2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره منظورم لباس جنس خوبه امامت به ما نزدیکه زیاد می یام امروزم اونجا بودم.اگه اونجا مغازه خاصی میشنا ...

نه عزیزم مغازه خاصی نیست از هر چی خوشم بیاد میخرم معمولا همه جور جنسی هم پیدا میشه🫠

برای خورشید پس از شبهای طولانی
بچه ها این سکه های پارسیان مطمعنه مثلا یوقت تونستم ۱۰۰ سوتی اینا بخرم بعدا ازم میخرن؟

سکه پارسیان با ۳ تا کد وارد بازار شده که یکی از کدا ناخالصی داره از هر جا میخری کاغذ کارت خوانشو نگه دار روش چسب بزن که نوشته ها نپره و حتما بگو برا فروش میارم پیش خودتون

عزیزم طلا اینقد یهو نکشید بالابعدم اگه اون موقع طلا میخریدی به جای ملک (که اونم عمرا کسی همه پولشو ب ...

عزیزم منظور منو درست متوجه نشدید

من گفتم برای سرمایه گذاری طلا خوبه طی تمام این سال ها هم امتحانشو پس داده 

نه این که خودمون بریم مستاجری با پولش طلا بخریم اون هم یه مثال ساده برای مقایسه طلا ‌ملک بود وگرنت کسی که سال ۹۴ ۳ میلیارد پول داشت نیازی به سرمایه گذرای نداشت

اصلا پول کم

ملک وابسته به محل و شهر و کشوره اونم اگه جنگ و زلزله نشه 

سکه حباب داره و دلار هم ریسکه بهترینش طلا هست

عزیزم اگر از ۹۶ که خونه خریدید تا الان حساب کنید تمام رهن و اجاره هایی که باید می‌دادید و طلا می‌خری ...

خونه و ملک امن تره درسته اما طلا زو شما هر زمانی حساب کنی بیشتر بوده 

فقط نگهداریش خیلی سخته 

اما ریسکش از همه پایین تره

عزیزم خرید طلا خیلیم خوبهاما خب که چی؟الان شما خونه نمیخریدی طلا میخریدی قایم میکردی بدون استفاده تو ...

عزیزم منظور من خونه ای نبود که توش قراره زندگی کنیم پولی بود برای سرمایه گذاری که گفتم برای سرمایه گذاری طلا بهتر از ملک هستش 

من قبل تر هم گفتم شریکی خونه و باغ داریم امت خودمون مستاجریم و اون خونه ای که سال ۹۶ خریدیم چون کوچیک و غیر قابل استفاده بود فروختیم و ماشین خریدیم و لذتشو بردیم اما از وقتی شنیدم که طلا همیشه بهتر از‌ همه چیز بود پول هامو فقط روی طلا سرمایه میکنم نا به یه حدی برسه خونه بخریم 

ما سال ۹۶ خونه ای که خریدیم ۳۲۰ تموم شدولی به شدت راضیم الان ۷ سال گذشته ،توی این ۷ سال بلاخره باید ...

بله عزیرم مطمعنا خونه خیلی خوبه 

من برای سرمایه گذاری گفتم نه این که مستاجر باشیم پول خرید خونه رو بدیم طلا بخریم

مثال ساده برای مقایسه رشد طلا و ملک بود

وگرنه کسی که سال ۹۴ ۳ میلیارد داشت نیاز به سرمایه گذاری نداشت

میخام امروز کارایی که جمعه کردم و باعث شد که هزینه در جهت درست صرف بشه بگم :

ما جمعه هایی که خونه هستیم خیلی دارک میشیم و احتمالا هر نوع ولخرجی رو داریم 😂🙈 حداقل یک وعده رو بیرون میریم بعضی وقتام دو وعده 

این جمعه  هم قرار بود صبحانه رو بریم کافه ولی چون شب قبلش دیر خوابیدیم صبح ده بود که خودم بیدار شدم و گفتم تا بقیه بیدار بشن و. بریم خیلی دیر میشه 

یخچال و باز کردم دیدم همه چی هست 

تخم مرغ سریع انداختم ابپز بشه ، چایی و گذاشتم ،پنکک آماده کردم 

کره پنیر شکلات صبحانه حتی میوه هم پوست کندم و قاچ کردم 

شیر کاکائو هم همین طور 

کم کم همسر و بچه ها بیدار شدن و گفتن بیرون چی 

گفتم دیر بیدار شدین دلم خواست خونه بخوریم چون چند هفته متوالی بیرون بودیم و وقتی بساط و دیدن استقبال کردن و قرار شد ناهار بریم 😁

بعد صبحانه همسرم بیرون کار داشت و کفت یکساعت میرم و میام بچه ها هم قبلش پیشنهاد دادن چالیدره بریم باباشونم اوکی داد 

به مخص رفتن ناهار. چلو گوشت گذاشتم واسه بچه ها هم چرخکرده گذاشتم بیرون کباب تابه ای بذارم 

پسرم گفت چرا غذا میذاری مگه نمیخایم بیرون بریم بهش گفتم اینا واسه فرداست 🙈😁 واقعا هم برنامه ای نداشتم گفتم ناهارم آماده باشه بهتره نهایتا میذارم یخچال 

که حدودا ساعت یک و نیم بود همسرم برگشت و گفت یکی میخاد بیاد موتور و ببینه بیاد و بره بعد بریم 

که شد ساعت سه و دیگه وقت چالیدره رفتن نبود 

بچه ها یکم غر زدن که پیشنهاد هلیوم پارک و دادم وو خیلی استقبال کردن ،اینجوری شد که ناهارمم آماده بود و بعد ناهار یکم دوباره استراحت کردیم و رفتیم هلیوم پارک 

اونجا هم ۵۰۰ تومن شارژ کردیم ۱۲۰ تومن هم از دفعه قبل داشتیم مجموع اش و حسابی یک ساعت بازی کردن و بعدش همونجا از کافی شاپش شیک سفارش دادیم اونم شد ۵۰۰ 

یه چیزی که خیلی خوشحالم کرد این بود که تو منوش پیتزا هم بود 

باباشون گفت پیتزا میخاین که شام هم باشه جفتشون گفتن نههه پیتزاهای مامان خیلی بهتره 😍 

و برگشتیم خونه براشون سیب زمینی سرخ کردم و خوابیدن 

✳️ به نظر من اینا همه اش مدیریت هزینه اس صبحانه بیرون چون چند بار پشت هم بود تکراری شده بود 

ناهار و غذای خوب درست کردم و دو مدل باب دل بچه ها هم بود چون گوشت نمیخورن 

تفریح خوب هم کردیم هم به بچه ها خوش گذشت هم خودمون 

2810