2777
2789
مرسی عزیزممبلغ قسطش زیاده به نسبت عدد وام ولی خب بازم میخوامش

خواهش میکنم عزیزم چون بازپرداختش ۱۸ ماهه س مبلغ قسط یه کم بالاس ولی برای کسی که توانایی پرداختش رو داره ارزش داره

ببین کاملا بستگی به سبک زندگی خودتون رفت و آمد و مسافرت رفتنتون داره من خودم ماشین برام مهمه ولی نه ...

منم به شوهرم میگم کل پس اندازمونو ارزش داره بدیم ماشین؟ولی میگه خب من که هرچی درمیارم اکثرشو میدم تو بدی طلا خونه هم که داریم اگه بخایم بعدا هم خونه بخریم خونه دوم ماشینو میفروشم باز پس انداز میزارم روش میدم خونه 

نمیدونم ماشین هم به اندازه طلا خوب سود میکنه یانه؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی این ماه که میاد من قرعه ۵ ملیونی ۲۰ ماهم تموم میشه خداروشکر 

از میوگلد ۴ ماهه دستبندمرواردی برداشتم ۱ گرم ۵ ملیون توی قیمت۳۷۰۰ اینطورا ۳۰ این ماه قسط چهارمشه که نصف سود و اجرتش جبران شده برام واقسطاط اسنپ پی رو دادم همسرم پرداخت کنه گفتم بالاخره من زن تو هستم این دستبند رو بقیه فکرمیکنن تو برام خریدی 

اینجوری هم۱۲۵۰ قسط اسنپ پی تموم شد 

یه قرعه ده ماهه دارم ماهی۱ ملیون که آذر۵ ماهه و هنوز به اسمم درنیومده 

۸۶۰ تومن پرداختیم به بیمه زنان خانه دار هست 

۲۰۰ تومن صدقه 

و ۱ملیونم به ویپاد میدم که با مامانم شریکی وام ۱۲ماهه گرفتیم 

ولی از این آذر شرایطم جوریکه نمیتونم زیاد از خونه بیرون برم تصمیم گرفتم فعلا هیچ قسطی اضافه نکنم و هرماه با پولم عیار بخرم هم بدون سود و اجرت هم همیشه پول نقد هست هم پنهانیه تو چشم نیست اخه قرعه ۱۰۰ ملیونی که نوشتم خیلی تو چشم فامیل رفت که چیکارش کردین و اینا و لی اینجوری حتی همسرمم نمیدونه دقیق چقدر برام میمونه 

برای کوتاه مدت هم سرمایه گذاری داخل صندوق افران هم خوبه سالانه۳۰ درصد میده وهمیشه مثبته 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
هفته پیش یک خانمی با صراحت زننده ای بهم گفت اگه تو وشوهرت بمیرید اموالتون به کی میرسه؟ (دور از من و ...

