2777
2789
بله که درسته مثلاً من پسرمو بردم مهد از نظر بقیه دارم خرج میتراشم یا دارم بچمو‌ از سرم باز میکنم یا ...

آفرین منم دقیقا منظورم همین بود،آخه این گروه کلا یه جوی شده که آدم فکر میکنه کلا انگار ما به دنیا اومدیم که جمع کنیم و بعدش دور از جون همه مون،غزل خداحافظی رو بخونیم.ولی واقعیتش اینه که درسته پول و مادیات چیز بدی نیستن ولی ضامن خوشبختی و حال خوب نیست،من دیروز به پسرم گفتم که اگه تو املا غلط نداشته باشه پنجشنبه با هم میریم سینما ببعی قهرمان رو ببینی،صبح تو سایت نگاه کردم دیدم نفری 40 تومن هست،شاید این پول رو مثلا میتونستم یه چند میلی طلا بگیرم ولی اون خاطره ای که تو ذهن بچه میمونه و براش خاطره ساز میشه برام خیلی ارزشمند تره.یا مثلا من واسه یادگیری یه مهارت خودم تا الان نزدیک 7 تومن خرج کردم،مهارتی که باید یاد میگرفتم و شاید تو آینده هم ازش تونستم پول دربیارم،7 تومن لااقل برای من پول کمی نیست ولی دیگه نگفتم بذار برم یه طلایی چیزی بگیرم.به نظرم بهتره تو گروه از این جور مسائل هم صحبت بشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه عزیزان،ظهر پاییزی تون بخیر باشه.راستش من از عید پارسال عضو این گروه هستم و از راهنمایی ه ...

سلام عزیزم به نظرم اینجا فقط در مورد این مسایل حرفی زده نمیشه و گرنه خیلیا همینجا برای تحصیلات بچه و آموزشش هزینه می‌کنند

مثلاً من برای پسرم سالی ۳۰تا ۴۰میلیون فقط شهریه پرداخت میکنم جدا از هزینه سرویس که ۸تا ۱۰تومن میشه دخترمو امسال پیش فرستادم ۱۰تومن شهریه شد هزینه لوازم تحریر و لباس فرم و...هم جداست اگه منظورت این مدل هزینه هاست 

مدرسه خوب می‌فرستم کتاب کمک آموزشی میخرم و...

اما اینجا خیلی درباره جاهایی که هزینه میشه صحبتی نمیشه بیشتر در مورد جاهایی که هزینه نمیشه حرف میزنند و اینطور برداشت میشه که ما فقط در حال ذخیره پول اونم به صورت قطره ای و فشرده هستیم😊

سلام منم اتفاقا اردو دخترم رو چند روز پیش ثبتنام کردم معتقدم این روزها براشون خاطره میشه حتما اجازه ...

چطوری معلم ریاضی پیدا کردی؟ دخترمم ریاضیش کنده باید بذارمش کلاس خصوصی، نمیدونم از کجا معلم پیداکنم 

کلاس چرتکه چی اون چطوره برای ریاضی خوبه؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
آفرین منم دقیقا منظورم همین بود،آخه این گروه کلا یه جوی شده که آدم فکر میکنه کلا انگار ما به دنیا او ...

شما تاپیک و با دقت بخون 

اتفاقاً دوستان ب سرمایه گذاری روی بچه ها هم تاکید کردند 

چطوری معلم ریاضی پیدا کردی؟ دخترمم ریاضیش کنده باید بذارمش کلاس خصوصی، نمیدونم از کجا معلم پیداکنم ک ...

عزیزم من برای کلاس خصوصی دخترم از سایت استادبانک استفاده میکنم و راضی هستم از معلم هاش البته ممکنه یکی دوبار مجبور بشی معلم رو عوض کنی ولی دستت بازه .جستجو کن توی گوگل اسمش میاد.

آفرین منم دقیقا منظورم همین بود،آخه این گروه کلا یه جوی شده که آدم فکر میکنه کلا انگار ما به دنیا او ...

خوب عزیزم عنوان تاپیک چیز دیگه ای هست 

و ما قرار نبوده در مورد خرج کردن هامون بگیم 🤗

حداقل هفتاد هشتاد درصدی از اعضای ثابت تاپیک خیلی تو لفافه تا الان در مورد هزینه های آموزش و پرورش بچه ها گفتن 

اکثر بچه های ما  خانم ها که اینجا هستیم ، کلاس هایی جدا بر مدرسه میرن. فقط در موردش صحبت زباد نمیکنیم 🥰 

بله احتمالا برداشت من اینطوری هست.

