2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان الان چند روز پيامك ويپاد نمياد براي شما هم اينجوري شده؟ 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام من متوجه نشدم.الان طلا سی نصب کردم

ببین عزیزم وارد دی جی پی بشی داخل فروشگاه ها طلاسی هم هست ،خریدت رو که انجام دادی برای پرداخت گزینه بیشتر رو بزنید ،براتون میاد خرید اعتباری با دی جی پی

اره دیگه پیام هاش فقط داخل برنامه میاد ک خیلی بده

عه چقد بد 

براي من كه خيلي سخت شد منرو تبلت برنامشو نصب كردم تو گرشيم نصب نميشه😕

يعني هميشه اينجوريه يا حتما ميخوان پول بگيرن از ملت؟

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
لیلیث جان آبرسان مارک سیمپل از کجا میخری؟سایت خانومی و دی جی تموم کرده

عزیزم ببخشید جواب میدم 🌱 

من همیشه از سایت و پیج صبوری پلاس خرید میکنم چون خودشون شخصا میرن دبی خرید و اصله خیالم راحته و هم اینکه ارزون میده 🌸

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
عزیزم ممنون که وقت گذاشتی خوندی و جواب دادی کلا از اون ۶.۵ ، ۵.۵ مهد دخترم میشه. یعنی فقط یک تومن ...

عزیزم اسنپ در آمدش خیلی بهتره برو اسنپ 🌸 ادمینی سخته سه چهار ماه اول 

وقت بزار صبح دو ساعت برو ظهر دو ساعت بعد از ظهر نیم ساعت تا یک ساعت شب دو ساعت تو یه روز نزدیک به یه تومن در میارین 😍 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
سلااام🥰بعد من یه مدت نسبتا طولانی اومدم. اخرین بار دستبند و انگشتر خریدم اینبار دلمو زدم به دریا🤭� ...

سلام عزیزم وقت بخیر♥️

خیلی قشنگه و ب دستت میاد مبارکت باشه😍تو خوشیا بندازی دستت ان شاالله سری بیشترشو بخری🌸

عزیزم من از آنلاین شاپ می‌خرم امسال از تیتیش بریتیش خریدمسرچ کنین اینستاگرام پیجش میاد

سلام عزیزم 

من سایتش چک کردم پک محصولات مراقبت پوستی کلینیک داره ۵۶۰۰ میده قیمت قبلش ۱۰۶۰۰ بوده  به نظرت خوبه ؟شما قبلا خرید کردید که به دستتون رسیده باشه ؟ من تجربه خرید به این صورت ندارم اگه محصولاتش اصل باشه یه عمر دعات میکنم .

سلام خواهر جان @masumehjoon   کجایی ؟ امیدوارم که حالت خوب باشه و ایام ب کام♥️ 

منتظرم بیایی گزارش خرید جهیزیه و تعویض نیم پوشم رو بزارم همه ی ما چشم انتظارتیم عزیزم زودی برگرد به تاپیک🌸