2777
2789
سلام خانوما میگم بیاید هرکی یه ویژگی اخلاقی خوب بگه که بتونیم این رفتارای خوب رو گسترش بدیم حالا تو ...

سوال هایی که به ما ربطی نداره رو نپرسیم( چرا بچه دار نمیشی/ چرا ازدواج نمی کنی/ چرا چاق شدی/ چرا جوش زدی/ و.....) 

قبل از سوال پرسیدن از خودمون بپرسیم آیا جواب این سوال در زندگی من تغییری ایجاد می کنه؟ که اکثرا نمی کنه 

در مورد دکوراسیون و سلیقه خونه ی کسی نظر ندیم 

چرا این مبل رو اینجا گذاشتی 

چرا این این رنگیه 

اتفاقابنظرمن آدم دست خالی بره این تشریفاتو بذاره کنار بهتره متقابلاً طرف مقابل هم اومدنی راحت تر باش ...

من اصلا نمی تونم دست خالی برم خونه کسی😒

حتی شده یه کیک خونگی درست کنم با خودم ببرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا نمی تونم دست خالی برم خونه کسی😒حتی شده یه کیک خونگی درست کنم با خودم ببرم

دقیقا 

من همیشه سعی می کنم یک چیزایی تو خونه داشته باشم که ببرم نخوام دقیقا آخر برم چیزی بخرم 

مثل قهوه // شیره انگور/ عسل/ چای لاهیجان و .....

من اصلا نمی تونم دست خالی برم خونه کسی😒حتی شده یه کیک خونگی درست کنم با خودم ببرم

طرف مقابل بخواد دست خالی بیاد خونتون معذب میشه!

البته تو‌رفت و آمد افراد نزدیک این گفته من صدق می‌کنه مثلا دوهفته یکبار بریم ای هفته ای یکبار نیاز نیست چیزی ببریم 

حالا آشی چیزی بپزیم دلمون بخواد عزیزانمون هم بخورن قضیه ش فرق میکنه

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
سلام مبارکت باشه عزیزم فک کنم از شمام مث من گرون زیاد گرفتن البته من مستعمل گرفتم ۷۹۰سوت ۱۲ درصد حسا ...

اره متاسفانه من دست اول گرفتم از اینجا جای دیگه میرم خیلی زیاده

لطفا برام دعا کنید
سلام عزیزم من از زمانیکه شما توی این تایپیک ورود کردیم از روز اول شاهد بودم و میخوندمتون و ریپلای ها ...

سلام 

دوست عزیز من هم شرایطم خیلی شبیه به شما هست 

از روز اول آشنایی و دوستی با شوهرم همیشه مراعات می کردم 

البته میدونی این چیزا خیلی ریشه ای هست یعنی دیگه این مدلی بار اومدیم 

مثلا دوست که بودیم یه بار رفتیم کافه چایی خوردیم اون زمان خیلی گرون شد من گفتم چه کاریه از اون به بعد خودم فلاسک چایی میبردم یا خیلی مواقع از خونه غذا میبردم که هزینمون زیاد نشه 

رستوران می رفتیم خیلی از مواقع من حساب می کردم 

شوهرم کاملا همون جوری عادت کرد 

حالا من کلا به خودم خیلی میرسم از داروهای تقویتی و کرم های پوستی و لباس و همه چی کلا از اول هم همین جوری بودم ولی هیچ وقت بابت هیچ کدوم از شوهرم پول نگرفتم 

تا چند وقت پیش ماهی چند بار می گفتم بریم رستوران و خودم حساب می کردم 

خیلی از وسایل خونه رو تو این چند سال خودم عوض کردم 

مثلا همین پارسال تا قبل عید من هفتاد میلیون خرج خرید وسایل خونه کردم تخت و کمد‌ و لوستر و پرده و اینا گرفتم 

مشکلی هم نیست ولی دیدم اصلا همسر من هیچ کدوم این کارا رو نمی بینه مثلا من نسکافه میخورم خودش قهوه میخوره بهش می گفتم داری میری قهوه بخری برای من گلد بخر می گفت حالا کلاسیک بخوری چی میشه چون نسکافه کلاسیک تقریبا نصف قیمت گلد هست 

حالا مثلا تو یک ماه من صد تومن نهایتش نسکافه گلد بخورم 

یا مثلا من کره بادم زمینی میخورم می رفتیم خرید می گفت خیلی گرون چون من فقط برند جیف رو دوست دارم بعد می گفتم عیبی نداره خودم حساب می کنم 

یه روز نشستم با خودم دو‌ دوتا چهار تا کردم 

گفتم زن حسابی تو که از خانم های خونه دار بیشتر اهل درست کردن غذا و ترشی و فلان و بیسار هستی 

این همه تو خونه هزینه می کنی باید به خاطر اختلاف قیمت نسکافه گلد  و کلاسیک غر بشنوی 

