2777
2789
سلام عزیزم شبت بخیر 🌹 🌹 شاید لازمه یه کوچولو تغییر رویه بدینبرنامه هاتون و پس انداز سرجاش باشه ولی ...

دلم میخواد دوباره بیام شیراز فقط برا فالوده ش 😋😋

اقتصادی :

امروز یک گرم و ۲۰۰ سوت یه گوشواره حلقه ای خریدم ۱۵۰ بالای تابلو 

شوهرم تو قیافه که الان واجب نیس قسط داریم و...

خیلی دلم میخواس بگم پول خودم 

شاید از این ب بعد مخفی بخرم

ببخشید ماهی چقدر قسطشه و چندساله س؟

از ۶ ماه تا ۵ سال  بازه زمانی رو میشه انتخاب کنید 

سود وامم ۴ درصد که ماه اول گرفته میشه 

و اصل وام تقسیم بر تعداد ماه هایی که انتخاب میکنید میشع 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالاتایک ماه دیگه ببینم چی میشه وقتی وام دربیاداونموقع بایدتصمیم گرفت ازپس که ایران هروزیه برنامه اس ...

عزیزم یه خبر برای شما و دیگر دوستان 

تا ۲۹ آذر ماه ایران خودرو بدون قرعه کشی ثبت نام ۲۰۷ اتومات داره 

شرایطش اینه که ۲۱۰ میلیون اول می دید بقیش که ۴۰۰ میلیون هست رو هر وقت ایران خودرو اعلام گرد باید واریز کنید کلا یه ۲۰۷ اتومات ۶۱۰ میلیون می شه 

گفته ۷۵ روزه تحولی هست و اگر بنا به دلایلی این ۷۵ روز بگذره سودش رو باهاتون حساب می کنه 

برید سایت خود ایران خودرو اونجا شرایطش کامل آورده. البته گوگل کنید اونجا نوشته

هنوز خیلیا اطلاع ندارن فقط خواستم کمکی کرده باشم

موفق باشید در پناه حق تعالی

یا امام رضا

سلاممم سلامممم 👀🤧

حالتووون چطورهههه ؟ 😍❤️

اومدم یه مشورت بگیرم ازتون بچها ماه بعد تولد یک سالگی دخترمه هر چی که نیاز باشه آوردم رو کاغذ که آروم آروم تهیه کنم 

برای فینگرفود اومدم ساندویچ الویه گذاشتم که درست کنم بپیچم تو کاور و سالاد ماکارونی که درست کنم تو کاسه یکبار مصرف خوشگل سرو کنم دقت کنید این دوتا بیشتر موادشون باهم یکیه فقد مزشون فرق میکنه و اینکه تو مدل سرو اومدم تنوع ب کار بردم میتونسم جفتش دو دیس سرو کنم که بد میشد 

یک دیس هم کشک بادمجان در نظر گرفتم 

دو عدد نوشابه بزرگ 

سه مدل میوه 

پفیلا خودم بو میدم میریزم تو لیوانا یکبار مصرف مخصوص تولد میزارمشون تو کاور سرشون با روبان پاپیون میبندم ❤️ایده خوبیه عکسش تو نت دیدم خوشگله

نیاز به بشقاب و چنگال و ۱۰ عدد بادکنک دارم بقیه لوازم تزیینی برای تم تولد رو از پارسال اینا دارم اضافه که میومد نگه میداشتم

بنظرتون ایده هام خوبه ؟ 😍❤️ممنون میشم راهنماییم کنیددد 

عزیزم یه خبر برای شما و دیگر دوستان تا ۲۹ آذر ماه ایران خودرو بدون قرعه کشی ثبت نام ۲۰۷ اتومات داره ...

عزیزم تو سایت ایران‌خودرو چیزی نزده چی باید سرچ کنم؟

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

عزیزم شخصی دوزی نکن. اما بهت یک ایده میدم بازم با همسرت مشورت کنیک مغازه هست جای خونه ما. خانمه همون ...

چه ایده جالبی

دیدم یه خانمی هم میگفت من اومدم سایزای شلوار رو الگوکشی کردم میدوزم و آنلاین یا حضوری میفروشم خوشم اومد

مرسی از ایده ات عزیزم

ببینم اگه بشه همینکار رو کنم

ممنون عزیزم

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

۶ تا تمام و یک نیم این صحبت ها زیاده و هنوز هیچی مشخص نیست من اخبار طلا رو خیلی دنبال میکنم صاحب نظر ...

من فقط 2 تا تمام دارم اونم باوام گرفتم

دیگ نمیتونم زیادشم کنم

باید تبدیل کنم به ماشین نمیخوام ضرر کنم

انشالله که حباب خالی نکنه

اگر تبدیل کردین منو هم درجریان بذارید ممنونم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

دوستانی که تا حالا از دی جی پی اعتبار یا وام گرفتید 

مراحل تسویه کردن یا پرداخت اقساطش چجوریه 

نظرات دی جی پی نوشتن باگ داره مشکل داره موعد وام میرسه پرداخت نمیشه اینجوری اعتبار بر وام های دیگه هم 

از بین میره 

اگه واقعا این مشکلا نیست منم اعتبارمو خرید کنم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده