2777
2789
سلام لنا جون شبت بخیر تو فکر انلاین شاپ هستم اما هنوز متاسفانه سرمایه اولیه م جور نشده یعنی هر چی پو ...

عشقم بنظرم روسری شروع نکن الان نصف جمعیت دیگه شال سر نمیکنن

برای شما که میخوای تازه شروع کنی یکم ریسکه

کارهای آرایشی هم الان خیلی خوبه مثلا لاین مژه یا ناخن اگه علاقه داشته باشی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
حتمن از خودت زیاد زدی اینجوری شده سرهمینا دوست ندارم خیلی کارامو انجام بدم که همسرم عادت نکنه من نظر ...

اون یکی روم رو خیلی نشون دادم ریلکس تر از این حرفاست

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به رشته من مجوز مهد میدن ولی من هیچوقت دنبالش نرفتمو نمیرم چون مهد خیلی مسئولیت و دردسر داره

کلا شغلای دولتی بخاطر حقوق کم بدرد نمیخوره؛ خاله من که معلم دبیرستانه، با ۲۰سال سابقه تدریس حقوق ماهیانه اش ۱۲ میلیونه.... خنده. داره یا گریه؟! میگه بخاطر بیمه اش موندم

سلام خانم ها ی سوال ، کدوم بانک سود خوبی میده؟؟؟مادر بزرگم ۱۰۰ میلیون داره میخواد بزار بانک سود بگیر ...

پول توی بانک گذاشتن خیلی اشتباهه. یکبار پدربزرگم ۱۰ میلیون گذاشت بانک که سود بگیره؛ با ده تومن میشد ۴ تا پراید خرید اون زمان. بعد از ۱۵ سال که پدربزرگم فوت کرد . ده میلیونشو از بانک برداشتند که پول لاستیک پراید بود. ؛ کاملا بی ارزش شده بود

سلام وای خیلی زیاد نمیشه خوند بنظرم کوتاه کوتاه بهتر.یه سوال داشتم لطفا هرکی میتون جواب بده .من طلا ...

سلام چطوری چه کردی طلاهات رو؟؟ طلا در هر صورت بمونه خیلی بهتر از پول میره روش یعنی برتری بانک از سودش طلا بگیری ضرر میکنه یه مثال بزنم مامان زمان طلا دو تومن بود ۱۰ تومن داشت گفتم بده به تیکه طلا بگیر نکرد گذاشت جایی ماهی ۳۰۰ سود داد حالا در سال سودش شد ۳ ملیون و۶۰۰ بعد ه دوسال با پول خودش شد ۷ ملیون و۲۰۰ که کلش شد ۱۷ و۲۰۰ ولی طلا شد ۴ و۵۰۰ که اگه طلا داشت سرمایش  می‌شد تقریبا ۲۲ تومن حالا این یه مبلغ کوچولوی عه حیفه پول بزاری بانک مگر برای وامی که براش هدف بزرگ داری … تازه کم پیش میاد سودو بگیری وخرج نکنی 

کلا شغلای دولتی بخاطر حقوق کم بدرد نمیخوره؛ خاله من که معلم دبیرستانه، با ۲۰سال سابقه تدریس حقوق ماه ...

الان کار ازاد درامد داره فقط معلمی که اصلا خوب نیست خصوصا برای مرد که خرج زندگی باید بده ولی خانم دوست همسرم معلم غیر انتفاعی هست یسال هم نمیشه استخدام شده شوهرش میگفت حقوق خانومش ۲۵ یا ۲۳اگر اشتباه نکنم هست اما بنظر من چاخان کرده ب شوهرمم گفتم الکی میگه...دایی من با سابقه کار بالای ۲۰سال انقد حقوقش نیست 

ولی مهد درامد داره برای مربی نه اون بنده های خدا با اینهمه زحمت نصف حقوق قانون کار هم نمیگیرن اما برای مدیر مهد درامد شیرینی داره

سلام خانوما، ما یه مقدار پول جمع کرده بودیم همسرم گفت بریم برات نیم ست بخریم، که کادوی روز زنت هم بشه 😑 اینم بگم من همه طلاهامو پارسال برای خرید ماشین فروختم، یعنی شوهرم جوریه پول لازمش میشه اول از همه میگه طلاهاتو بده، منم بهش گفتم میخوای برای من کادو بخری یا برای خودت سرمایه؟! 

طلا خریدنش هم جوری نیست که به سلیقه ی من باشه میره طلای کهنه با کمترین سود و اجرت میخره که زیاد باب دل من نمیشه ...

خلاصه گفتم اگه طلا بخریم حداقل حداقل پنج تومن پول اجرت و سودش میشه، تو اون پنج تومن رو بده به من، با پولت هم برو سکه بخر من طلا نمی‌خوام 😁 

اینجوری شد که ازش پول رو گرفتم رفتم موهام رو هایلایت کردم، ناخنما ژلیش کردم و کلی روحیه گرفتم 🥰 از اون پول دو تومن هم موند که می‌خوام برای خودم هندزفری و مسواک برقی بگیرم ایشالا... 

دیگه نمی‌دونم کار درستی کردم یا نه 😅 شوهرم یه وقت بد عادت نشه طلا نخره دیگه 🤔

سلام خانوما، ما یه مقدار پول جمع کرده بودیم همسرم گفت بریم برات نیم ست بخریم، که کادوی روز زنت هم بش ...

مبارکت باشه خوب تنوع دادی😍😍😍

اما دفعه‌ی بعد کل پول رو بگیر😁🔥

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام خانوم های گلاپلیکیشن اوانو رو دانلود کنید.برای همراه اول هست شش تومن وام میده

نصب کردم ۶ تومن وام داره. قسطهاش چندماهه و چقدره؟ اینم بدون ضامنه؟ چقدر طول میکشه بیاد توی حسابت؟ اینم کارت بانکی جداگانه داره؟