2777
2789
عزیزم کیک درست کن ببرهنر دست خودت 😍هم کم هزینست هم اینکه همه دوست دارن 😍یا یه شیشه نسکافه بگیر یا ...

اره عالی بود راهنمایی دوستان .ممنون عزیزم .حالا میبینم تو خونه چی دارم درست میکنم یکی از دوستان گفت سوپ اونم خوبه من سوپ هام همه دوست دارن میتونم یه قابلمه درست کنم ببرم کنار نهارشون بخورن چون نهار هم برنج و ماهی هست فکرش کزدم همین سوپ بهتره . خوبه بنظر شما هم ؟سوپ جو یا بلغور با سبزیجات 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه عزیزان،ظهر پاییزی تون بخیر باشه.راستش من از عید پارسال عضو این گروه هستم و از راهنمایی ه ...

سلام عزیزم.اتفاقا من حس میکنم اینجا همه مادرهای نمونه هستن که صرفه جویی میکنن تا بتونن برای بچشون بهینه هزینه کنن.من خودم دوتابچه عیر انتفاعی میفرستم در کنارش باشگاه و کلاس موسیقی و یکیش کلاس رقص.چون واقعا علاقه دارن هیچ کدومو حذف نکردم.به تغذیشون خیلیییی زیاد اهمیت میدم که متنوع و مفید باشه.امروز دخترم گفت مامان همه چششون به ظرف غذای منه و دلشون میخواد و این منو اذیت میکنه درحالی که مطمئنم که از همه مادرها کمتر هزینه میکنم

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
سلام خانم ها خوبید.. من الان کمی دستم خالی و دوستام یه دورهمی گذاشتن اونم بعد مدت ها قرار نهار دورهم ...

عزیزم یه فلاسک چای یا نسکافه با کیک خونگی یا رنگینک یا حلوا هرکدوم براتون مقدوره تو این هوا میچسبه

به علاوه پفیلا یا سالاد میوه که دوستان گفتن عالیه

عزيزم منم قزوينم پيش طارميها ميبرن همش سرم و امپول ميده بچم ضعيف شده١٤ ماهشه اصلا غذا نميخورهحييبي ب ...

من خودم از اول پسرم و پیش هاشمی بردم ،  الان چندوقته بد نویت میده نمیبرم یعنی چون یهویی مریض میشه نمیتونم انلاین وقت بگیرم... 

شمام اگه میتونی از هاشمی وقت بگیر اگه نه امامی هم خوبه عزیزم... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
آفرین منم دقیقا منظورم همین بود،آخه این گروه کلا یه جوی شده که آدم فکر میکنه کلا انگار ما به دنیا او ...

سلام عزیزم 

اگه پست های من رو خونده باشید خیلی در مورد موضوع رفتار با بچه ها صحبت کردم 

البته نظر خودم با توجه به مطالعاتی که داشتم رو گفتم 

و همیشه هم گفتم اول از همه من مسئول تحصیل بچه ام و پرورش فکری و روانیش هستم 

پول جمع کردن برای آینده بچه یه جور لطف هست به بچه 

ولی اینکه مدرسه خوب بره 

زبان یاد بگیره مهارت به درد بخور یاد بگیره 

و مهم تر از همه کودکی و نوجوانی شادی داشته باشه نه پر از استرس و نگرانی وظیفه صد درصدی من هست 

اول باید به اینا رسید اولویت بعدی پس انداز برای آینده اش هست 

آدم های خسیس یا به شدت ولخرج اغلب از خانواده های به شدت حسابگر میان 

اونایی که از همون اول بچه رو درگیر مسائل مالی و گرونی و دو دوتا چهار تا کردن می کنند 

مثلا هی جلوی بچه از گرونی و پول نداشتن و این که باید پول جمع کرد صحبت کنیم روح و روان بچه رو نابود می کنه چون بچه ها درکشون از واقعیت با ماها خیلی فرق داره 

بچه ها خودشون رو مرکز همه چیز میدونن مخصوصا زیر هفت سال 

همون جوری که فکر می کنند همه دنیا باید در اختیار اونا باشه 

همون جوری هم تو بحث ها نگرانی ها و دعواها خودشون رو مقصر میدونن 

مثلا اگه پیششون از پول نداشتن و گرونی و این چیزا صحبت بشه فکر می کنند مسبب این پول نداشتن الان خودشون هستن 

و اینکه چون در موردش حرف نمیزنن براشون تبدیل به تروما و آسیب میشه 

ما متوجه نمی‌شیم‌ بچه مون اون لحظه که ما داریم این حرف ها رو می‌زنیم داره کارتون می بینه یا مثلا مشغول بازی هست ولی تمام رفتارها و حرف های ما رو میبینه و می‌شنوه و آسیب می بینه 

خانما من خیلی ناراحتم این بار دوم سومم هست موقع فروش طلا سرم کلاه میره اونم بخاطر عجله ای خریدنم دخت ...

میلی نصب کن کارمزدش کمه 

ممنون میشم با کد من وارد شی تا جایزه بگیریم

کد دعوت برنامه میلی

milli-ftei8

خانما نظر مرد بازار در مورد سیر نزولیه طلا چیه،،؟ تا چه حدی ریزش میکنه؟ و وقت مناسب خرید کی هست؟

می‌گفت وقت خریده و ی مدت دیگه با توجه به تورم و کسری بودجه ای که در راهه دوباره بالا می‌ره 

منظورش از ی مدت فکر کنم ی حد فاصل ۱تا ۲ ماهه

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
سلام به همه عزیزان،ظهر پاییزی تون بخیر باشه.راستش من از عید پارسال عضو این گروه هستم و از راهنمایی ه ...

عزيزم اتفاقا اين موضوع براي ماها مهمه اگه از ابتداي تاپيك با ما باشي در اين مورد هم صحبت كرديم كه بچه ها سرمايه هاي مهمي هستن 

من خودم پسرم ٤سالشه و دخترم دو سالشه براشون تيچر گرفتم مياد خونمون  به زبان انگليسي باهاشون بازي ميكنه و خداروشكر پسرم تو مدار انگليسي افتاده و خيلي كلمه بلد ولي جمله نميگه و همش ميپرسه مامان فلان چيز به انگليسي چي ميشه

مهد سه ستاره ميفرستم و خيلي خيلي راضيم خودش روزهاي تعطيل هم دوست داره بره 🤭

باشگاه ژيمناستيك ميفرستم

كتابخونه ميبرم كلي كتاب ميگيرم براشون

نقاشي فرستادم خداروشكر الان خودش نقاشي ميكشه

پك روباتيك كودكان براش خريدم باباش باهاش بازي ميكنه

فقط موسيقي و شطرنج مونده اونم بعد عيد ان شاءالله اقدام ميكنم 

و در كنارش براشون پس انداز طلايي هم ميكنيم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
درود🙋‍♀️اميدوارم حال دلتون خوب باشهدوستان ديروز من رفتم دندنپزشكي دندون عقلمو كشيدم و ديروز خيلي اس ...

عزیز اگر تهران هستی میشه اسم دکتر وآدرس روبدید ممنونم

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
2810