2777
2789
صبح ادینه تو هم خوش گلماولین نکته که بنظرم اومد : شوهرت اهل کار کردن زیاد هست؟؟ یکی از دوستای من طلا ...

ممنونم گلم

اهل کار هست فقط بدشانسی زیاد آورده

نه شوهرم اصلا قدردان نیست شاید بعد از ۱۵سال تازه به این نتیجه رسیده که من بدشو نمیخوام همین. وگرنه اینهمه لطف رو ندید گرفت که بماند

ولییی سنمون داره میره بالا بچه ها بزرگ میشن و داریم درجا میزنیم خیلی نگران بچه هام هستم شوهرم موقعیت های خیلی خوبی داشته سال ۸۸کارگاه تولیدی داشته ولی همش شکست میخورده 

تو جمع خانواده هستیم بچه هاشون از امکاناتی که دارن تعریف میکنن میبینم که دخترم چجور باحسرت نگاه میکنه خیلی سخته واسه پدرو ومادر 

بچه های من خیلی عاقل هستن مخصوصا دختر بزرگم ولی اینها جای حسرتشون رو پر نمیکنه 

میخوام یه شغلی پیدا کنیم خودمم پا به پاش کار کنم نه فقط برای دل خودم میخوام بچه هام آسایش بیشتری داشته باشن حسرت نخورن برا چیزی 

نمیدونم اشتباهه یا نه ولی به این فکر نمیکنم که آینده خودم چی میشه فعلا به نقطه امن برسیم بعدش خدا با منه نمیذاره شوهرم زرنگ بازی دربیاره😂

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
من نمی‌دونم برای چی بچه میارن خوب وظیفه دارن تا حدی درسته که ما توقعی نداریم اما قرار نیست کوتاه اوم ...

مرسی از دل پاکت. ولی زندگی ما بدون بچه هم قشنگیای خودشو داره. مشکل حاد نداریم.... شاید به قول خودتون بچه می ارزه به عروسی نگرفتنت ولی همین جمله ات باز از اون حرفای خاله زنکی بود و حال بهم زن که شاید ناخواسته موجب رنجش خانمِ دیگه ای شدی... هرحرفیو هرجا نزنیم. بچه ت بزرگ بشه ببینم چه گلی به سرت خواهد زد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمی‌دونم برای چی بچه میارن خوب وظیفه دارن تا حدی درسته که ما توقعی نداریم اما قرار نیست کوتاه اوم ...

هفته پیش یک خانمی با صراحت زننده ای بهم گفت اگه تو وشوهرت بمیرید اموالتون به کی میرسه؟ (دور از من و همسرم)... یعنی انقدر با لحن حسودانه و بی ادبی گفت که از درون شکستم بخاطر طرز بیان و فکرش. گفتم خدایا خودت جوابشو بده.

این زنها خیلی جاها عجیب میشن و زهرمار.

واااای میدونی چقد پول باید تو حساب بمونه تا بشه صدهزار سکه؟؟؟من برای هزارش جونم به لبم رسید ،چقد باح ...

عزیزم چرا میگی سکه هامو پروند؟ 

سکه های شما سرجاشه مدت زمان وام تغییر کرد همین 

وام هم قبلش اطلاع دادند ک بزودی شرایط شش ماهه برداشته میشه همین جا چند بار بچه ها گفتن 

وام تا 200 میلیون همه بانکها شرایطشون سخته 

ولی خب مبالغ دیگه هم داره 

در کل پول رو بخابونی ک ب وام مورد نظر برسی چ تو بانک چ ویپاد عاقلانه نیس تو شرایط کشور ما 

کم کم با حسابت کار کنی و ب اون مبلغ برسی خوبه 

ولی خب از ی میلیون تاااااااا دویست میلیون بلاخره سکه هات ب ی مبلغی میرسه ک خودش غنیمته 

مثبت نگا کن 

سلام دوستان این پست رو خودم جایی خوندم و صرفا جهت اطلاع گذاشتم و نمیدونم چقدر صحت داره.

♦️خطر بیخ‌گوش خریداران آنلاین طلا/ هیچ‌کدام از فروشندگان از اتحادیه طلا مجوز ندارند

🔹بررسی‌های فرهیختگان نشان می‌دهد، درحال حاضر ۱۳ پلتفرم فروش آنلاین طلا در کشور فعالیت می‌کنند که به‌گفته مسئولان اتحادیه طلا، هیچ‌کدام از آنها مجوزی از این اتحادیه دریافت نکرده‌اند!

