2777
2789

سلام دوستان

امیدوارم حالتون خوب باشه

میشه برای هر کدومتون مقدور هست بگید چند درصد از درامدتون رو پس انداز میکنید؟ و چند درصدش رو قسط و وام میدین؟

میخوام ببینم خودم کجای کارم، یه جورایی  دنبال  معیار و میانگین میگردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وروزبخیرخانمهای گل 🌼🌼

بچه هامنوراهنمایی کنیدکم اوردم ازشوهرم🙁🙁

یه هفته پیش رفته دوتاشیشه بزرگ ازهمکارش عسل خریده اورده پولشم هنوزنداده مونده براوقتی حقوق بگیره

خب گفتم اشکالی نداره بلاخره صببحانه دوماه مون میشه 

دیشب ازسرکاراومدبا8کیلوخرمادرحالی که توخونه 4کیلوخرماخانواده اش برامون فرستاده بودن وهنوزم هست بهش میکم این خرماازکجااوردی باافتخارمیگه خرریدم اخه کی این همه خرماروبخوره بچه هام دوست ندارندبعدم اصلاالان تووضعیتی نیستیم بتونیم انقدرخریدهای چرت وپرت کنیم 

نهارخورشت درست کرده بودم بدون گوشت چون تموم شده بودگفتم الان نرم دست بزنم به پولهای وام بزارم امتیازوامم جمع بشه دوروزگوشت نخوریم نمی میریم 

سرسفره غذاروگذاشته بودم داشتم به بشقاب غذام نمک میزدم بهم میگه مگه گوشته نمک میزنی بهش 😤😤

بزورجلوخودموگرفته بودم که وظیفه من نیست گوشت وتهیه کنم وظیفه توئه ولی من بخاطرپیشرفت وزندگیم دارم به تاخیرمیندازمش جای تشکرته اخه 

صبح بهش کارت ودادم که بیایارانه روانتقال بده به کارت وام رفت انتقال دادهمون موقع زنگ زدنوبت استخروکوتاهی موبرای خودش گرفت بره 😏

حالاکوتاهی موروچیزی نمیگم ولی اخه استخرواجب نیست نمیدونم چیکارکنم 

دانشگاه هم امسال میره شهریه دانشگاهش هم هست یه روزجمعه خونه ایی واجب نبودبریی دانشگاه اینهمه ازخودم میزنم ماشین بزارم زیرپاش که الان بازارخداتومن شده ودیگه نمیشه خریدهمه امیدبه ثبت نامی که تاقبلش بایدپولش وجمع کنم که تاالانم هنوزجمع نشده 🥺🥺بگیدچیکارکنم ترخدااعصاب برام نمونده

سلام دوستانامیدوارم حالتون خوب باشهمیشه برای هر کدومتون مقدور هست بگید چند درصد از درامدتون رو پس ان ...

عزیزم ما30تومن میگریم 

9تومن وام مسکن 

5تومن وام ویپاد

2و500وام ویپادشوهرم 

یک ودویست وام بانک ملی 

1تومان هم قرعه خونگی داریم 

یکی دوماه دیگه هم قسط 9تومنی اضافه میشه ووام ویپادشوهرم هم تمومه تاماه اینده هیچ پس اندازی هم نمیتونم بکنم فقط قسط هارومیرسونم

با نظرت موافقم ما هم بخاطر همين مسائل تغيير شغل داديم همسرم راحت ميتونه شغل دولتي داشته باشه اما دوس ...

عزيزم ميشه بگيد شغل همسرتون چيه؟؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام دوستانامیدوارم حالتون خوب باشهمیشه برای هر کدومتون مقدور هست بگید چند درصد از درامدتون رو پس ان ...

سلام عزیزم 

میگن ۱۵ تا۳۰ درصد از حقوقتون رو پس انداز کنید 

ولی خب سبک زندگیا فرق داره و باید باتوجه ب سبک زندگیتون تصمیم بگیرید.

مثلا من الان میزان قسطامون واقعا سنگینه طوری ک خورد و خوراک و خرید کردن یکم سخت میگذره 

تصمیم هم اینه ک اخر بهمن چن تا قسطی ک سبک میشن رو دیگه وام ننویسم ک ب خوراک و پوشاکمون بیشتر توجه کنم 

ب وسایل خونه و اینجور چیزا 

الان حقوق ما ۲۲ تومنه ک یعضی ماها مثل این ماه ۲۰ تومن شده 

حدود ۱۶ تومن قسط میشه 

لیزر من  حدود ۵۰۰ 

ی قراری هم با بچه های اینجا داریم ک علاوه براقساط هفتگی یا ماهیانه چون من ماهیانه حقوقمون میاد بزاریم کنار همون ۵۲ هفته ک مثلا این ماه ۱۷۰۰ میشد ک از اول سال گذاشتم کنار تو صندوق طلا 

حدود ۲ تومن هم باکس بندی میکنم برا قبض و لباس و پیش امدو .... ک معمولا تا اخر ماه ی مقداریش خرج میشه  و برا هفتگی خرج کردن ک خب قاعدتا خیلی کمه ی بن ۶۰۰ تومنی داریم و یارانه ۱۲۰۰ و اگر همسری بره اسنپ 