تصمیم گرفتم خیلی از رفتارهای خودم رو کنار بزارم 

اولیش این بود که‌ کلا رستوران بردن رو از برنامه زندگیم حذف کردم الان ماهی یک بار یا دو بار رستوران میریم همون رو هم خود همسرم حساب می‌کنم نرفتیم هم برام مهم نیست 

قبلا هفته ای یکی دو بار برای پسرم از بیرون غذا می گرفتم الان چی بشه ماهی یک بار این کارو‌ می کنم یا خوراکی اگه میخواستم برای پسرم بخرم از کارت خودم میخریدم الان دیگه خوراکی ها رو از کارت خونه می‌خرم 

چون‌ واقعا دیدم کسی برای کارهایی که می کنم بهم مدال نمیده 

دنبال مدال هم نبودم ولی دیگه آنقدر حساب کتاب کردن باهام بهم برمیخورد 

یکی دو هفته پیش بهم گفت دقت کردی چقدر خسیس شدی قبلا ما رو رستوران می بردی و برای بچه غذا از بیرون می گرفتیم 

من هم با خنده گفتم ااا یادته چه دورانی بود 

تو دلم گفتم تازه مثل خودت شدم برات خیلی عجیبه 

رفتارش تغییری نکرده حداقل دل خودم کمتر میسوزه 😂😂😂😂

اتفاقابنظرمن آدم دست خالی بره این تشریفاتو بذاره کنار بهتره متقابلاً طرف مقابل هم اومدنی راحت تر باش ...

قرار نیست از بیرون چیزی خریده بشه هر دفه مخصوص

من اون سری رفتم خونه خواهرشوهرم ی مقدار گردو بهم داد اندازه یه پنجاه تا دونه من گردوم تموم شده بود هی فراموش میکردم بگیرم خیلی ب کارم اومد. منم چند روز پیش بادوم تازه خریدم اتفاقا امشب اومدن خونمون منم همون مقدار بادوم تازه گذاشتم براش ک بچه هاشم سرماخورده بودن.. 

نه ک هرسری تشریفاتی در کار باشه. 

سری قبل من رفتم خونشون دوتا بسته رطب سر راهم گرفتم بردم براشون. این سری اونا برامون شیرینی یزدی اورده بودن... من خودم مدلم اینه اینجور رفتارا رو جبران میکنم خواهرشوهرمم همینطور

اما مثلا خونه جاریم ازین کارا نمیکنم چون بدجور چند جا خسیس بازی دراوردن ک بهم برخورد

مثلا بچه ام بهونه میگرفت تو مهمونی پارسال اونا میخواستن راه بیفتن ک بیان مادرشوهرم زنگ زد ک بچه داداشت بهونه میگیره سرراهت چیزی بخر براش 

فکرمیکنی  برادر شوهرو جاریم چی اوردن؟ 

نوشابه ای ک تو ناهار شرکتش اضافه اومده بود ازون. کوچیکا گازشم کامل خارج شده بود 🙄🙄🙄🙄

خب ادم باید بدونه محبتش رو کجا و برای کی خرج میکنه. 

سلام دوست عزیز من هم شرایطم خیلی شبیه به شما هست از روز اول آشنایی و دوستی با شوهرم همیشه مراعات می ...

واای منم دقیقااا دارم همین کارا رو می‌کنم (هنوز ازدواج نکردیم) هر چه قدرم سعی می‌کنم درست کنم خودمو نمیشه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ تا نه می‌شنوم یا حس می‌کنم یه ذره داره حساب کتابی رفتار می‌کنه سریع واکنش نشون میدم میگم خودم حساب میکنم خودم می‌خرم و … 

اگه همین پیکان تنها ماشینتون بود من بودم عوض میکردم سوار ماشین بهتر میشدم. با این تورم روزانه هر حرک ...

قصد شو دارم  طلا ۴۷۰۰ بشه ۱۵۰ طلا بفروشم کمی روش بزارم در حد ۳۰۰ ماشین بگیرم  

طرف مقابل بخواد دست خالی بیاد خونتون معذب میشه!البته تو‌رفت و آمد افراد نزدیک این گفته من صدق می‌کنه ...

واقعیت کسی هم دست خالی بیاد پیشم ناراحت میشم 😅

دست خودم نیست ...اخلاقم اینه 

حتی یک موقع سبزی قرمه سبزی آماده تو فریزر داشته باشم، چون معمولا از جنوب سفارش میدم سبزیش عالیه ، یکی دو بسته برای میزبان می برم 

ما کلا خانوادگی رسم داریم جایی میریم یه چیزی تو دستمون باشه ، هیچ کس دست خالی جایی نمیره 

از بچگی عادت کردیم به این سبک زندگی ، یاد ندارم پدر و مادرم جایی دست خالی رفته باشن

الزاما هدیه گرون قیمتی نباید باشد،معمولا از جنوب مهمان میاد برامون ،،،محصولات محلی میارن 

این موارد بستگی به فرهنگ خانواده داره 

2810