2777
2789
سلام خانوما میگم بیاید هرکی یه ویژگی اخلاقی خوب بگه که بتونیم این رفتارای خوب رو گسترش بدیم حالا تو ...

سلام خیلی ایده خوبیه.

اینکه اصن در مورد حقوق کسی صحبت نکنیم.

وقتی کسی چیزی میخوره نگیم چه ارزون یا چه گرون .

کلا تمرین کنیم قبل از هر سخنی بگیم به من چه👌🏻💚

افراد هم مدار با خودمون پیدا کنیم و با اونا بچرخیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما میگم بیاید هرکی یه ویژگی اخلاقی خوب بگه که بتونیم این رفتارای خوب رو گسترش بدیم حالا تو ...

سوالات بیجا و باجا از کسی نپرسیم. گاهی ناخواسته با سوالاتمون باعث رنجش دل کسی میشیم شاید طرف به روش نیاره و حتی لبخند بزنه بهتون

سلام خانم‌های عزیز عصرتون بخیر یه سوال داشتم ازتون لطفاً راهنمایی کنیدخیلی مهمه برام خواستم بدونم در ...

۹۰٪ ملک ها قولنامه ای هستن. روی سند هم میشه کلاهبرداری کرد فرقی نداره. با فرد باتجربه برای معامله جلو برید. بنگاه دار شیطان داریم. فروشنده و خریدار شیطان هم...موردهای زیادی سراغ دارم که همین شیاطین، بیچاره طرفو به دردسر انداخته اند. بعضیا چقدر پست فطرتن.

سوالات بیجا و باجا از کسی نپرسیم. گاهی ناخواسته با سوالاتمون باعث رنجش دل کسی میشیم شاید طرف به روش ...

من دیدم صورت خانومه یک کیلو بوتاکس و ژل لازم داره، بعد از چهره این و اون ایراد میگیره و به روی اون خانم هم میگه جل الخالق! هرکس عیب و ایراد ظاهری خودشو میدونه حتما دلیلی داره که فعلا نمیتونه برطرف کنه. خودش نابینا نیست که نبینه و ندونه

پایتون خوبه برای شروع

سلام. دندانپزشک خوب واسه عصب کشی توی مشهد میشناسین؟

سوالمو چند ص قبل پرسیدم فکر کنم ندیدین

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
عزیزم طرح فرسوده ماشین خودتونو چند برمیدارن

سلام  عزیزم همسدم قصد داشت پول واریز کنه  گفتند ۵ ملیون بابت ماشین فرسوده می دنند  همسرم انصراف داد به نظرم سوده زیادی نداره 

اگه کسی بچه نداره ازش سوال نکنیم چرا بچه نمیاری دیر میشه هاااااا،،شاید زوجین به هردلیلی فعلا نمیخوان بچه بیارن 

یا کسی که یه بچه داره تا دیدیمشون یا بهشون زنگ زدیم نگیم بچه دوم نمیاری؟یدونه بچه کمه هاااااااا گناه دارهااااااا تنها بمونه هاااااااااا بعدا دیر میشه هاااااااا..یا ازاین قبیل حرفا،

.

چیزایی که این روزا خودم زیاد میشنوم راجب بچه دوم😤

تو خصوصی ترین مسائل زنو شوهرا دخالت نکنیمممم..

چون من این روزا باحرفاشون تحت فشارم گفتم شرمنده😅

پیکان ۷۹ کلا تمام فرسوده رو اینطوری حساب می کند

ماشین تون به زور ۷۰ میلیون میره اگه سالم باشه. من بودم قید ۷۰ میلیونو میزدم ماشین جدید میگرفتم. البته نمیدونم شرایط شما چطوره. انشاله که خیره. در کل هرموقع تصمیم مثبت به دلت افتاد حتما انجامش بده 

2810