بله کلی براتون نوشتم اما پرید متاسفانه

منم بچمو سینما میبرم اونم جای خوب مثلاً ایران مال اما ساندویچ و خوراکیشو از خونه برمی‌دارم این میشه مدیریت من ۳شنبه ها میبرم که نیم بها باشه اینم میشه مدیریت 

ماهی ۱تا ۲بار رستوران میبرم اونم جای خیلی خوب  اما روزهای بعدش هزینه رو کنترل میکنم این میشه مدیریت هزینه 

سفر میریم موتورسواری ماشین سواری زیپ لاین قایق سواری و..

بیشتر تفریحات رو هزینه میکنیم بچه هام انجام میدن که تو دلشون نمونه فقط غذای تو راه و میوه و آجیل رو از خونه برمی‌دارم تو سفر هم مطلقا آشپزی نمیکنم فقط برای بین راه روز اول غذا برمی‌دارم 

میوه و مغزیجات میخرم که خوراکی مضر نخورن برام مهمه تغذیه تحصیل و تربیتشون 

ولی اینجا فقط از قسمت کم کردن هزینه های غیر ضروری صحبت میشه و بعضی فکر میکنن ما یه کیسه  گذاشتیم و مدام پول جمع میکنیم نه آموزش بچه برامون مهمه نه تحصیلات نه تغذیه نه پوشش و لباسمون برامون مهمه که این واقعا ناراحت کننده اس خب مثلا من بیام بگم پارسال که باشگاه میرفتم ۱۰تا فقط ست تی شرت و شلوار خریدم جهت تقویت روحیه خب یکی میاد میگه داری پز میدی یا میگم رفتم فلان رستوران خاص اینقد هزینه شد باز یکی میاد میگه اینم گفتن داره تاپیک مدیریت هزینه

من می‌دونم اصلا همچین چیزی نیست و دوستان ما اینجا هم مدیریت هزینه دارن هم بقیه چیزا ما خدای نکرده حریص و گدا و...نیستیم ما فقط سعی میکنیم از چیزای غیر ضروری صرف نظر کنیم کیفیت زندگی رو ببریم بالا 

با تشکر از منبر بیام پایین😁❤️

بله کلی براتون نوشتم اما پرید متاسفانهمنم بچمو سینما میبرم اونم جای خوب مثلاً ایران مال اما ساندویچ ...

بله دقیقا درست میگین،مدیریت مخارج باید انجام بشه ولی مثلا من میبینم بعضیا واسه چیزای خیلی پیش پاافتاده که پول سیو میکنن،ذوق دارن که آدم از پس انداز هم زده میشه.حال خوب خودمون و خونواده مون رو فدای هیچ چیز نباید بکنیم.

عههه خب پس فکر کردم سنش کمه میره مهدکودک🤕من خودمم درگیر دکترم از اول مهر مث شما سه بار پسرم مریض شد ...

عزيزم منم قزوينم پيش طارميها ميبرن همش سرم و امپول ميده بچم ضعيف شده١٤ ماهشه اصلا غذا نميخوره

حييبي بردم كلي داروهاي گرون داده نميخوره😢😢

كجا ببرم؟ هيچي نميخوره

امامي ببرم يا دكتر خوب ديگ ميشناسي بهم بگي خدا خيرت بده

بله کلی براتون نوشتم اما پرید متاسفانهمنم بچمو سینما میبرم اونم جای خوب مثلاً ایران مال اما ساندویچ ...

آفرین ب شما نیاز بچه ها بالاخص تا ۷سالگی فقط و فقط و فقط بازی هست یعنی همین پس انداز  و مدیریت و یواش یواش در غالب بازی میتونیم آموزش بدیم 

بچه ها ب بازی و تفریح نیاز دارن و اینکه هر روز تو طبیعت باشن حداقل ۲۰دقیقه 

اینم یحور سرمایه‌گذاری 

سلام خانم ها خوبید.. من الان کمی دستم خالی و دوستام یه دورهمی گذاشتن اونم بعد مدت ها قرار نهار دورهم ...

عزیزم کیک درست کن ببر

هنر دست خودت 😍

هم کم هزینست هم اینکه همه دوست دارن 😍

یا یه شیشه نسکافه بگیر  یا یه بسته کاپوچینو بخر ببر

تو سرما میچسبه

میتونی یه فلاسک دم نوش زعفرون و نبات و.... هم درست کنی

یا اینکه برای کنار چای، حلوا هویج درست کنی 

همیشه که نباید پول زیاد خرج کنی، یکم تایم و سلیقه 😍🍁

2810