروع داستان برای تاپیک میشه 

دوستان خواهشا پست ایشون رو گزارش بزنید تا پاک بشه 

یا رویا جان خودت اگه با نی نی یار در ارتباط هستید اطلاع بدید پستشون رو پاک کنند 

@royayezendegi