2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان💕.شبتون بخیر امیدوارم حال همگی خوب باشه و سلامت و شاد باشید.یه گزارش ریز بدم از امروزم صبح رفتم بانک و صندوق اماناتمو تمدید کردم قانون جدیدشون این بود باید ۵۰سپرده میشد که انجام دادم.واسه من با اینکه گاوصندوق داریم اما صندوق بانک امنتره چون طلاهام زیادن و خیالمم راحته چون بیمه کردم صندوقو مشکلیم پیش بیاد بیمه هست.خب یه گزارش طلاییم بدم من امشب یه دستبند خریدم بعد خرید خونه اولین طلایی هست که میخرم دستبند ونکلیفه ۵گرمو ۶۰۰سوت با اجرت ده درصد و سود ۷٪شد ۲۹تومن.که میگفت تو تخفیفیمو اینا ۵۰تومن طلا رو زیر قیمت تابلو حساب کرد. هدف بعدیم احتمالا گردنبندش باشه که گفت ده گرمه. امیدوارم همگی به هدفاتون برسید و صندوقچه طلاهاتون پر باشه همیشه اینم عکسش

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
عزیزم توی قسمت سرویس اعتباری نوشته حراجمعه برید توی اون قسمت فردا فعال میشه قیمتشم بالا نیست مثلاً س ...

میگن سرکاریه. سایت بالا نمیاد یا نمیشه پرداخت کرد. منم امتحان میکنم ببینم چیزی میشه خرید

سلام دوستان💕.شبتون بخیر امیدوارم حال همگی خوب باشه و سلامت و شاد باشید.یه گزارش ریز بدم از امروزم ص ...

سلام

من بانک صادرات پرسیدم صندوقچه کوچیک ماهی۲٠٠بود

شما کدوم بانک گذاشتین؟ 

خانوما اسنپ پی ۲ میلیون اعتبار بهم داده ؟؟ یعنی تا ۲ میلیون قسطی میشه یا چی؟؟؟

اره تا ۲میلیون اعتبار با اسنپه. میتونی بالای ۲ میلیونی خرید کنی که قسط اولت مبلغش بالا درمیاد. سه تای دیگه قسط میشه سه تا ۵۰۰ تومنی

میخواستم از حراججمعه اسنپ تصفیه آب خانگی بخرم. قیمت زده ۸ میلیون با تخفیف شده ۴ میلیون. چند تا سایت دیگه نگاه کردم دیدم قیمتش همون ۴ میلیونه.

خوب شد هیجانی نشدم خرید نزدم

میخواستم از حراججمعه اسنپ تصفیه آب خانگی بخرم. قیمت زده ۸ میلیون با تخفیف شده ۴ میلیون. چند تا سایت ...

دیجی کالا هم من اونروز خواستم بخرم مقایسه کردم دیدم چند موردی که قیمت روزشو میدونستم الکی بالازه بودو با تخفیف شده بود قیمت روز

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️

دوستان این دوز از خرید تخفیفات اسنپ برا مواد غذایی غافل نشید تخفیف تا 50درصد هم داشت هر سوپر و فروشگاه تخفیفات متفاوته 

میتونید خرید خونه تون رو با اسنپ پی انجام بدید 

من هر محصولی ک انتخاب میکنم قیمتاش رو با ترب و دی جی  چک میکنم ک ببینم تخفیف الکی یا ن 

ک اکثرا تخفیفات واقعی بودن