2777
2789

سلام لطفا راه هایی که بلدید واسه کمتر شدن هزینه اسباب کشی رو. بگید. 

چندتا میوه فروشی رفتم واسه کارتن موزی قیمت پرسیدم تا یکی‌شون قیمت کمتری گفت قرار شد از اون بخرم. به دوتا سوپرمارکت هم واسه کارتن سپردم که گفتن هزینه کارتن هارو نمیگیرن. 

اگه به همسرم باشه میره همشو نو می‌خره کلی خرج برمی‌داره واسمون 

عزیز میشه بگی شما چقدر مصرف دارین و چند نفرین؟ من به خودم باشه دوست دارم هفته ای ۲ یا ۳ روز گوشتی بخ ...

ببین دوست عزیز من خب شرایطم کمی فرق داره 

چهار نفریم 

پسرم نوجوان هست ۱۷ساله دخترم هم ده یازده 

خب طبیعتا چهار نفر بزرگ حساب میشیم 

ماهم در کل یک ماه حدود سه ملیون گوشت میخرم با مرغ و گوشت قرمز وچرخی کلا میشه سه میلیون 

برا شما که دخترتونم کوچیکه حس کردم یکم زیلد هست 

خوردن زیاد گوشت نقرس میاره 

من تا یک سال پیش هر روز باید حتما نهار برنج و گوشت بود 

تا اینکه یواش یواش مشکلات نمایان شدن و دکتر از مصرف زیاد گوشت و برنج منع کرد 

الان شده یه روز درمیون حتی گاهی دو روز درمیون گوشت میزارم 

این بین عدس پلو ...استانبولی بی گوشت و ...قاطی پلو میپزم گوشت یا نمیزنم یا نصف وعده مصرف میکنم 

بجز هزینه ی پول و..برا سلامتی هم خوب نیس 

بجاش تخم مرغ و حبوبات رو حتما بیار تو برنامه ی غذایی 

سبزیجات تیره رنگ ...

دوستان دورهمی من رو میشناسن همین چند روز پیش حال همسرم بد شد ازمایشات نشون دادن که بهاطر مصرف زیاد بعضی مواد غذایی این اتفاق افتاده 

ما یه کیسه برنج ده کیلویی رو یک ماه مصرف میکنیم قبلا هفده هجده روز بود 

بازم میگم بچه هام بزرگن و خوراکشون هم زیاد هست در سن رشد هستن 

از بچه ها برنامه ی غذایی بگیر تا مصرف گوشت رو کنترل کنید حداقل برای حفظ سلامتی خانواده 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام لطفا راه هایی که بلدید واسه کمتر شدن هزینه اسباب کشی رو. بگید. چندتا میوه فروشی رفتم واسه کارتن ...

همسرا همینجورین. میخوان پز بدن. من میفرستمش مغازه یک شونه تخم مرغ بخره. ولی میبینم در کنارش کلی وسایل غیرضروری خریده که منو فقط حرص میده. مردا نمیخوان برپسب بی پولی بهشون بخوره، دستشون رو بشه که اه در بساط ندارند. جیب خالی پز عالی هستن

راستش من خودم ۲۱سالم بود دخترم به دنیا اومد و خوشحالم فاصلمون خیلی نیست و عاشق بچم با من بود گفتم دو ...

حوصله داری بیار خیلی خوبه مال منم پشته همن الان جفتشون باهم مدرسه میرن 

اگه میخواستم صبر کنم اولی بره مدرسه الان اذیت بودم و به بچه اولمم‌نمیتونستم برسم 

الان خیلی مادرارو‌میبینم حامله ن بابچه نوزاد دارن میان جلسه وخیلی اذیتن

ولی من الان راحتم جفتشون باهم میرن میاد باهم گذاشتمشون از سن کم مهد 

بخوای دیر بیاری پونزده سال باید بچه تا ۷سال ویزرگ کنی😂خیلی سخته خدایی ولی واسه  من یه باره س 

از اولم دیر بچه دار شدم گفتم بعد ۴سال میارم بیارمم پشت هم

سلام عزیزممن ترم یک رشته علوم تربیتی دانشگاه پیام نور هستم من خودم ۲۹سالمه به نظرم هیچ وقت دیر نیست ...

افرین به شما که به فکر اینید که فرزندتون یک مادر تحصیلکرده داشته باشه ک فردا سربلند بشه 💖

سلام لطفا راه هایی که بلدید واسه کمتر شدن هزینه اسباب کشی رو. بگید. چندتا میوه فروشی رفتم واسه کارتن ...

به نظرم بهترین راه اینه خودتون سلفون برای اسباب کشی بگیرید و دور همه چی بزنید که تو جابجایی خراب نشن. مامانم اینا سر اسباب کشی شون نمیدونستن این شرکت ها که اومدن کلی پول برای سلفون زدن گرفتن. شکستنی ها و تابلو ها و ..‌. خودتون با کارتون با ماشین خودتون ببرید که یکوقت نزنند بشکونند. موقع اسباب کشی من آینه پذیراییم رو زدن شکوندن هزینش هم ندادن که بعدا به این نتیجه رسیدم کاش خودم برده بودم. هر چی موارد غیرضروری داری همین الان بریز دور و خونه جدید نبر

گلم من تازه تیبا خریده بودم. میخواستم برم شیشه هاشو دودی کنم. داشتم ماشینو دستمال میکشیدم تمیز میکرد ...

این پول‌ها کثیفه

آدم پول زحمت کشیده خودش رو نمیتونه بخوره چجوری میتونن همچین نونی بدن به بچه‌هاشون بخورن

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام به همگی دوستان بچه ها من تو خونم هیچی ندارم گوشت و مرغ و اینا و هفته ی آینده پدر و مادرم به همراه یکی از دوستاشون برای اولین بار دارن میان خونمون و من فقط یک میلیون دارم خواهش میکنم یه منوی پذیرایی اقتصادی و آبرومند بهم بگین راستش همین یه تومن رو هم خود بابام داده بهم

سلام به همگی دوستان بچه ها من تو خونم هیچی ندارم گوشت و مرغ و اینا و هفته ی آینده پدر و مادرم به همر ...

ی وعده میان؟ برنج و خبوبات و صیفی جات داری؟  میوه و چای و تنقلات چی داری؟

چ غذاهایی تو مهمونیاتون سرو میشه و چی دوس دارن؟ 

سلام عزیزممن ترم یک رشته علوم تربیتی دانشگاه پیام نور هستم من خودم ۲۹سالمه به نظرم هیچ وقت دیر نیست ...

ممنونم عزیزم.بله یه بچه دارم که ارومه و اذیتی نداره.من یه شغل خونگی دارم و درامدشم خوبه برام حتی قصد گسترشش رو دارم همسرمم کمکمه و مادرشوهرپدرشوهرم و مادرمم نزدیکن بهم و جوونن.میخوام استفاده کنم از این فرصتو حتما برم بخونم،حالا یکم کمتر میخوابم یکم کمتر مهمونی میرم اما این کمبود رو توی دلم میکشم،تا حداقل کمی احساس رضایت کنم.

چون زیاد درامد و شغلش انچنان مهم نیست(البته اگر باشه که عالی تر هم هست) همین پیام نور تو شهرمون میرم.چون دوستامم از همین طریق ازمون اموزش پرورشو قبول شدن،شاید قسمت منم بود ازمونی بود و قبول شدم.

دوستان دعا کنید دیگه ،من شروع کنم تا اخرش میرم،شروعش برام سخته

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
2810