فعلا تا بهمن کج دارو مریض میگذرونیم 

گاهی هم لطف خدا شامل حالمون بشه ی مبلغی بعنوان مساعده بدن ک یا بدم طلا یا پوشاک خانواده رو تامین کنم 

درکل خودمو مثال زدم ک بدونی اگر زیادتر از حد حقوقتون قسط ببندی ب بقیه مساعل بسختی میرسی 

بشین و بسنج ببین حقوقتون چقدر بصورت متعادل باید خرج ماهتون بشه و چقدرش پس انداز موفق باشی

سلام وروزبخیرخانمهای گل 🌼🌼بچه هامنوراهنمایی کنیدکم اوردم ازشوهرم🙁🙁یه هفته پیش رفته دوتاشیشه بزرگ ...

سلام 

عزیزم داری راه رو اشتباه میری 

نباید از خودت بزنی وقتی همسر نمیزنه و همراهی نمیکنه 

پس اندازباید ی جوری باشه ک باعث قددرانی بشه نه بشه وظیفه ات 

بیشتر پیامای معصومه جون رو بخون تا متوجه بشی 

نمیدونم چرا من با زنها فرق میکنم؟ من زیادی منطقی هستم و نمیتونم با زایمان کنار بیام.. من و شوهرم ۴۰ ...

نه عزیزم شما زیادی عاقلی. من اگر 4 سال پیش میدونستم اوضاع مملکت و جهان انقدر قراره خراب بشه، گرونی بشه ، تکلیف جنگ ها هم که معلوم نیست. آینده خودمون هم مشخص نیست اونوقت یک بچه طفل معصوم رو وارد این دنیا نمیکردم. الان تو وضعیتی گیر کردم خودم رو در قبال آینده دخترم گناهکار میدونم نمیتونم براش خواهر برادر بیارم چون وضعیت مالیمون اجازه نمیده.  دلم هم نمیخواد تف و لعنت بچه بعدی هم دنبالم باشه. سنمون هم بالا رفته. همش هم احساس عذاب وجدان دارم از آینده تنهایی که داره.

سلام عزیزم میگن ۱۵ تا۳۰ درصد از حقوقتون رو پس انداز کنید ولی خب سبک زندگیا فرق داره و باید باتوجه ب ...

چقدر زحمت کشیدین و کانل توضیح دادین، ممنونم

راستش من بیشتر شک دارم که پس اندازمون به اندازه کافی نباشه🙈

یکم مدل درامدی ما متفاوته، متعادل خرج کردن سخته خیلی وقت ها

نه عزیزم شما زیادی عاقلی. من اگر 4 سال پیش میدونستم اوضاع مملکت و جهان انقدر قراره خراب بشه، گرونی ب ...

ببینید همه جای دنیا نوع ارتباط ادم ها تغییر کرده

تنهایی به تعداد خواهر و برادر ربطی نداره

اصلا هیچ تضمینی وجود نداره که خواهر و برادرها نزدیک هم زندگی کنن

من یکی از  خواهرهام مهاجرت کرده، هرروز باهم در ارتباطیم اما واقعیت اینه که با این همه فاصله من برای پر کردن تنهاییم نمیتونم روش حساب کنم

خودمم دور از خانواده ام هستم، سالی دو بار میبینمشون، باز هم توی مشکلات و تنهاییم روشون حساب نمیکنم با اینکه حمایتگر هستن و دوسشون دارم

دیگه گذشت اون دوره ای که ارتباطات ادم ها به قبیله و خاندان و رابطه های خونی بستگی داشت، از این جهت به خودتون عذاب وجدان ندین

کودک شما یاد میگیره روابط عمیق و صمیمی بسازه و تنهاییش رو مدیریت کنه، اصلا وجود خواهر و برادر عامل رفع تنهایی نیست

دوستای خوبم لطفا یک راهنمایی بدین برای کسایی که ماه به ماه حقوق مشخص نمی گیرن و هر چند وقت یکبار که مشخص نیست به صورت پروژه ای حقوقشون میاد. من همسرم حقوقش اینطوره که ممکنه دو هفته بگیره و دو ماه نگیره  ولی اینطوری که حساب کرده میگه ماهی 20 میشه. اینم بگم اصلا قدرت پس انداز نداره. یعنی واقعا همه پس اندازهایی کردیم به خاطر زمانی بود که ایشون با حقوقش خورد و خوراک و مخارج زندگی میداد و من هم حقوقم بیشترش پس انداز میکردم. ولی الان که سر کار نمیرم می بینم هیچ پس اندازی نداریم و همه حقوق تموم میشه. تازه کم هم میاریم. بیشتر هم میره بابت خورد و خوراک و اینترنت و رستوران. من خودم از جایی 6.5میگیرم که اون میدم بابت لباس
عزیزم من مارک اکووکس دارم پارسال خریدم خیلی تحقیق کردم دیدم این مدل تنها مدلی هست که توی ایران نماین ...

عزیزم‌این مدل خوبه؟؟

نميتونم زياد هزينه كنم "

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
2810