2777
2789
سلام خانما دوستانی که از قیمت طلا سرد میارن و از دی ج ی کالا طلا خریدن بیایید همسرم از د ی ج کالا ی ...

همسرم میخواست دستبند بگیره هر چی حساب کردیم اجرت کارشون ۳۰ درصد بود مالیات ۲ درصده که خیلیا نمیگیرن

نه از اون بابت مشکلی ندارم میگم زده بود ۳گرم و ۱۴۰سوت اما تو فاکتور خودش و فاکتور د ی جی زده بود ۳گر ...

ببین عزیزم وقتی شما میری حضوری یه طلا میگیری مثلا دستبند یا النگو ، از اون مدل با وزن های مختلف درست میکنن حتی با اختلاف چند سوت چون کاملا همشون یه وزن خاص ندارن.

طلای همسرتونم امکانش هست اون وزن تو دی جی نبوده با چند سوت اختلاف فرستادن ،برای اطمینان ببرید طلافروشی وزن کنید .

محاسبه طلا 

وزن طلا ضربدر قیمت طلا به اضافه اجرت درصد به اضافه ۷ درصد طلا فروش به اضافه ۲ درصد مالیات

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترا اگ بتونین از اسنپ پارسیان 500سوتی بخرین میخرین؟ مثلا هرماه بتونین بخرین 500 میخری

یاصبرمیکنیداعتباراسنپتون جمع بشه مثلا 5میلیون بشه بعد ی پارسیان ی گرمی میخرین

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2805
ببین عزیزم وقتی شما میری حضوری یه طلا میگیری مثلا دستبند یا النگو ، از اون مدل با وزن های مختلف درست ...

ممنون عزیزم 

ولی هیچ‌کدام ۲درصد مالیات نمی‌گیرن همشون ۹درصد میگیرن 

حالا کاری ب دی ج ی کالا ندارم گرون هم سود هم اجرت بالا هم مالیات ۹درصد میگیره 

ما یکی از فامیلای شوهرم خانم هم هست طلافروشی داره 

اونم ۷درصد سود ۹درصد مالیات و بالای ۲۵درصد اجرت کارهاش هست😳😳😳خوب خیلی اجرت بالاست ۳۲درصد ۳۰درصد چه خبره مگه 

حالا اگه مثلاً سرویس طلای خاص یا جواهر باشه میگیم آره میارزه کلی روش کار شده 

اما طلای معمولی کم‌کار چه خبره اینقدر اجرت

مرسی عزیز دلم 😘 ممنون که برام نوشتید نوشته هات پراز امید بود برامچه خوبه که اینطوریه راستش امروز کل ...

سلام عزیزم 

منم تجربه ام رو میگم شاید به دردتون خورد

ما یک ماه پیش یه سرویس خواب خریدیم که چون همسرم نبود من گفتم لطفا به راننده وانتی که میفرستید بگید لطف کنن وسایل هارو برام بیارن بالا ..گفت چون راننده کمردرد داره دست به بار نمیزنه اما براتون شاگرد میاره که یه نفر با خودش آورده بود و وسایل هارو همون یه نفر آورد بالا و هزینه کارگر رو جدا از وانت بار حساب کردم

من گفتم هفته گذشته وام ٥٠تومني بانك كارگشايي رو گرفتم تصميم داشتم طلا بخرم رفتم بازار پيش آقاي نعنا كار كه تعرفيش رو تو اين گروه از بچه ها شنيده بودم و مدتي بود دنبالش مي كردم اول يه گردنبند ديدم حدود ١٧گرم كه بهم ٧٧تومن قيمت داد البته حدود ٨گرم هم پارسيان داشتم كه از اول سال خرد خرد از اسنپ و ديجي قسطي خريده بودم خلاصه ٥٠رو دادم و ٦تا از پارسيانها رو و برام كلا ٧درصد حساب كرد در همين حال يه خانم اومد و يه دستبند كه تازه از خودشون خريده بود رو اورد براي فروش خيلي چشمم رو گرفت ايشون هم گفتن برات ٤درصد حساب مي كنم حدود ٩گرم بود و ٤٢تومن ميشد ديگه دو تا پارسيانها رو هم دادم ٢٥تومن هم از كسي قرض گرفتم تو كارت خودم هم ٨تومن داشتم خلاصه ديگه با كلي اينور و أونور كردن دستبند رو هم برداشتم كه عكساش رو براتون ميزارم به نظرم خيلي ادم منصفي بود و خيلي خوب باهام حساب كرد اميدوارم بيشترش قسمت شما باشه 

2809