2777
2789

سلام عزیزان روزتون بخیر 🌹 😊 

دررابطه با کسب درامد خانگی امروز یه پیشنهاد شد به من 

برای تبلیغ یک اموزشگاه ،به این صورت که روزانه باید یه سری تماسها رو انجام بدیم تبلیغ کنیم و در اخر ماه حقوق بگیریم،

اموزشگاه معتبره تحقیق کردم

به نظرتون کار جالبیه ؟؟

کسی انجام میده این کارو که نتیجه داده باشه ؟؟

روزانه دوساعت وقت می‌بره و تعداد تماسها از ۱۵۰تا ۲۰۰ هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ویپاد خیلی تو این امتیاز دادن ها تقلب می کنه من کاملا چک کردم و حتی اسکرین گرفتم و اسکرین هم تاریخ د ...

عزیزم من از ابتدا که این وام اومده زیرنظرش دارم کاملا درسته. شما فکر میکنم متوجه سیستم محاسباتی نشدین.  روزانه امتیاز ها به روز میشن و امتیاز سی روز قبل رو براتون محاسبه میکنه. 

مثلا یک ماه قبل شما مبلغ ۹۰۰ تومن اومده به حسابتون و بابتش ۹  امتیاز گرفتین. وقتی وارد ماه جدید میشین اون امتیاز کسر میشه چون مال ماه قبل بوده

دیروز که ۸۰۰ ریختین بابتش ۸ امتیاز گرفتین امتیاز شما ۹۵ بوده منهای ۹ امتیاز شده ۸۶ و ۸ هم بهش اضافه شده ۹۴ 

الان برین تو گردش حسابتون چک کنید مطمئن باشین می بینید یه واریزی ۹۰۰ تومانی یک ماه قبل داشتین که چون ازون تاریخ یک ماه گذشته دیگه تو این امتیاز محاسبه نمیشه. امیدوارم متوجه شده باشین

سلام عزیزان روزتون بخیر 🌹 😊 دررابطه با کسب درامد خانگی امروز یه پیشنهاد شد به من برای تبلیغ یک امو ...

البته گفتن پورسانت داره و هزینه شارژ هم پرداخت میکنن همون اول

منم به شدت نیاز به کار خانگی دارم و فعلا مشغله ای ندارم

بیرون نمیتونم برم برای کار چون مراقبت از مادرم به عهده منه

سلام عزیزان روزتون بخیر 🌹 😊 دررابطه با کسب درامد خانگی امروز یه پیشنهاد شد به من برای تبلیغ یک امو ...

تماس هاتون باید به نتیجه برسه یعنی طرف بیاد ثبت نام کنه تا بهتون حقوق بدن؟ والا به من تماس تبلیغاتی میگیرن از آموزشگاهها ، معذرتخواهی و قطع میکنم.

نه عزیزم شما زیادی عاقلی. من اگر 4 سال پیش میدونستم اوضاع مملکت و جهان انقدر قراره خراب بشه، گرونی ب ...

همین مسائل مالی باعث شده که ماهم تا الان نتونیم فرزند بیاریم. فرزندخوانده رو هم دوست ندارم.

گلم خوبه که یک فرزند دارید حداقل بعد از ۱۲۰ سال اموالتون بهش میرسه یک آینده ای داره.. نه مث من که ۹تاخواهروبرادر دارم و ارث پدری بهمون رسید هیچ و پوچ شد چون تعدادمون زیاد بود. قشر کمی مثل من و شما فکر میکنند چون قشر کمی از سطح فرهنگی، اجتماعی و علمی بالایی برخوردارند. من و همسرم در راه عشق و محبت نابود شدیم خخخ حالا این وسط بچه هم بیاد که هیچی... قلبمون هزار تکه باید بشه.

خوب سلام و درود به همگی بابت تبریکاتون تشکر میکنم و میبوستمون مرسی دوستان 💕💕🥰😘

امیدوارم هرکسی از این جهان هر چی میخواد روزیش بشه 🙏🏻

گزارش مدیریتی هم بدم ک انگیزه ای بشه برای بقیه 📞

خوب ما ۲۰ روزی هست مرغ نداریم   چون همسرم باید زحمت شستشوو تمیز کردنشو بکشه  هنوز وقت نداره 🤢😷

گوشت گوسفندی هم خیلی کم‌مونده ک ماه بعد شارژ میکنیم 

تعداد 4 کیسه برنج خریدیم نصف پولشو واریز کردیم نصف پولشم تا اخر دی ماه باید واریز کنیم 

یه باکس به باکس بلو بانکم به اسم  نخود 🤏🏻👶🏻🤰🏻باز کردم و دو‌میلیون واریز کرده بودم بهش ک یک میلیونش خرج شد  برای دکتر و ازمایش و دارو‌ و ...

