2777
2789
سلام دوستای گلم یه سوال بنظرتون ما این طلاهارو جمع میکنیم پس انداز میکنیم برا چی خرج کنیم؟براخونه ما ...

سلام عزیزم من به خودم باشه طلا نگه میدارم و ماشین نمیخرم چون هزینه تعمیرات و سرویس ماشین خارجی خیلی زیاده مگر اینکه ببینید از پسش بر میاید. الان یکجوری شده حتی ماشین های چینی و خارجی دیگه بعد ۵ سال به خرج اساسی می افتن. ولی میتونید با جمع کردن طلای بیشتر و وام در آینده یک زمین کوچک یا آپارتمان تو شهرستان بگیرید. ما یکبار مسافرت یزد رفته بودیم ، راهنمای تورمون حرف قشنگی زد میگفت ما یزدی ها روی چیزی که از زیرش باد رد بشه سرمایه گذاری نمی کنیم (منظورش ماشین بود) همیشه رو چیزی سرمایه گذاری میکنیم که از بالاش باد رد بشه(یعنی زمین). کلا زمین هیچوقت به آدم خیانت نمیکنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان برای دیدنی خونه من نظرم رو ۵۰۰ ت بود به نظرتون کم ؟اکثرا‌ یه تومن یک و نیم و دو دادن به همسرم ...

سلام عزیزم باید به طرف نگاه کنید باهاتون چطور برخورد کردن همونجور برخورد کنید این نظر من هست. 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
سلام خانوما طلا زیر ۱۰ تومنجایی تو طلا فروشی می‌شناسید اجرت پایین باشه یا مستعمل مشهد هستم ولی ارسال ...

سلام عزیزم من یزد سراغ دارم که ارسال دارن

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
عزیزم اگر بچه دوست داری حتما اقدام کن چون ناباروری ثانویه هم زیاد شده، اینطور که شما گفتی شرایط مساع ...

اخه میگن بچه ها تو سه تا چهارسالگی به اوج حسودی کردن میرسن خودمم چندتا مورد دیدم

ممنون از راهنماییت گلم

عزیزم من چنددفعه خواستم براتون بنویسم..ولی سایت همراهی نمیکنه...

همسرم نیسان داره درآمدش خداروشکرخوبه..برای جابجایی بار هم راننده وظیفه نداره به باردست بزنه.. همسرم اگر توجابجایی بار کمک بده به صاحب بار قبلش میگه که کرایه روبایدببشتربده ..بعضی وقتهاهم محض رضای خدا انجام میده..‌ولی اینکه نیازباشه شاگردداشته باشه واینا .نه اینطورنیست.

ولی خب شغل خوبیه...همسرم زیاد نمیره چون خودش مکانیکی داره ولی خب وقتهایی که کارمغازه نباشه بانیان کارمیکنه...

امیدوارم حرفام کمکتون بکنه.

من تجربه خودمو بهت بگم. پارسال مهرماه بود که ما تصمیم گرفتیم پس انداز که طلا و سکه بود بدیم واسه ارت ...

ماشین داریم یساله کارکرده فقط 

شوهرم میگه از پارسال تا الان این ماشین که میخایم بخریم خیلی بالانرفته اگه طلابفروشم قطعا ضررمیکنم اما نمیدونم چرا نمیتونم بهش نه بگم چون خیلی عاشقه این ماشینه 

من تاالان هرچی خاستم نه نگفته هرجور شده پول جور کرده برام خریده طلا لباس 

براهمین نمیتونم چیزی بگم نمیدونم چرا

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
2810