2777
2789
منم ازش ناامید شدم چون اگر قرار بود کاری کنه تو این ۱۵سال زندگی بااین همه راه حل و کمک و ترفند یه کا ...

من به نظرم بیخیال شوهرت بشو 

بزار کار خودش رو بکنه 

بعضی از آدم ها واقعا قابل تغییر نیستن 

قطعا شما تمام این راه هایی که ما اینجا بهتون میگیم پونزده سال داری انجام میدی 

بیشتر از این دیگه رو این موضوع زوم نکن رهاش کن به عنوان پدر بچه ها و کسی که به هر حال یه حداقلی برات فراهم می کنه می کنه نگاه کن و انتظار بیشتر ازش نداشته باش 

فقط خودت رو داغون می کنی و به هیچ نتیجه ای هم نمی رسیم 

به امید خدا فارغ شدی 

یه کاری رو شروع کن فکر کنم تهران زندگی می کنی 

میتونی ببینی چه مهارتی داری 

توی تهران و شهر های بزرگ پول درآوردن راحته 

نمی دونم تحصیلاتت چقدر هست 

خیلی از کارها رو میتونی تو خونه انجام بدی .

به نظرم بشین فکر کن از چه راهی میتونی پول دربیاری 

چه کاری بلدی 

من امروز رفتم لیف بخرم لیف نخی دونه ای پنجاه تومن بود بعضی جاها هم شصت تومن 

در صورتی که من فکر می کنم بیشتر از هفت هشت تومن پول نخش نمیشه قلاب بافی هم که کاری نداره بلد هم نباشی تو آپارات سریع یاد میگیری دست یکی راه بیافته فکر کنم نیم ساعت بتونی یه دونه ببافی با همین روزی صد تومن هم دربیاری میشه ماهی سه میلیون همین کار رو ادامه بدی میتونی یه لپ تاپ بخری و کار تایپ انجام بدی 

این رو برای مثال گفتم خودت الان دنبال  این باش که پول دربیاری 

اگه تحصیلات دانشگاهی هم داشته باشی که خوب خیلی کارها میتونی انجام بدی 

دوستان منم امروز ۵۰۰ برنامه گرفتم ۵۰۰ شهریه باشگاه 

لطفاً لطفاً لطفاً دوستانی که رژیمن خوراکی‌های رژیمی قیمت مناسب یا نکته راجب رژیم میدونن خوشخال میشم بگن بهم 

رژیم خییییلی هزینه داره  هر روز پروتیین کافی سینه مرغ و کلی مکمل هووف 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ازش ناامید شدم چون اگر قرار بود کاری کنه تو این ۱۵سال زندگی بااین همه راه حل و کمک و ترفند یه کا ...

ب نظرم خودتون با راهنمایی های عزیزان ما خرج خونه رو بگیری دستت بودجه بندی کنی و در حد امکان اگر تونستی ی شغل واسه خودت فراهم کنی 

با زبون نرم و سیاست باهاش صحبت کن 

کتاب پنج زبان عشق و بخون ببین قلقش چیه از اون راه وارد شو 

و هلش بده ب سمت پیشرفت 

البته ب حرف آسون ولی مطمئنا زمانی طول می‌کشه همسرتون راه بیفته

خدا کمکت کنه انشاالله 

سلام خوشگلای مهربون

خانما به نظرتون ارزش داره ساینا یا کوئیک که سایپا گذاشته ،بعد تحویل تا خردادو اذر سال بعد که به قیمت روز حساب میشه ،و الان باید حدود دویست و بیست تومن واریز کنیم

سلام گلم،من حین اینکه دارم کامنتهارومیخونم یه سوال برام پیش اومده،خیلی ازعزیزان میگن جمع میکنیم برای ...

اتفاقا شوهر من هم اصالتا خوزستانی و بزرگ شده همون جا هست 

اتفاقا دقیقا از همون مردا هست که اصلا یک ریال هم به من پول نمی‌ده 😂😂😂خداروشکر خودم شاغلم 

پدرشوهرم هم که از خوزستانی های اصیل هست دقیقا همین جوری که مادرشوهرم مجبور شد بعد دومین بچه اش بره سرکار 

خیلی تعجب نکن 

چیز عجیبی نیست 😂😂

سلام قضیه انتقال امتیاز چیه؟من بانک رسالت حساب دارم کارکرد ندارم وام نیازدارم فوری

از نزدیکانتون که امتیاز وام رسالت دارند درخواست کنید که امتیازشون رو درصورتی که خودشون نیاز ندارن به شما انتقال بدن، در واقع حامی شما بشن ، خرید و فروش امتیازشم هست که من بلد نیستم چطوریه

منظورم گلی. این بود مثلاً تعمیراتی وسایل خونه خرید وسیله اقساطی از این بیست تومنه ؟

عزیزم تا حالا پیش نیومده چیزی تعمیر کنیم یا وسیله خونه بخریم چون جهزیه ام یک ونیم سال اینا میشه چیزی لازم نداشتیم ولی مثلا واسه هزینه های ضروری هم ماهی یه چی میزارم یکم دیگه بیشتر شه میخام از این جارو شارژیایی که خودش جارو میکنه بخرم 

گزینه انتقال اعتبار و از پیشخوان مجازی رسالت برداشتن و داخل سایت ام رسالت گزینه حامی گذاشتنآخه ما می ...