دوست عزیز این حرفا همیشه هست ، حالا یا از روی دلسوزی ، یا از روی نادانی ، یا از روی ... ، باید بشنوی و رد بشی ، قوی باش و نذار بخاطر این حرفا دلت بشکنه ، فکر نکن فقط تویی که حرف میشنوی ، من دخترم تک فرزنده و ۱۸ سالشه ، فکر کن ۱۸ ساله حتی اگه تو یک جمع پنجاه نفری باشم سی نفر دارند نصیحتم میکنند که کدوم آدم عاقلی بچه رو بدون خواهر و برادر و تک و تنها تو این دنیا ول میکنه و میره ، تو که همیشه نیستی ، ببین همسرت و خواهر و برادراش یک شبه پدر و مادرشون رو از دست دادند و یتیم شدند حالا اگه تنها بودند و خواهر و برادری نداشتند چه بر سرشون می اومد🤔 حالا بدتر از اون خیلیا دیگه زبونشون تیزتره میگن اینهمه جمع کردی داماد میخواد بیاد بخوره و به ریش همسرت بخنده😂 و باز بعضیا نامردتر و تلخ تر هم هستند و میگن ، ببین اگه شماها نبودید با از دست دادن داداشت چه بلایی بر سر مادرت می اومد؟ اگه داداشت تک فرزند بود الان مادرت خونش سوت و کور بود و اجاقش خاموش میشد🥲 نمیدونم چرا باید یکی به خودش اجازه بده بخاطر نصبحت به فرزندآوری بیشتر اینجوری فرزند آدم رو با داغ های وحشتناکی که دیده مقایسه کنه ، هیچ وقت از دلم نمیاد مثل خودشون جواب بدم و بگم شما که چند تا بچه داری حاضری جای مامانم باشی و فقط داغ یک جوون رو ببینی🥲 پس چرا یه دونه فرزند منو اینطوری برام مثال میزنی؟ 🥲 دلم نمیاد جواب تلخ بدم حتی دلم نمیاد واگذار کنم به خدا ، همیشه میگم خدایا مگه من اشتباه ندارم تو زندگی؟ مگه ناخواسته دل نشکستم؟ مگه گناهکار نیستم؟ خدایا من حرفای دیگران رو به دل نمیگیرم شما هم گناهای منو ببخش😍 در جواب همشون میگم هر چی خدا بخواد همون میشه ، راضیم به رضا و حکمت خدا هر جور صلاحمونه همون رو برامون مینویسه و من که نمیتونم با سرنوشت بجنگم پس به امید خدا ادامه میدم و زندگی میکنم😍 نوشتم بدونی این حرفا تا همیشه هست ، حالا من همیشه میخندم میگم باز خوبه من هستم حرفی برای گفتن دارید و مشغول بچه آوردن من میشید و زمان براتون زود میگذره😂

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
من خوزستانممیخواستم سفارش بدم تو خونه بفروشم به دور وریام نمیدونم انلاین چه جنسی خوبه

آها برای فروش میخواید؟ من برای استفاده خودم از اونجا میخرم جنس نخ پنبه همیشه استفاده میکنم ولی نمیدونم عزیزم چجوری باید سفارش بدید، تو نت و اینستا بگردید شاید پیج تولیدیها رو پیدا کنید

منم به شوهرم میگم کل پس اندازمونو ارزش داره بدیم ماشین؟ولی میگه خب من که هرچی درمیارم اکثرشو میدم تو ...

به ماشین نباید به چشم سرمایه نگاه کرد 

بیشتر برای رفاه هست تا سرمایه 

اگه به فکر خرید خونه دوم هستید کلا پس انداز تون رو به صورت طلا نگه دارید و ادامه بدید همون طلا رو بفروشید و خونه بخرید 

رشد طلا صد در صد از ماشین خیلی بیشتر 

وای من خیلی رو این وام حساب کردم هم حساب خودم هم همسرم البته برای بعد عید میخوام،الان کلا با ویپاد ک ...

انشالله که بتونی بگیری ولی من دیگه اعتماد ندارم 

یهو یه شرطی میذارن که دورمون بزنن

هفته پیش یک خانمی با صراحت زننده ای بهم گفت اگه تو وشوهرت بمیرید اموالتون به کی میرسه؟ (دور از من و ...

من بودم مستقیم میگفتم گ..ه خوریش به شما نیومده . 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام خانمهای عزیزخوب هستین 

منم به عنوان به کوچکترخواستم یه نظری بدم که اینجابعضی ازخانمهامیگن که پس اندازکردیم ازخودگذشتگی کردیم ولی به چشم شوهرمون نیومد

یه سوال مگه شماازخودگذشتگی میکنیدخونه میخریدبرای شوهرتونه؟؟برای خودتون نیست؟برای بچه هاتون اگه بچه داشته باشیدنیست؟اگه ماشین خریدین برای رفاه خودتون وبچه اتون نیست برای راحتی وعزت واحترام خودتون نیسیت که ازخودتون سواری یاخونه داریدوارامش وراحتی فکروفیزیکی داریدوخیالتون راحته 

