2777
2789
عزیزم من نمی دونم پول یک روز کار شما چقدر میشه اما اگر به جای جوراب همون رو تو پاکت می ذاشتی می دادی ...

وااااای نه ، رابطه ام با دوستم اصلا اینجوری نیست .

یعنی اگه اینکار را بکنم فحش بارون میشم😅😅😅.

این جوراب هم اصلا در حد زحمت اون نبود من ۸۰ پول دادم اگه معلم جایگزین ۳۰۰ یا ۴۰۰ میشه . این فقط حکم به یاد بودن را داره 🤗 یعنی میشه بگی بعد ۱۴ سال دیگه دوستم نیست خواهرمه 🥰

البته حتما جبران میشه و حتی شده اما نه مستقیم . مثلا قراره بهش شیرینی کنفرانس را بدم 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچها یه مدته پس اندازنکردم اصلا روحیه ندارم هم سینم یجوریه سوزش و تیرکشیدن داره هم ران پام درد ...

دوست عزیز هورمون های بدنت به هم ریخته درد سینه و ران و کلا استخوان درد از همونه

اصلا نگران نباش😇

در ضمن دوستان الان فصل زنجبیل هست حتما بگیرید رنده کنید و خشک کنید اگه اهل پختن کیک و کلوچه هستید که عالی میشه توش بریزید😊😋

چای زنجبیل هم حتما بخورید برای اونایی که معده درد عصبی دارن و ترش میکنند عالیه🫠

برای خورشید پس از شبهای طولانی
سلام بچه هااااااا @masumehjoon‍ @کاربرقدیمی،اماجدید‍ @عشقم_محمدم‍ @مستانه7‍ و باقی دوستان میدونم ج ...

وااااای مبارک 

دختر جوووون بهت تبریک میگم ، انشالله صحیح و سالم بغلش بکنی و کلی روزها و خاطرات خوب را باهم بسازید .

خیلی خوشحال شدم پیامت را دیدم 🥰🥰🥰

برای اینکه پستم غیر اقتصادی نباشه.

من برای یه مناسبتی دلم میخواست برای دانش اموزانم کادو بخرم ولی خوب زیادن ۳۶ تا 

منم گفتم یه چیزی باشه که استفاده هم بکنند، مداد خریدم 🥰🥰 شد حدود ۲۵۰.

بعد دیدم مداد تنها قشنگ نیست، از این چسب حرارتی ها دارم ، با کاغذ قلب درست کردم و روش نوشته های قشنگ نوشتم و یه قلب استیکری چسباندم و با ربان با ته مداد با چسب حرارتی چسبوندم. خیلی خیلی قشنگ شد و دوست داشتند 🥰🥰 به نظرم برای ۳۶ بچه خوب تموم شد . اگه شیرینی می‌خریدم خیلی بیشتر میشد 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
سلام بچه هااااااا @masumehjoon‍ @کاربرقدیمی،اماجدید‍ @عشقم_محمدم‍ @مستانه7‍ و باقی دوستان میدونم ج ...

خدایاااااااااااا

یکی از بهترین خبرهایی ک تو زندگیم شنیدم

تمام بدنم ی جوری از ذوق بی حس شد

از ذوق باور کن با چشمای اشکی برات تایپ کردم

،❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸

خدایاااااااااااایکی از بهترین خبرهایی ک تو زندگیم شنیدمتمام بدنم ی جوری از ذوق بی حس شداز ذوق باور ک ...

هزاررررررررران بااااااررررررررررر

مباااااااررررررررکت  بااااااااااد

،🌹🌹🌹🌹🌹🌹🥰🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸

وااااي مبارررركه عزيزمممم چ خبر خوبي

من نوشته هاي شمارو خيلي دوس دارم

ميشه دعا كنيد كار شوهرم جور بشه خيلي گره افتاده ٨ ساله به نر دري زده نشده كه نشده

گاهي فكر  ميكنم طلسم شده

خانوما لطفا نظر بدین . ۱۱ تومن دارم گذاشتم ویپاد وام ۱۰ تومنی رو هم بگیرم نزدیک عید طلا بخرم . بعدش الان یک گردنی و دستبند پولکی دیدم مستعمل ۵٫۲۵۰ گرم با ۶ درصد میده . یک انگشتر دارم ۳/۳۰۰ . میتونم انگشترم رو بدم بقیه پول رو هم بدم سرویس پولکی رو بگیرم . چیکار کنم بنظرتون؟ بزارم وام بگیرم یا برم الان اون سرویس پولکی رو بخرم ؟؟ اینم بگم نیم ست و زنجیر دارم . تینو چون خوشم اومده میخام بخرم  

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

@تیتان    مرسی مهربونم فدات شم خودم تو آسمونام دروغ چرا نگرانم  چون یه سقط داشتم قبلا ولی خوشحالیم درصدش بیشتره 

@سماااااا20   عزیزمی

@chow_porteghali   مرسی عزیز دلم 

@k___sanaz   مرسی عریزم به روی چشم  ایت الکرسی بخون چهار قل انشالله درست میشه 

خانوما لطفا نظر بدین . ۱۱ تومن دارم گذاشتم ویپاد وام ۱۰ تومنی رو هم بگیرم نزدیک عید طلا بخرم . بعدش ...

من خیلی ازخراین پولکیهامیترسم همش استراس اینودارم پولکهاش بریزن ولی گردن یکی ازدوستام دیدم خیلی نماش قشنگ وشیک یود

سامیه جان آپارتمانتون کدوم فاز اندیشست؟ برای خرید یه واحدی که همین حدود رهن و اجاره بره و سند دار هم ...

فاز یک ولی تو شاخه اصلی هست و جای خوبیه 

الان با یک میلیارد فکر کنم بشه بخری 

تا چهارصد هم رهن بدی بشه ۱۴۰۰ 

وام هم خیلی هاشون دارند 

البته من اون زمان بدون وام گرفتم 

[QUOTE=361112925]سلام بچه  هااااااا  @masumehjoon ‍ @کاربرقدیمی،اماجدید ‍ @عشقم_محمدم ‍  @مست ...[/

عزیییزززم من پستهای  شما رو همیشه دنبال میکنم خیلییییی براتون خوشحال شدم الهی ب سلامتی در اغوش بگیری نوزاد بهشتی رو😍😍😍😍ماشاءالله لاحول ولاقوه الابالله

ای جاااااان خدا رو شکر واقعأ خوشحال شدم به خدا دارم با اشک مینویسم پارسال منم ایام فاطمیه خدا دخترمو بهم داد ان شاالله زیر سایه حضرت مادر باشه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

[QUOTE=بزاره  361112925]سلام بچه  هااااااا  @masumehjoon ‍ @کاربرقدیمی،اماجدید ‍ @عشقم_محمدم ‍  @مست ...[/QUOTE]

سلام به روی ماهت..

وااااای خدای ممنون شکرررررت...

نمیدونی چقدررر خوشحالم ...بسلامتی ...عزیزم...قربون عظمت خدابرم غیر ممکنه وقتی چیزی رو ازته دل بخوای بی جوابت بزاره...

مبارکت باشه گلم🤩🤩🤩🤩😍🥰😘😘😘🥳🥳🥳🥳🤠🤲🤲🤲🤲🤲

2810