2777
2789
دقیقا منم مبخواستم همینو بگمالان حسابداری خیلی پرطرفداره و با دوره های حسابداری راحت میشه وارد بازار ...

کلاسی که من میرم دوره‌اش ٩ ماهه هست 

الان ٣ ماه گذشته و میشه کم‌کم وارد بازار کار شد 

توی بچه‌هایی که هستن هم دیدم چندین نفر مشغول به کار شدن

بغیر از اون مجتمع فنی کلاس‌های خیلی متنوعی داره که هرکس نسبت به سلیقه‌اش می‌تونه شرکت کنه حتی کلاس‌های هنری هم داره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام به همه خانم های مدیر و با تدبیر گروه من در راستای مدیریت خونه اولین کار کنترل کردن هزینه های دخ ...

عشقم عالی مدیریت کردی

برای سلامتیت هم کاری کردی؟

سیاتیک و کمردرد خیلی اذیت کننده است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزینه شخصی خودم ماهیانه  باشگاه که سرای محله میرم قیمتش مناسبه ، هفته ای یک بار ماساژ صورت می گیرم به خاطر سنم صورتم شل نشه 

خرید محصولات مراقبت پوستی ندارم چون خودم آنلاین شاپ دارم عمده جنس می خرم از همون ها استفاده می کنم کیفیتشون هم عالیه 

خرید لباس ندارم معمولا پدر و مادرم سوغات برای خودم و بچه هام می خرن به جز خرید موردی 

آرایشگاه ماهی یکبار برای رنگ ریشه ، بند و ابرو و درست کردن ناخن هام ، آرایشگاه قیمت مناسب پیدا کردم کارشون هم بد نیست 

عشقم عالی مدیریت کردیبرای سلامتیت هم کاری کردی؟سیاتیک و کمردرد خیلی اذیت کننده است

ممنون عزیزم ، برای مشکلاتم ورزش می کنم پیلاتس اصلاحی کار می کنم سعی می کنم زیاد سرپا نباشم ،،، بار سنگین بلند نکنم 

الان برای گردنم فیزیوتراپی میرم 

برای کارهای سنگین خونه کارگر کمکی گرفتم ،ساعتی میاد مناسب‌تر درمیاد 

به خاطر هزینه بالای فیزیوتراپی چون بیمه هستیم بیمارستان دولتی میرم خیلی مناسب‌تر درمیاد 

سلام خانم های عزیز من بعد از تلاش های شبانه روزی برای پول جمع کردن و راضی کردن همسر که دومی سخت تر ب ...

سلام عزیزم به نظرم با این مقدار پول پراید ۱۱۱ ماشین خوبیه کم خرجه ولی اگر بیشتر میتونی بذاری کوییک بخر. ماشین تصادفی و دور رنگ هم نخر که هم باهاش مشکل خواهی داشت و هم موقع فروشش حسابی میخوره تو سرش و مفت میبرن. حتما ماشین کارشناسی هم ببر و با آگاهی بخر.

ممنون عزیزم ، برای مشکلاتم ورزش می کنم پیلاتس اصلاحی کار می کنم سعی می کنم زیاد سرپا نباشم ،،، بار س ...

خوب کاری می‌کنی عزیزم اولین و مهم‌ترین پس‌انداز سلامتی هست 

کاریوپراکتیو هم برو و شنا خیلی کمک می‌کنه

یه رشته مهندسی خوندم باهاش نمیشه کار افرینی کرد. وضعیت کاری تو جامعه اصلا خوب نیست ...

منظورم این نبود که با رشته تون کارآفرینی کنید مثلا کسی رو می؟شناسم سرویس نوزادی میدونه و درآمدش عالیه یا کسی رو میشناسم کا مزون داره

مثلا کسی رو میشناسم کارمند بانک بوده  استعفا داده الان ارایشگاه زده 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
مجتمع فنی کلاس‌هاش عالیه هم کوتاه مدته هم استاد‌های خوبی داره و یه نکته‌ی خوب داره اینکه مدرک دو زبا ...