نمیدونم شایدم من دارم اشتباه میکنم ولی من هرکاری برای زندگیم کردم دردرجه اول برای راحتی خودم وبچه هام بوده وبعداگه همسرم قدردان باشه که چه عالی نباشه هم برام مهم نیست منی که خانه دارم وبیشتروقتم توخونه هستم برای من خیلی مهمه که خونم چطورباشه کجاباشه 

شوهرم که کل روزسرکاره یه شب یاایام تعطیل خونه است برای بچه هام مهمه که خونم وماشینمون چطورباشه که حسرت زندگی پسرعموهاودخترعموهاش وعمه هاش نخوره واینومن مادرخیلی حس میکنم 

من که همین که شوهرم باهام همراهی کنه وبابرنامه های که میریزم برازندگیمون پیش بره خیلی ازش ممنونم وهمین برام کافیه حالااگه ازخودگذشتگی هاهموببینه که چه عالی ندیدهم مهم نیست مگه اون کم ازخودگذشتگی کرده کم تلاش کرده بلاخره مرده که میره سرکاروپول ومیاره خونه 

اگه نظرم اشتباه ازنظرتون هم بهم بگین ولی دیدگاه من توزندگی اینه 🙏🏻

سلام خانمهای عزیزخوب هستین منم به عنوان به کوچکترخواستم یه نظری بدم که اینجابعضی ازخانمهامیگن که پس ...

عزیزم دیدگاهتون درسته 

اما 

صحبت دوستان اینه ک از خود گذشتگی زیاد نشه ک بشه وظیفه 

ک روحیه اتون رو ببازید 

ک تو تنهایی وقای فکر کنید ببینید هیچ لذتی از زندگیتون نبردیید

نگه داشتن حد تعادل بسیار سخت و مهم هس تو زندگی 🥰

عزیزم دیدگاهتون درسته اما صحبت دوستان اینه ک از خود گذشتگی زیاد نشه ک بشه وظیفه ک روحیه اتون رو بباز ...

بله خودگذشتگی زیاددروضعیت معمول زندگی اشتباهه قطعاکه ولی من خودگذشتگی زیادم داشتم درحدی که شایدچندماه لباس وکفش جدیدنخریدم ارایشگاه نرفتم این درمواقعی بودمن که مثلابه دنبال خریدخونه بودم و90درصدراه ورفتم ومونده اون ده درصدمن دیگه نمیتونستم بگم که نه این حق من نیست اززندگی بایدبرم خریدکنم این چه وضع زندگیه نه چسبیدم به هدفم وادامه دادم راهمو تابه اون چیزی که میخواستم برسم بعدش شروع کردم خریدکردن وارایشگاه رفتن که خیلی کم معمولامیرم ولی بنظرم رسیدن به هدف به همه ی سختیهاش می ارزه

معمولافکرمیکنم که خانم خونه یامادرمسولیتش بیشتره نسبت به پدرخانواده واونه که لیدره خانوادست پیش برنده وتصمیم گیرنده بایدخانم خانواده باشه نمیدونم چرااینطوریی فکرمیکنم شایدچون توخانواده خودم بیشترتصمیمات ومغزمتفکرمادرم بوده تاپدرم منم ناخوداگاه اینجوری باراومدم ولی توخانواده شوهرم نه پدرش بوده ولی شوهرم باسبک من پیش میره وازاین راضیه که بیشترمسولیت گردن من باشه منم باکمال میل پذیرفتم🙁طبق چیزی که ازمادرم دیدم ونمیتونم اون خانمی باشم که بفکرلباس وارایشگاهش باشه وکاری نداره که شوهرش چطوری میخواداقساطش وبده یاچطوری پولهاش خرج کنه 

2810