از اوکالا امروز کلی خرید پر تخفیف انجام دادم ک شکر و روغن و تن ماهی ،مایع لباسشویی پرسیل، دستمال کاغذی، ماکارانی ، رب ،نمک   از هر کدام یکی برای ماه رمضون و عید برداشتم با تخفیف گذاشتم تو کارتن ک ببرم انباری خونه برادرم 

هم از تخفیف استفاده کردم هم خرج  شده ک به چشم همسرم بیاد 😐

من دم عید هم  نمیرسم برم خرید  همسرمم درگیر کارش میشه خیلی خرج بالا میشه  پس کم‌کم به‌چیزایی میخرم میذارم 

کنار هم دم عید مصرف بشه  هم عید و ماه رمضون 

از آخر‌ دی ماه ک چک برنح پاس بشه شرو میکنم به خرید برای خودم و خورد ریز خونه  🛍️

اگر یادتون باشه گفتم چند ماه پیش پارچه خریده  بودم  یه پارچه شومیزی هم توش بود  با خرج کارایی ک از خرید قبلیام داشتم یه شومیز  نسبتا بلند دوختم برای مهمانی هفته دیگه 👚🪡🧵 ک یه شال لازم داشتم ستش ک از مامانم میگیرم چون اصلا مود خرید کردن ندارم 😂😂😂😂

یه پاییزی هم پارچشو از پارسال داشتم الگوی لباس حاضریمو میندازم روش میدوزم برای شب یلدا 🧵🪡🍉

تعدادی دستگیره از خورده پارچه ها باید بدوزم  

بودجه پادری ها تکمیل شده ک این هفته اگر‌ میزون باشم میرم میخرم

فک نمیکنم اذر ماه بتونم پس انداز طلایی داشته باشم  چون همسرم درامدش   این فصل خیلی کم میشه 

ولی ناراحت نیستم چون یه استراحتی هم میکنم این بود گزارش من 

انشالله جیب همگی پر برکت باشه 

💰💳💵🕯️

واقعا موندم بهترین تصمیم چیه هر کسی یه چیزی میگه 😶🥲 تیبا هاچ بک هم دیدم قشنگه.داره مجوز مهدکودکم ه ...

تیبا هم ماشین کم خرج و کم مصرفیه ، برا خانوما هم جمع و جور و قشنگه ، زیاد فکرش رو نکن هر کدوم به دلت میشینه همون رو بخر❤️ مجوز مهدکودکت هم مبارکه 

اسامی پیشنهادی: 

شکوفه های نور 

ستاره 

آرمان کودک 

نازلی 

بهار 

گل های بهشت 

بهشت کودک 

تو گوگل بزن ، اسامی مهدکودک های تهران ، میتونی ازشون ایده های قشنگی بگیری❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
تماس هاتون باید به نتیجه برسه یعنی طرف بیاد ثبت نام کنه تا بهتون حقوق بدن؟ والا به من تماس تبلیغاتی ...

والا اینجور که میگن حقوق ثابتش شش تومنه و به ازا هر ثبت نام پورسانت جدا

دوستان من امروز داشتم کانال طلافروشی رونگاه میکردم که نیم ست آوا چشمم خوردودیوانه وار عاشقش شدم...

برای خودم هدف گذاشتم برای عیدبخرمش حتی شده یه تیکه شو..فوقش تیکه تیکه میخرم وکاملا میکنم به امیدخدا...

اینم هدف طلایی من...که البته هرموقع موفق بشم بخرمش میام وبراتون میگم..

سلام بچه ها من تو حساب ویپادم‌ 70میلیون گذاشتم 

الان 18600سکه داره چقد طول می‌کشه بشه 45000تا سکه و بتونم 50میلبون وام 1ساله بگیرم 

کسی هست برام حساب کنه؟

این پول برای کمد دیواریه امروز کسی که بهش کارو سپردیم گفت تا ماه دیگه نمیتونه انجام بده من به چشم فرصت میبینمش 

سلام بچها زعفرون ‌شما از فروشگاه خاصی میخرید؟من یه سری خریدم رنگ داشت اصلن عطر نداشت 

عطاریاهم دارن؟

من یه گرمی دویست وخورده ای گرفتم اینجا دیدم نوشتن با هفتصد تومان ۶،۷ گرم میشه خرید🙄

2810