2777
2789
خانم ها ماهیانه چقدر خرج خودتون میکنید می‌خوام حد اعتدال دستم بیاد من حدود شیصد میدم لیزر چهارصد بزا ...

خیلی خوبه منم اینطوری ام تقریبا برا لیزر و قروفر که شامل آرایشی لباسه که معمولا هر چند ماه یه چیز خوب ۲ تومن می‌گیرم اما حدود ۶ تومنم پس انداز قرعه گذاشتم وطلا می‌خرم برا خودم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تو این اوضاع ناامیدی و تقریبا همه دارن الان من خودم از سال ۹۶ که ازدواج کردم تورم شروع شده کلی ...

آخ عزیزم حرفای دل منو زدی🤕🥺🥺🥺🥺

فقط میگم خدایا هوامونو داشته باش.

سلام دوستای مهربونم 

لطفا برای سلامتی پسرم رضا دعا کنید 

نزدیک یه هفته است ک تب داره و سردرد 

خیلی استرس دارم لطفا نفری یه حمد بخونین 

ببخشید رویا جون 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
خانم ها ماهیانه چقدر خرج خودتون میکنید می‌خوام حد اعتدال دستم بیاد من حدود شیصد میدم لیزر چهارصد بزا ...

من نمی‌دونم شرایط زندگی شما چطوریه ولی من تمام پول توجیبی ام تبدیل طلا میکنم و هر خرج آرایشی و بهداشتی و لباس از خرج خونه که بهم داده خرج میکنم اونم مجبور میشه بعداً حساب کنه چون تو خرج خونه کم میارم .البته هواسم‌هست به درآمد اون ماهش .من ماهانه خرید نمیکنم بیشتر فصلی خرید میکنم وقتیم برم خرید بهترین لباس یا گرونترین لباس و کفش و .... برمی‌داریم باز میگم بستگی داره شما در کدام مرحله  از زندگی رسیدی من تا قبل خانه دار شدنمون خیلی کم خرج میکردم حتی یادمه چند سالی لباس نخریدم هر مجلسی میرفتم کم می آوردم ولی چاره ای نبود اونقدر قرض و بدهی داشتیم که دیگه توان خرید لباس وجود نداشت فقط برای بچه ها لباس برمیداشتیم .حالا که اون سالها گذشته و ما خانه دار شدیم من تغییر رویه دادم .شما هم ببین کدوم مرحله از زندگیتی بر اساس همون مرحله عمل کن .موفق باشی

من نمی‌دونم شرایط زندگی شما چطوریه ولی من تمام پول توجیبی ام تبدیل طلا میکنم و هر خرج آرایشی و بهداش ...

بله کاملا درست دوست خوبم 

اینکه گفتید باید ببینید در چه مرحله ای در زندگی هستید کاملا قبول دارم و تا رسیدن به اهداف مهم زندگیم با مدیریت و قناعت جلو میرم مطمئنم تهش قشنگ و به تمامی خواسته هام میرسم🌱

خیلی خوبه منم اینطوری ام تقریبا برا لیزر و قروفر که شامل آرایشی لباسه که معمولا هر چند ماه یه چیز خو ...

چه عالی

منم همینطور عزیزم 

آدم طبق نیاز و شرایط باید خرید کنه

مثلا من امسال لباس عید نیاز ندارم چون در درجه اول اوج کار همسرم و مرخصی نداره فقط خونه بزرگ تر ها میریم یه روز

و اینکه دو دست کت شلوار ساده و مرتب دارم 

با این حال گفتم بدون لباس نو نمیشه جز زیادی قناعت کردن میشه😄چون از بابت درآمد همسرم خیالم راحت که با خرید یک دست لباس مشکلی به وجود نمیاد اما با این حال چون

یک پارچه داشتم قرار شد خودم دست به کار بشم و برای خودم شومیز بدوزم 

هم هزینه ای برام نداره هم لباس جدید

برای بچم از الان خرید کردم که لباس جز سایز های آفی بود و بهترین جنس خدا رو شکر فقط کفش مونده

من خودم به شخصه بیشترین درصد پولم پس انداز میکنم 

الان از پس انداز مخفی ام سکه خریدم 

و چند تومن به بابام بدهکار هستم که با خورد خورد پول یارانه و باکس خورده پول بلو تا عید صفر میکنم

(پولش دارم اما نمیشه یهو از حسابم چند میلیون برداشت کنم همسرم شک کنه بابام گفت اصلا سالی دیگه بده ولی خیلی خوشحال که به فکر پس انداز هستم)

دیروز خودم اصلاح کردم ابرو هام اینقدر خوشگل شد و‌ذوق زدم 

سریع رفتم پول اصلاح و ابرو ریختم به حساب مخفی ام😆

همینقدر قشنگ پس انداز میکنم 

هم پس انداز دارم هم خرجی پیش چشم شوهرم خووووبه

پس انداز شفاف دارم که همسرم ازش خبر دار

چون می‌دونه علاقه دارم و جمع میکنم

مدتی یکبار یک پول خوب برام میزنه

هر موقع پولم به مقدار خوبی برسه میگم برو وام بگیر طلا ابشده بخریم میندازم توی قسط

تا دور و ور خرج اضافه نره😄😄😄

سلام دخترا...خانمای گل دوست داشتنی...