بله عزیزم درسته ، ما چون چهارشنبه وام گرفتیم و دو روز گذشته بود و گزینه انتقال رو بسته بودن بخاطر همین مطمئن گفتم، وگرنه وام خودمو بیشتر میگرفتم، و واقعا هم گزینه انتقال وام رو بسته بودن الکی نگفتم😅 من نمیدونستم طرح حامی رو گذاشتن

عزیزم یکی از دوستان میگفتن فلکه صادقیه یک دفتری هست که وام ازدواج میشه از اونجا بخرید. @لیلیثکاربری ...

ممنون مامان سبحان جان

سحر هم نمیدومم چرا چندروزه نیست؟

بله اونجا تماس گرفتم گفت از اردیبهشت

یه خانمی یکی دو هفته پیش اینجا گفت داره میخره گفتم شاید بغیر اون کسی چیزی بدونه

ممنون ازت🫶

زندگی شاید همین باشد...

عزیزم وام رسالت سود نداره .فقط همون مبلغ خرید امتیاز رو باید بدید و یک کارمزد کم حدود یک میلیون .

سلام عزیزم..یه سوال دارم.

مبلغ ۶۰تا۱۰۰ملیون بخوام بزارم توطرم مهربانی بانک ملی چه مدت بمونه چه مبلغی وام میده؟

بعدیه سوال دیگه من خودم توبانک رسالت میتونم افتتاح حساب کنم بعدکه امتیاز برای وام جمع کردم انتقال بدم به همسرم چون من شاغل نیستم.

دوستان منم امروز ۵۰۰ برنامه گرفتم ۵۰۰ شهریه باشگاه لطفاً لطفاً لطفاً دوستانی که رژیمن خوراکی‌های رژی ...

عزیزم اگه میتونی یه پزشک طب سنتی برو ببین طبعت چیع 

مواد مغذی چی نیازه برات🫶

زندگی شاید همین باشد...

سلام خوشگلای مهربونخانما به نظرتون ارزش داره ساینا یا کوئیک که سایپا گذاشته ،بعد تحویل تا خردادو اذر ...

عزیزم ما دو هفته پیش ساینا ثبت نام کردیم. 2۲۴

ماشین قبلیمون کوئیک بود که  فروختیمش.

ما برای استفاده خریدم وقصد فروش نداریم

چون حتی موتور هم که داشتیم اونووهم فروختیم.

برای استفاده ی شخصی خوبه‌

اما بخای طلا بفروشی براش و برای سرمایه گزاری نه. این کار اشتباهه.برای کسی خوبه که پولش قراره تکه تکه جمع شه و پول یکجا خرید رو نداره.

ما که صد و دهش رو بابام داد قبلا خرید خونه بهش کمک کرده بودم خورد خورد برگردوند  البته نمیخواستم  اصلا ازش بگیرم دیگخ گفت ماشین نداری من ناراحتم  و....مجبوری قبول کروم

۴۴ از مابقی موتور ۵۱ وام خودم . بقیشم نقدی خودم.

حالا ما بقیه اش رو نداریم دنبال وامیم برای تکمیلش .

تا مرداد باید جورش کنیم .

شما برای مصرفی می خوای یا فروش تو بازار؟ ......

من اگه ماشین داشتم بااون پول طلا می خریدم فقط.

اگه قسطام زیاد نبود وهمسرمم زرنگ تر بود وبه فکر قطعا ماشین بهتر انتخاب می کردم.

دیگه با توجه به توان وشرایطم این و انتخاب کردیم. 

البته برای ما چالشه  یه جور انگیزه که بقیه اش رو جور کنیم وگرنه همسرم میگفت یه لکنته از بازار بخریم البته پول همونم نداشت همش میگفت پولمون نمیرسه و نمیتونیم و همینم به زور وادارش کردم..

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
عزیزم اگه میتونی یه پزشک طب سنتی برو ببین طبعت چیع مواد مغذی چی نیازه برات🫶

خیلی برنج و شیرینی می‌خوردم 

چاقیم بیشتر برا اینه

آره طب سنتی هم همسایه ام رفته خیییلی راضیه برا درد کلیه و مثانه اش