🔹اطلاعات درج‌شده در وب‌سایت فروشندگان آنلاین طلا نشان می‌دهد برخی از آن‌ها فقط نشان تجارت ‌الکترونیک و اینماد دارند. 

🔹یعنی این پلتفرم‌ها صرفاً مجوز پرداخت الکترونیک را دریافت کرده‌اند و آن‌گونه که معلوم است یا مجوز ندارند یا مجوزشان برای مردم در سایت قابل‌مشاهده نیست./فرهیختگان

@ghimat_online

عزیزم چرا میگی سکه هامو پروند؟ سکه های شما سرجاشه مدت زمان وام تغییر کرد همین وام هم قبلش اطلاع دادن ...

دوستم بنظرت دویست تومن چقده قسطش میدونم که هجده ماهه س ؟ ما ان شالله بعد عید میخوایم‌جابجا شیم میخوام پول پیشمون زیاد شه که اجاره کمتر بدیم و جاش قسط وام‌ویپاد بدیم ولی چقد سکه های زیادی میخواد ماصد  تومن‌نهایت بذاریم وهمون صد‌هم‌میشه وام‌گرفت 

عزیزم برای بار باید یه شاگرد داشته باشه که اون هم حقوق ثابت میگیره و شاگرد کمک می‌کنه خود شوهرتون هم ...

عه واقعا؟من فکر میکردم فقط مسئول بردن و آوردن هستن یعنی اختیاریه 

بنظرتون مغازه که مربوط به خوراکی باشه چجوره 

کدوم رو پیشنهاد میدید

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
عریز شما وام دیچی پی رو گرفتید اون هزینه عضویت برای تمام وام هاست؟

سلام عزیزم من هنوز نگرفتم یه کم الان حقوقم جوابگوی وام نیست گذاشتم یکی دو ماه دیگه 

اما رفتم سرچ زدم بله برای همه وام هاست از ۱ تومن هم شروع میشه یعنی وام ده تومنی ۱ تومن هزینه اشتراک داره

سلام دوستای گلم یه سوال بنظرتون ما این طلاهارو جمع میکنیم پس انداز میکنیم برا چی خرج کنیم؟براخونه ما ...

نظر من،تا موقعی که به ثبات مالی نرسیدم از نظر خونه و امکانات، ماشین خوب قیمت بالا نمیخرم،چرا چون ماشین گرون خرج هاشم گرونه باید بتونم از پسش بربیام،اینکه صرفا ماشین گرون سوار بشم ولی بعدش نتونم از پس خرجو مخارجش بربیام یا خونه خوب نداشته باشم از نظر من ماشین گرون منتفیه.

از تمامی دوستان که تجربه ها و نکات مفیدی دراختیار بقیه قرار میدن خیلی ممنونم و خدا به زندگیاشون برکت ...

وقتی ملک شریکی خریداری میشه شما توی برنامه ریزی های اینده دیگه نمیتونی روش حساب کنی به عنوان سرمایه شخصی

فرض کن خانواده ات دارن از اون اپارتمان استفاده میکنن

قصد فروش هم ندارن

بعد شما بخوای بفروشی با سرمایه ات کار دیگه ای انجام بدی، امکان اینکه اختلاف پیش بیاد یا با نارضایتی اونا فروش بره زیاده

سلام دوستای عزیزم😍😍من تقریبا ۵ماهی میشه با تاپیک شما آشنا شدم و اول تاپیک اول رو کامل خواندم و فک ...

دوست عزیز کار با وانت همسرتون چجوره 

خودشون بار میزنن و خالی میکنن؟ همسر‌منم میخواد وانت بخره میشه یکم اطلاعات بدی ممنون میشم

واااای میدونی چقد پول باید تو حساب بمونه تا بشه صدهزار سکه؟؟؟من برای هزارش جونم به لبم رسید ،چقد باح ...

وای من خیلی رو این وام حساب کردم هم حساب خودم هم همسرم البته برای بعد عید میخوام،الان کلا با ویپاد کار میکنیم هردوتامون،نمیدونم تا سه چهارماه دیگه با این قطره جمع چکونی جمع کردن سکه میتونیم به اون تعداد سکه ایی که ویپاد میخواد برسیم یا نه😵‍💫

2810