گزارشی عرض کنم خدمت شما دوستان عزیزم...

اول ازهمه روز خوب وشاد.....تنی سالم ورزق وروزی فراوان براتون آرزومندم...وامیدوارم حال همسر معصومه جان هم بزودی زود خوووب بشه وایشون رو درکنارمون داشته باشیم ..

وامااا گزارش..

از اول ماه تابه این لحظه درامدمون ۱ملیون ..😅که واقعاااا کمه...ومن که پنجم باید ۹۵۰۰قسط قرعه واریزکنم...حالا ازاین مقدار ۴تومن پول اجاره خونه هستش +۱تومن هم کارکرد که حدود۵میشه..۵۰۰هم ازماه قبل داشتم ۵۵۰۰جوره....این مبلغ ۹۵۰۰برای دو جاهستش ...یه ۷تومن ویه ۲۵۰۰بایدواریزکنم...که به مدیر قرعه کشی ۲۵۰۰گفتم چندروز دیر واریزمیکنم ایشونم گفتن چون همیشه به موقع وحتی زودتر ازموعد واریزکردم ایراد نداره...

۵۰۰اعتبار تارا داشتم که دیروز رفتم فروشگاه خریدکردم تاید وقایع ظرفشویی.ماکارونی ..مایع دستشویی .کاکائو..تخم مرغ..صابون لوکس برای شستشوی صورت..دستمال کاغذی..پنیر.خلال سیب زمینی..شیشه پاک کن...

یه تومن پیش طلافروشی داشتم که گفتم تبدیلش کنم بازم غنیمته چون خرج ومخارج بالاست احتمالا نتونم واریزکنم دیگه اونو دیشب تبدیل کردم به یه پارسیان ۲۰۰سوتی بمبلغ ۱ملیونو۱۰۰....

ماه قبل ابروهامو میکرو کردم که هزینش ۱تومن میشد که تخفیف داد۹۰۰واریزکردم..

برای روز مادرم برای مادرخودم یه جعبه شیرینی بردیم هنوز کادوش مونده همینطور برای مادرشوهرم...

واینکه همسرم مغازه روجمع کرد چون اجاره روبالابرده بود ونمیصرفید چون اغلب باماشین کارمیکنه...ومغازه روبازنمیکنه...

خلاصه بگم کاملا مویی داریم میگذرونیم ولی بازم خداروشکر..

برای دخترم جشن تکلیف قراره بگیرن که هزینه جشن وچادر وهدیه ویکاس هم هست...که من چون اون یکی دخترم پارسال جشن تکلیفشبود چادرش هست همونو استفاده میکنم...جایزه هم گفتم خودم تهیه کنم چون چیزی که اونا قراربود بخرن برای دخترمن کارایی نداره....میمونه هزینه عکاس وجشن که حدود ۳۰۰میشه که فعلاشپاره حساب ندادن .قبض تلفنهامونو باید واریزکنم...

خدا خودش روزی برسونه اینکارا رو انجام بدیم..

سلام دوستای مهربونم لطفا برای سلامتی پسرم رضا دعا کنید نزدیک یه هفته است ک تب داره و سردرد خیلی استر ...

سلام عزیزم ببخشید اینو میگم اما با دعا که درمان نمیشه عزیزم

تب بالای ۵ روز خطرناکه

ببرین اورژانسه بیمارستان 

بذارین کاملا چک کنن

نوار مغز و ازمایش و..

با ازمایش علت تب مشخص میشه که ویروسیه یا عفونی

سلام خانمای گل  و دوسداشتنی  الهی که همیشه دلتون شاد و جیبتون پراز پول باشه دستتون جز خدا برای کسی باز نشه.الان ک براتون مینویسم دفتر خونه اسنادم  طلا داشتم از مجردی ی مقدار گداشتم روش حلقه م رو هم فروختم ی اپارتمان کوچیک گرفتم ب اسم خودم شاعل نیستم ولی اون طلاها شدن همه چیز من .حس خوبی دارم   خصوصا الان ک امضا کردم .الان خونه ام رهن دست مستجر اما همون اول نیت کردم اگه بخرم   دو تا اجاره نگیرم از مستجر الهی قسمت همه شماها  @masumehjoon 

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