2777
2789

ما پرسال به اسم شوهرم ماشین ثبت نام کردیم

امروز پیامک اومده بیاین برای واریز پول

این ماشین رو لازم نداریم

به نظرتون میشه بدون اینکه تحویل بگیریم امتیازش رو بفروشیم؟

یا ارزش داره طلا بفروشیم بخریم چند ماه نگه داریم بعدش بفروشیم

پول نقد نداریم اگه بخوایم بخریم حتما باید مقداری طلا بفروشم

البته طلاها همه مستعمل هستن با ۳ و نیم درصد تو قیمت ۳۴۰۰ خریده بودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما پرسال به اسم شوهرم ماشین ثبت نام کردیمامروز پیامک اومده بیاین برای واریز پولاین ماشین رو لازم ندا ...

بستگی داره ماشین چی هست بررسی کنیداختلاف قیمتش بابازارچقدره اگه سودخوبی بهتون میده بالای 200تومن مثلابفروشیدماشین وبخریدوبعداگه احتیاج نداشتین ماشین باسودبفروشین وبه طلاتبدیل کنیدپولشویجوربازی باپول هست وخیلیهاتوبازارشغل اصلیشون همین خریدوفروش 

روزبخیربچه هاخیلی کم شده نوشتن روزمرگی بنظرم قبلاگروه فعالتربود

نمیدونم چراوقتی معصومه خانم چندوقتی نیست تایپک ازرونق میفته متاسفانه 

خب من خودم ازدیروزوامروزبراتون مینوسم

دیروزهمسرم حقوق گرفتن وازسرکارخونه نیومدن ورفتن به پدرومادرشون سرزدن پدرهمسرم هم یه مبلغی براچک کنارگذاشته بودن ولطف کردن انتقال دادن به حساب همسرم که مبلغ خوبیه وامتیازواممون بالاترمیره

غروبی هم رفتیم خریدبرافریزرمرغ وگوشت تموم کرده بودیم سه تامرغ گرفتم ویه مقداری هم گوشت چرخی 

مرغهاروشستم وتقسیم کردموانتقال دادم فریزر. براشام هم زرشک پلوبامرغ گذاشتم.مرغ وشب خوردیم اضافه نیومدولی

برنج زیاداومدگذاشتم یخچال برانهارفرداکه خودموبچه هاهستیم. قرمه سبزی هم فریزرداشتم خیالم راحت بودازنهار

صبح هم دخترم راهی مدرسه کردم برای لقمه همراهش خداشکرازخرماهایی که اون روزهمسرم اوردخونه خوشش اومدنرم بودن یه حالتی بین رطب وخرماداشتن براش گذاشتم لای نون بستنی خوشش اومداینم ازاین 🌼

براشام هم سالاداولویه گذاشتم 

سس یمقدارکم بوداومدم ابتکاربخرج دادم یه مقدارماست چکیده یخچال داشتم قاطی سس کردم ونصف یه حبه سیرویه کم شویدقاطی سس کردم واضافه کردم 

طمعش واقعاخوب شدحتی بهترازهمیشه 

نون باگت هم نگرفتم هردفعه بدون نون باگت ونوشابه 

غیرممکن بودبرامون ولی اومدم گفتم بزارتنوع بدم خرجمون هم پاینتربیارم نون معمولی گذاشتم نوشابه هم نگرفتم سالمتروکم هزینه ترشد🌼

اینم ازدیروزوامروزمن 

سلام عزیزم.خدا رو شکر😘🙏🏻من خواننده خاموش هستم ولی خیلی خوشحال شدم🤗التماس دعای زیاد دارم. من هم م ...

الهی خدا به زودی یه جفت نی نی خوشگل و گوگولی بزاره تو دلت 

فدات شم من این ماه در بیخیالی ترین حالت ممکن بودم تازه نوار هم شبونه با همسرم رفتیم‌خریدیم ک پریود میشم داشته باشم ولی خدا قسمت کرد   هر روز میگم‌خدایا هر کی دلش  میخواد مادر بشه  قسمتش کن  

حالا یه سوال شما بودین میفروختین ظرف مسی قدیمی و بی رنگ و رو هستن؟لگن و‌پارچ هست و‌دیگ قدیمی

نفروش مس خیلی خوبه با آبلیمو یا رب جلا بده نتونستی،، یه جلا دهنده مس هست من از همونجایی که می خریده بودم خریدم البته چون واسه مامانم خریده بودم 

و اینکه مس هامو دم عید با رب یا آبلیمو براق میکنم 

شوهرم میگه ارزش،نداره طلا بفروشیم بخریمشاید طلا قیمتش بیشتر از ماشین بالا بره

امیدوار جان اگر به ماشین احتیاجی ندارین نخرین چون هزینه بیمه  هم داره حتی اگر قسطی باشه همون طلا رشد خودشو داره دیگه ما  طلا خریذیم از پارسال گذاشتیم کنار ک دیروز‌همسرم  ماشینو ارتقا دادن  پیشرفت طلا از پیشبینی ما بیشتر بود و زودتر تونستیم ارتقا بدیم  تازه یه گوشواره نوزادی هم اضافه اومد ک من صداشو در نیاوردم به نیت نی نی گذاشتم کنار 😂

سلام دوستای گلم

میشه منو راهنمایی کنید

از اسنپ پی طلا خریدم میخوام قسط بندی کنم شرایط قسط بندی داشت 

موقع پرداخت کل مبلغ میاد چطوری قسط بندیش کنم

من هنوزم امید دارم معجزه بشه  
ما پرسال به اسم شوهرم ماشین ثبت نام کردیمامروز پیامک اومده بیاین برای واریز پولاین ماشین رو لازم ندا ...

یکی از اشناهامون امتیاز ۲۰۷ رو ۷۰ تومن به اشناشون فروخت (تازه میگن  ارزون فروخت)

2810