2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان عزیزمشبتون پراز عطر ناب پروردگارعزیزان خبری از همسر معصومه حان ندارید؟ بهتر شدن ان شاءالله؟

سلام دخترا عزیزانی که جویای احوال معصومه جون بودید این آخرین پیام ایشون برای امروز صبح هستش 👇🏻👇🏻👇🏻

سلام رویا سنین کفین
سحرین خیر السون
شکر خدا اونم هست ...حالش هرروز داره بهتر میشه نسبت به روز قبل ...فعلا داره استراحت می‌کنه ..آخرین دکتری که معرفی کردند بهترین دکتر ریه بود که بردیم گفت داروهای خارجی می نویسم یکم هزینه بر..آزاد بیمه تعلق نمیگیره . ولی دو هفته ای ریه هاش خالی میشه
گفتم آقای دکتر هر کاری لازم انجام بدین ...هزینه هم مهم نیست ...فدای یه تار موی همسرم ❤️ به وقتش ما برای به دست آوردن پول خم و راست شدیم سختی کشیدیم...الان وقتش پول در خدمت ما باشه 😀...همون داروها حالش رو بهتر کرده شکر خدا

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
تازه 2010سکه جمع کردم چقدر طول می‌کشه🥲بچه ها شمام بگین تو ویپاد چقدر تونستین سکه جمع کنین

مال من چهار هزار شده ٫باید خیلی کار کنی با حسابت مبلغ بالا باشه سریع میره بالا ٫برادرم مغازه دار هستن کارت به کارتی هارو میزنه به حساب ویپاد وام ۵۰ تومنی رو گرفته ٫الان اندازه یه پنجاه تومنی دیگه امتیاز داره میخاد جمع بشه برای دویست میلیونی 

سلام به دوستان خوش فکرم. بچه ها ی راهنمایی من حدود ۸ میلیون اومده دستم کا کادوی بچه هامه. میخوام طلا ...

به نظرم اگه طلای زینتی بخرید باید اجرت پرداخت کنید و از مقدار طلاتون کم میشه 

طلای دست دوم به نظرم منطقی تر میاد 

دوستان خواستم یه چیزی بگم که خودم امروز حساب کردم

ما اجاره هستیم که ۱۶۰ تومن پول پیشمون هست و برجی ۵ تومن هم اجاره میدیم 

دو سال پیش که این ۱۶۰ تومن و جور کردیم طلا ۱۳۰۰ بود الان بعد از دوسال که حساب میکنم میبینم اگه خونه از خودمون داشتیم الان میتونستیم با همون پولای رهن و اجاره ۲۰۰ گرم طلا داشته باشیم یعنی یه میلیارد تومن این دو سال اجاره نشینی پای من دراومده

اینارو گفتم که بگم کسایی که میگن طلا بیشتر از خونه خریدن میصرفه واقعا اینطور نیست

شما خونه رو چه واسه استفاده بخرید چه واسه سرمایه گذاری میتونید با همون اجاره ها و پول پیشا کلی طلا بخرید

تازه استرس طلا نگه داشتن هم ندارید

دوستان خواستم یه چیزی بگم که خودم امروز حساب کردمما اجاره هستیم که ۱۶۰ تومن پول پیشمون هست و برجی ۵ ...

سلام عزیزم دقت کنی میبینی قدیمیا میگن خونه بخرید جمع کنید جمع کنید یعنی همین

اول باید خونه بخری بعد ماشین بعد طلا بخری حالا یا تبدیل کنی خونه دوم یا ویلا 

برای خونه اول هم خیلیا طلا فروختن

نمیدونم کدوم شهری تهران الان ۶۰ متری به فرض ۵۰۰ پیش ۱۰ کرایه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
شهر بزرگ بله اگر راهکاری دارید بهم بگید لطفا

میتونی تو خونه درآمدزایی کنی خیاطی کار با تولیدی درست کردن سبزی و ترشی و پیاز داغ

یه دوره آرایشگری ببینی کاز تو ارایشگاه هاا

بافت فرش

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

سلام خانوم ها 

یکی از همکارای همسرم به پاس زحماتی که براش کشیده امتیاز یه وام 20 تومنی براش انتقال داد خودم هم یه وام خونگی داشتم این ماه به اسمم دراومد 10 تومن بود همه رو گذاشتم روی هم یه گوشواره خریدم 6.02 گرم هستش شد 30900 به نظرتون خوب حساب کرده 

درسته برای پرداخت اقساط یکم سخت میشه برامون ولی نمیشد از این وام هم گذشت انشالا بیشترش قسمت شما خودم هم یه مقداری نقدی داشتم منتهی مخفی هستش دادم یه گوشواره خریدم 

عکس میزارم نظر بدید لطفا