خوب سلام و درود به همگی بابت تبریکاتون تشکر میکنم و میبوستمون مرسی دوستان 💕💕🥰😘
امیدوارم هرکسی از این جهان هر چی میخواد روزیش بشه 🙏🏻
گزارش مدیریتی هم بدم ک انگیزه ای بشه برای بقیه 📞
خوب ما ۲۰ روزی هست مرغ نداریم چون همسرم باید زحمت شستشوو تمیز کردنشو بکشه هنوز وقت نداره 🤢😷
گوشت گوسفندی هم خیلی کممونده ک ماه بعد شارژ میکنیم
تعداد 4 کیسه برنج خریدیم نصف پولشو واریز کردیم نصف پولشم تا اخر دی ماه باید واریز کنیم
یه باکس به باکس بلو بانکم به اسم نخود 🤏🏻👶🏻🤰🏻باز کردم و دومیلیون واریز کرده بودم بهش ک یک میلیونش خرج شد برای دکتر و ازمایش و دارو و ...
از اوکالا امروز کلی خرید پر تخفیف انجام دادم ک شکر و روغن و تن ماهی ،مایع لباسشویی پرسیل، دستمال کاغذی، ماکارانی ، رب ،نمک از هر کدام یکی برای ماه رمضون و عید برداشتم با تخفیف گذاشتم تو کارتن ک ببرم انباری خونه برادرم
هم از تخفیف استفاده کردم هم خرج شده ک به چشم همسرم بیاد 😐
من دم عید هم نمیرسم برم خرید همسرمم درگیر کارش میشه خیلی خرج بالا میشه پس کمکم بهچیزایی میخرم میذارم
کنار هم دم عید مصرف بشه هم عید و ماه رمضون
از آخر دی ماه ک چک برنح پاس بشه شرو میکنم به خرید برای خودم و خورد ریز خونه 🛍️
اگر یادتون باشه گفتم چند ماه پیش پارچه خریده بودم یه پارچه شومیزی هم توش بود با خرج کارایی ک از خرید قبلیام داشتم یه شومیز نسبتا بلند دوختم برای مهمانی هفته دیگه 👚🪡🧵 ک یه شال لازم داشتم ستش ک از مامانم میگیرم چون اصلا مود خرید کردن ندارم 😂😂😂😂
یه پاییزی هم پارچشو از پارسال داشتم الگوی لباس حاضریمو میندازم روش میدوزم برای شب یلدا 🧵🪡🍉
تعدادی دستگیره از خورده پارچه ها باید بدوزم
بودجه پادری ها تکمیل شده ک این هفته اگر میزون باشم میرم میخرم
فک نمیکنم اذر ماه بتونم پس انداز طلایی داشته باشم چون همسرم درامدش این فصل خیلی کم میشه
ولی ناراحت نیستم چون یه استراحتی هم میکنم این بود گزارش من
انشالله جیب همگی پر برکت باشه
💰💳💵🕯️