سلام عزیزم مجتمع فنی چ کلاسایی داره ؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

دوستان عزیزم نمیدونم ب تاپیک ربط داره یا ن 

ولی من خیلی وقت کم میارم هم شام میپزم هم ناهار 

میخوام ی سری وسیله اشپزخونه بخرم ک در وقتم صرفه جویی بشه و کمتر سرپا وایسم 

پلوپزم خراب شده چند ساله زیاد ازش استفادع نمیکردم اما میخوام بخرم

ساندویچ ساز و غذاساز یا.... اینا به کار میاد؟ لطفا اگر پیشنهادی دارید بگید بهم

سلام وقت بخیر دوستان میگم گل زعفرون کیلو ۷۰۰ الان بخری زعفرون خودت خشک کنی به صرفه هست یا اینکه همون ...

۷٠٠ خیلی خوب داره میده حتما گلش و بخر خودت پاک کن خیلی بصرفه تره... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام به همه عزیزانمراستش امشب اومدم کمی اینجا بنویسم نمیدونم اسمش رو چی میتونم بگذارم دغدغه؟، نگرانی ...

چرا وارد بخش خصوصی نمیشید؟ چون  استخدام دولتی و هیئت علمی شدن خیلی سخت و در اکثر موارد نیاز به سهمیه و پارتی داره.

منم مثه شما دکترا دارم ولی وارد بخش خصوصی شدم و الان بعد سه چهار سال درآمدم از استاد دانشگاه هم بیشتره. 

روز اولی که رفتم شرکت خصوصی همه گفتن حیفه بهترین دانشگاه درس خوندی تلاش کن برای هیئت علمی شدن ولی باتوجه به جو ناعادلانه و خاصی که برای استخدام ها دارن بیخیالش شدم و وارد بخش خصوصی شدم و الان به شدت راضیم و اگه میخواستم به حرف اطرافیان گوش بدم هنوز اندر خم یه کوچه بودم و نهایت باید به صورت حق التدریس میرفتم این دانشگاه اون دانشگاه.

سلام عزیزم مجتمع فنی چ کلاسایی داره ؟؟

سلام عشقم

والا همه‌چیز داره 

زبان، اکسل، هوش مصنوعی، ترید، حسابداری، نرم‌افزار مهندسی و گرافیک

شمع سازی، طراحی دوخت، شیرینی و...

من اینارو یادمه باز خیلی چیزها هست 

سرچ کنین همه رو میاره تو اینستا پیج هم دارن اونجا هم‌ کلاس‌ها رو گذاشته

دوستان عزیزم نمیدونم ب تاپیک ربط داره یا ن ولی من خیلی وقت کم میارم هم شام میپزم هم ناهار میخوام ی س ...

عزیزم منم وقتم خیلی کمه

چیزی که خیلیییی بهم کمک کرده ماکروفر و سرخکن بدون روغن هست

خوب کاری می‌کنی عزیزم اولین و مهم‌ترین پس‌انداز سلامتی هست کاریوپراکتیو هم برو و شنا خیلی کمک می‌کنه

ممنون عزیزم 

شنا هم یه موقع فرصت بشه میرم ، تو آب راه میرم

متاسفانه خیلی سرم شلوغه چون همسرم تا دیروقت سرکاره کارهای بیرون  خونه هم با خودمه

دخترم رسیدگی زیاد می خواد ...

الان هم فصل مدارسه،  تکالیف بچه ها زیاده ..

دوستان عزیزم نمیدونم ب تاپیک ربط داره یا ن ولی من خیلی وقت کم میارم هم شام میپزم هم ناهار میخوام ی س ...

سلام عزیزم من کاربردی های خودم و بهت میگم،ایشالله که اقتصادی هم باشه پست مون ☺️

۱- مهم ترینش الان برام ایرفرایر هم هست خیلی خیلی کمکی هست  

۲- بعدش خرد کن و رنده برقی هست ،من حتی یه پیاز هم خرد نمیکنم 

واسه خرد و رنده کردن پیاز هویج قارچ فلفل دلمه کالباس خیار شور 

همه چیییی مثلا کل مواد کباب تابه ای یا کوفته رو میریزم توش و کمتر از یک دقیقه تحویل میده و خیلی کارایی های دیگه 

۳- اسنک ساز هم هست که عالیه واسه بچه ها انواع اسنک میذارم که هم واسه شام خوبه هم چاشت مدرسه و هم واسه خودم اسنک های رژیمی 

۴- مخلوط کن هم خیلی خوبه ،کتری برقی هم سرعت میده 

من ۹ سال متوالی برنج و تو پلو پز درست میکردم آخر دیگه یکم بدم اومد الان یکسالی هست کلا جمع اش کردم ولی اونم عالیه 

الانم در نظر دارم که حتما یک زودپز برقی خوب بخرم 

2810