سلام دوستای گلم 🤩
انشالله همگی موفق باشید 😊
از هم خرده نگیرید و نظرات همو تحلیل و تجزیه نکنین ک همه بتونن ایده هاشو راحت بگن نترسن از جو تایپیک 🥰
درامدها و سبک زندگیا خیلی مهمه
بنظرم این سوال ک هزینه های زندگیتونو با چ مبلغی میبندین خیلی پر چالش بوده
بقولی ما ک خبر نداریم طرف چن بار مهمون داره یا مهمونی میره
چ چیزایی رایگان میخره یا از کجا خرید میکنه
اصلن میزان درامد ها هم مشخص میس
ی مبلغی یهو هدیه ب طرف میدن یا پاداش گیرش میاد
اصل صحبت گروه درباره همین اسراف نکردن و درست مصرف کردن و مدیریت کردنه درامدهاست
از چند و چونش ک صحبت میشه ببینید ب کار زندگیاتون میاد یا نه
بلاخره همه خانم های عاقل و بالغ هستند ک بعد از ازمایش و خطا ب این نتیجه رسیدن ک چ سبکی براشون بهتره🌷
خب دوستان عزیز بعضی سوالا تو گروه کاملا بی جوابه بعضی صحبتها هم صفحه ها رپلای داره
بهتره متعادلتر در جهت بهبود گروه برخورد کنیم😘 و از حضور همدیگه بهترین استفاده رو ببریم🙏
من خودم ب شخصه
تقسیم بندی پول
نوشتن
برنامه غذایی
لیست خرید خیلی ب کارم میاد و طرفدار این موضوعم
همونطور ک برا کاربرای عزیزی کاربرد نداشته ک این ب سبک زندگی و میزان درامد برمیگرده 🌷
خب گزارش خودمم اینه ک ماهیانه طلا رو میگیرم
برا عروسی خواهرم از همون صندوق طلای ماهیانه ی گرم و خرده ای رو گذاشتم ک ی تکه طلای بردارم اگر نگید کمه یا زیاده😂😘
وامی در حریان داریم ک بعد از تصفیه مبلغ وامایذقبلیمون ک حدود سه تومن بود این میاد جاش با یک و نیم مبلغ قسط🥹☹️ نمیخاسم وام جدید بردارم ک متعادلتر خرج کنیم ک نشد اما رو افزایش حقوق حساب کردم ک اونو بزاریم برا مخارج خونه .
ک حتما اول ی مبلغیش رو طلا بگیرم دو تا سکه یرگرمی برا بچه ها و بقیش رو برا مبل و خرده خرج های خونه هزینه کنم انشالله.🌷
برا لباس و ارایشگاه برا عروسی پیشرو هم باید حتما پول کنار بزارم و مایحتاج خونه هم تا عید پر کنم ک از لنمون استفاده میکنم
با حقوق هم قسط ها و باکس ها رو میدم فعلا
با اسنپ و یارانمون هم فعلا مخارج روزانه رو پوشش میدیم
انشالله بهترینا براهمه رقم بخوره❤️