2777
2789
لیلیث جان ی همفکری هم به من بده خواهری

عزیزم من باشم حتما ماشین میخرم

ماشین واقعا امنیت روانی میاره

الان هوا داره سرد میشه یه سوپرمارکت آدم بخواد بره می‌لرزه

شما میگی خونت به همه‌چیز دور ماشین بگیری کلی استقلال پیدا می‌کنی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستش برا100تومان ازش ماهیانه 7تومان میخوادقراره یماه بمونه پیشمون من مخالفت کردم بنظرتون منطقی

وا معلومه که نه

اونی که رباخوار هست سه درصد میگیره یعنی برای صد تومن سه تومن

چجوری حساب کرده؟

اصلا قبول نکنیا

وا معلومه که نهاونی که رباخوار هست سه درصد میگیره یعنی برای صد تومن سه تومنچجوری حساب کرده؟اصلا قبول ...

برا100میلیون 7میلیون میخوادیه ماهه شوهرم گرفت عصریی خداکنه بتونم قانعش کنم برگردونه

سلام عزیزم برای من حدودا فکر میکنم ۴ الی ۵ ماه طول کشید تا به ۲۰ میلیون برسه ولی بعدش ۲۵ میلیون رو ه ...

ممنون گلم از راهنماییت الان احتمالا بیشتر طول میکشه درسته چون اگه هر وام از یه تومن شروع کنیم دو هفته باید بگذره تا تسویه کنیم بره پله بالاتر. 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

سلام ب همگی 

مهصومه جون‌کجاست کم‌پیداست چند روزه

خب منم میخام ی داستان از یکی از نزدیکانم براتون تعریف کنیم

این خانواده ی خانواده ۶ نفری هستن 

ک‌پدر خانواده ی کاره خیلیییی خوب‌ با درامد بالا دارن و دوتا‌پسراشونم سرکار میرن و درامد خوبی دارن

یعنی از سه جا درامد دارن

این خانواده بعد حدود ۴۵ سال زندگی مشترک  امسال یدونه خونه شاید ۱۰۰ متری تو ی منطقه نچندان خوب خریدن  البته کل مبلغ با وام ✋️ 

نه ماشینی نه پس اندازی نه طلایی هیچی

در حدی ک‌پسر بزرگ تر ک ازدواج کرد حتی هزینه خرید ی انگشتر حلقه رو نداشتن چ بماند ب عروسی و مراسم

ک‌عروسم بعد چند وقت گذاشت و رفت

آما باگ این خانوادا کجا بود؟؟؟

پدر خانواده همسرش رو در جریان کاراش قرار نمیداد

و مادرخانوادا هم خیلی علاقه نشون نمیداد ک‌بدونه و جم‌کنه

مثلا پدر خانواده چند سال قبل قسط خونه ای که مادرش خریده بود رو خودش پرداخت کرده بوده و بعد فوت مادر بین همه ی بچه ها تفسیم شده و هیچی ب هیچی دیگ اونهه قسطی ک داده

یا مثلا همه خواهر برادرا شو ک ازدواج هم کرده بود ساپورت مالی میکرده

مهمونیای زیاد و پرخرجججج 

پر خرج هااا غذای از بیرونو میوه و پذیرایی انچنانی و...

مادر خانوادم که بسی  بریز بپاش کن تو قسمت خورد و خوراک

مثلا موقع جمع کرردن سفره خودم ب چشم دیدم که اضافه غذا رو کاملا پر گوشتم بود و ی قابلمه چهار نفره میشد قشنگ 

ریخت بیرون و گفت خونه ی ما غذای مونده خورده نمیشهههه🤦‍♀️

یا مثلا‌نصفه شب دخترش هوس غذا میکنه زنگ‌میزنه‌پیتزایی ک‌ پیتزا بیارنننن😒

از لحاظ خورد و خوراک واقعا برا شکمشون کم‌نمیزارن مثلا من خودم ب شخصه ماکارونی ک بخام بپزم دو تا دونه پیاز و کافیه برام ولی اون خانوم یکیلو پیاز میزنه واسه هر وعده ب غذا

یا مثلا من یدونه روغن‌مایع از این کوچیکا حداقلش برام ی هفته میمونه شایدم بیشتر

ولی این خانوم هر روز ی روغن مصرفشه

یا مثلا همیشه تو یخچالشون شیرینی و باقلوا هست برا کنار چای 

گوشت و مرغ و اینام ک‌نگم براتون

از لحاظ اندام کل خانواده

اضافه وزن دارن ت  سن ۲۰ و خورده ۳۰ و خورده بچه هاش فشار خون دارن کبد چرب دارن

یا مثلا مادر خانواده پول ماهیانه خوبی از همسرش میگیره ولی مثلا یهو جمع که شد مثلن میده ۷۰۰ تومن برای خواهرزادش هدفون‌میخره

و این‌کاراش مدام تکرار میشه  یک‌ماه برای خواهر زادش‌یک‌ماه برای برادر زاده و این‌طوری 

یا مثلا حجم اینترنت ک‌میخان بگیرن ماهیی دو تومن میگیرن در صورتی ک ففط شبا خونه ان و بقیه روز سرکارن و حجم اضافه میمونه براشون

یا مثلت وسواس دارن انقد ک‌ سرویس و حموم و میشورن ک باورتون نمیشه یبار فیش نشون‌داد۲ میلون پول آب اومده بود براشون

خلاصه ک‌ تو خونشون پول علف هرزه 

ولی مثلا اگ بیرونشون نگا کنی مشخص سطح پایینن

مثلا گوشیای ددستشون مدل قدیمی و صفحه شکسته

یا مثلا ی جفت گوشواره تو گوششون ندارن

یماشین زیر پاشون ندارن 

هرجا میرن مسافرت واینا با اتوبوس

و ددخل شهر با اژانس

ب قول معصومه جون شکم و بگیری ی مشته ولش کنی ی دشته

ب نظر من همین ویتامین و پرویین و انداره ب بدنمون برسه کافیه لازم‌نیس هر وعده گوشت بخوریم 

پر روغن بخوریم

بجاش یکم قناعت میکنیم میشه ی‌گوشواره تو گوشمون.

میشه ی ماشین‌زیر پامون

میشه سرافرازی بچه هامون ک‌هی حسرت نخورن ک از بقبه هم‌سناشون‌پایین ترن

اینگونه 

غلط املایی هامو ببخشید تند تند تایپ کردم

امیدوارم بتونیم موفق بشیم و ب خواسته هامون برسیم همگی

حدود ۱۴ و نیم درصد سود

ممنون عزیزم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام ب همگی مهصومه جون‌کجاست کم‌پیداست چند روزهخب منم میخام ی داستان از یکی از نزدیکانم براتون تعریف ...

کاش این فرهنگ جا بیافته که چاق و سرحال بودن و فقط به فکر حال بودن، نشان دهنده‌ی مایه داری نیست، بلکه سلامت بدن و تناسب اندام و دوراندیشی و آینده نگری، نشان دهنده ثروتمند بودنه. دوران قاجار نیست که هیکل روی هم کنیم و افتخار هم بکنیم که کبدمان چربه و برلی درمان پول داریم که خرج کنیم. 

برا100میلیون 7میلیون میخوادیه ماهه شوهرم گرفت عصریی خداکنه بتونم قانعش کنم برگردونه

خب عزیزم بجای اینکه منت دوستش رو بکشین با همچین مبلغی بهتون قرض بده 

بدین وام بخرین بهتره که