2777
2789
قبلا هم تو تاپیک گفتم که طبق چارت طلا گپ داره و باید بریزه تا ۳۹۰۰ که گپ رو پر کنه

گلم بعدش چی میشه؟میره بالا یا ثابت میمونه؟نتونستتیم خونه بخریم یکم پول تودستمون مونده والبته یه کادو هم باید طلا بخرم موندم چیکارکنم؟

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلا هم تو تاپیک گفتم که طبق چارت طلا گپ داره و باید بریزه تا ۳۹۰۰ که گپ رو پر کنه

عزیزم به نظرت توی این هفته آخر هفته میشع یا اینکه می مونه برای هفته بعد چون می‌خوام خرید کنم 🤔

مرسی عزیزم. من الان 120 گرم طلا گذاشتم بانک، بانک بهم 20 میلیون پول داده سرسالش باید 25350 بدم طلاها ...

ب ای 120 گرم فقط 20 میلیون داد؟ 😳

من مهر ماه گذاشتم هر 60 گرم 20 میلیون میداد 

البته شاید شهر به شهر فرق کنه🤔

سلام ببخشید دوستم می خواد خودشو بیمه زنان خانه دار کنه باید اول بره تامین اجتماعی حضوری یا باید بره ...

من حضوری رفتم شعبه تامین اجتماعی و ۱۴٪ واریز میکنم حدود ۱۲۰۰ ت . اسمش در سایت بیمه مشاغل آزاد تعریف شده است. عکس و کارت ملی و کارت زیبای بانکی تو ببر

ب ای 120 گرم فقط 20 میلیون داد؟ 😳من مهر ماه گذاشتم هر 60 گرم 20 میلیون میداد البته شاید شهر به شهر ...

سلام عزیزم من رفتم توی برگه ام نگاه کردم 48 گرم طلا گذاشته بودم 20 میلیون دادن. مابقیش گذاشتم توی صندوق اماناتشون

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
پاراگراف دومت حقه تا ابد ...من موندم چرا کسایی که خونه خریدن ناراضی هستن ،متاسفانه من هر سال جابجایی ...

من یکی از دعاهام هر روز اینه که خدا به همه مستاجرا خونه دلخواهشونو عطا کنه، مخصوصا برای شما و بقیه دوستان این تاپیک که خونه ندارن🤲🤲 اسباب کشی واقعا سخته

درود🙋‍♀️اميدوارم حال دلتون خوب باشهدوستان ديروز من رفتم دندنپزشكي دندون عقلمو كشيدم و ديروز خيلي اس ...

منم دندون عقلم جراحی میخواد باید بکشمش بیشترش بیرونه نهفتهنیس ولی خیلی میترسم دردش پدرمو درآورده..

سلام دوستان 🌸

روزتون پر از خیر و برکت باشه الهی🌸

امکانش هست از تجربیات آشپزیتون با سرخ کن بدون روغن بگید

با توجه به قیمت بالایی که داره ارزش خرید داره ؟چه مارکی؟

بیشتر مصرف کم روغن و سلامت و پخت خوب غذا برام مهمه تا راحتی کار...

2810