سلام وروزبخیرخانمهای گل 🌼🌼
بچه هامنوراهنمایی کنیدکم اوردم ازشوهرم🙁🙁
یه هفته پیش رفته دوتاشیشه بزرگ ازهمکارش عسل خریده اورده پولشم هنوزنداده مونده براوقتی حقوق بگیره
خب گفتم اشکالی نداره بلاخره صببحانه دوماه مون میشه
دیشب ازسرکاراومدبا8کیلوخرمادرحالی که توخونه 4کیلوخرماخانواده اش برامون فرستاده بودن وهنوزم هست بهش میکم این خرماازکجااوردی باافتخارمیگه خرریدم اخه کی این همه خرماروبخوره بچه هام دوست ندارندبعدم اصلاالان تووضعیتی نیستیم بتونیم انقدرخریدهای چرت وپرت کنیم
نهارخورشت درست کرده بودم بدون گوشت چون تموم شده بودگفتم الان نرم دست بزنم به پولهای وام بزارم امتیازوامم جمع بشه دوروزگوشت نخوریم نمی میریم
سرسفره غذاروگذاشته بودم داشتم به بشقاب غذام نمک میزدم بهم میگه مگه گوشته نمک میزنی بهش 😤😤
بزورجلوخودموگرفته بودم که وظیفه من نیست گوشت وتهیه کنم وظیفه توئه ولی من بخاطرپیشرفت وزندگیم دارم به تاخیرمیندازمش جای تشکرته اخه
صبح بهش کارت ودادم که بیایارانه روانتقال بده به کارت وام رفت انتقال دادهمون موقع زنگ زدنوبت استخروکوتاهی موبرای خودش گرفت بره 😏
حالاکوتاهی موروچیزی نمیگم ولی اخه استخرواجب نیست نمیدونم چیکارکنم
دانشگاه هم امسال میره شهریه دانشگاهش هم هست یه روزجمعه خونه ایی واجب نبودبریی دانشگاه اینهمه ازخودم میزنم ماشین بزارم زیرپاش که الان بازارخداتومن شده ودیگه نمیشه خریدهمه امیدبه ثبت نامی که تاقبلش بایدپولش وجمع کنم که تاالانم هنوزجمع نشده 🥺🥺بگیدچیکارکنم ترخدااعصاب برام نمونده