2777
2789
ببخشید ولی به نظرم ایده جالبی نیست شاید اصلا دوست نداشته باشن بهتره یه جعبه شیرینی یا شکلات یا دو کی ...

خواهش میکنم عزیزم بله نظرتون درسته.  دفعه های بعد حتما رعایت میکنم

خدایا پشت و پناهم باش💕❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا عزیزم بااون چیزی که مدنظرم بود خیلی فرق داشت ولی الان یکم دوسش دارم باهاش ارتباط گرفتم😁 از او ...

سلام عزیزم منم متاسفانه مشکل شما رو دارم هر دفعه پول برا یه چیزی جمع میکنم بعد میدم طلا میگیرم. الان میبینم حالم با طلاها خوب نیست چون نصفش زینتی هست و نصفش پارسیان و منم اصلا اهل طلا انداختن نیستم . برای اسفند یه وام 18 تومنی صندوق فامیلی قراره بگیرم تصمیم دارم بزارم رو پول طلاها و گوشی آیفون بخرم چون چند ساله که آرزوشو دارم اگه این کار و انجام بدم قدم بزرگی تو زندگیم برداشتم😁

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
سلام عزیزم منم متاسفانه مشکل شما رو دارم هر دفعه پول برا یه چیزی جمع میکنم بعد میدم طلا میگیرم. الان ...

چیکارکنیم بااین مشکل😅

ان شالله با دل خوش گوشی آیفون مورد علاقتو میگیری 

دیگه واقعا حرکت بعدیمون‌ خرید وسیله دلخواهمون باشه

بچه ها یه چندتا کار اقتصادی هم کردم میوه رو‌از مغازه میگیریم کمِ کم ۵۰۰ میشه نهایت یه هفته میمونه شنبه شب رفتیم بیرون ساعت ده شب دور زدیم از وانتی میوه گرفتیم ۲۱۰ تومان درجه یک سه نوع میوه وزن بالا، گذاشتم توتراس قشنگ وتازه مونده انگار رفته بودیم سه سال پیش میوه خریدیم اومدیم 

دیگه اینکه سبزی قورمه همیشه سرخ شده میگرفتم تازگیا خودم‌میگیرم سرخ میکنم خیلی به صرفه تره زحمتی هم نداره

دقیقا عزیزم بااون چیزی که مدنظرم بود خیلی فرق داشت ولی الان یکم دوسش دارم باهاش ارتباط گرفتم😁 از او ...

عاشقتم نیایش جان😁😘ولی کی گفته شما بی سلیقه ای عزیزم هم هنرمندی هم ورزشکار هم یه بانوی مدیر و اهل اقتصاد 🌹فقط منظورم این بود هوای خودت و دلت رو بیشتر داشته باش🙏

عشقم توی دنیا یک جمعه‌ی آخر مواد نوامبر رو تخفیف میزنندر اصل یک رسم مسیحی هستمسیحی‌ها یک ماه قبل از ...

من بعضی از سایت هارو دیدم مثل اینکه گرون تر از قیمت واقعی میزنند و با تخفیف ب قیمت اصلی شایدم بیشتر میفروشن🙄

من ی جاروبرقی تقریباً سه هفته ، ی ماه پیش خریدم الان تو تخفیف بلک فرایدی دیدم همون و یک‌و پونصد گرونتر گذاشتن و 200یا،300تخفیف گذاشتن

سلال لیلیثث جان ممنونم برندها رو‌کمی اشنایی دارم اما نمی دونم چجوری ما از ایران سفارش بدیم؟ مثلا از ...

عزیزم من از آنلاین شاپ می‌خرم امسال از تیتیش بریتیش خریدم

سرچ کنین اینستاگرام پیجش میاد

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
چیکارکنیم بااین مشکل😅ان شالله با دل خوش گوشی آیفون مورد علاقتو میگیری دیگه واقعا حرکت بعدیمون‌ خرید ...

من هربار میوه از میدان و اینجور جاها میگیرم زود خراب میشه☹️☹️

من بعضی از سایت هارو دیدم مثل اینکه گرون تر از قیمت واقعی میزنند و با تخفیف ب قیمت اصلی شایدم بیشتر ...

عشقم من برندهای خارجی رو گفتم

اما چک کردم چرم مشهد و اینا هم تخفیف دارن اما نسبتا کم

چیکارکنیم بااین مشکل😅ان شالله با دل خوش گوشی آیفون مورد علاقتو میگیری دیگه واقعا حرکت بعدیمون‌ خرید ...

به نظرم باید یه بار برگردیم هدف هایی که اینجا نوشتیم و مرور کنیم . یه چیزی که باعث شد من به هدف غیر طلایی فکر کنم این بود که مامانم زحمت کشیدن یه دست بند و یه جفت گوشواره واسه دخترم که قراره به دنیا بیاد و یه انگشتر هدیه واسه خودم گرفتن

خدایا پشت و پناهم باش💕❤