2777
2789
برای ماشین حتما خودتون کارشناس پیدا کنید ماشین رو چک کنه اگر مالک خودرو گفت بیا من کارشناس پیدا کردم ...

بله حتما.خودمون آشنا داریم ماشین اولمونم خیلی گشتیم  خداروشکر چیز خوبی خریدیم به طوری که میگیم میخوایم بفروشیم دوستو اشنا همه میگن بفروشید بما.چون ترتمیز واکبند

فقط کلا از نوع برلیانس هیچ شناختی نداریم و نمیدونیم چجور ماشینیه اطرافیان کسی نداشته و حس میکنم قیمتاش تو دیوار خیلی مناسبه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
برليانس عاليه من همه جور ماشين داشتم الان هم ٤تا ماشين تو پاركينگ داريم ٢٠٧و ازرا و پرشيا و برليانس ...

چه خوب😍😍منم از ظاهرش خیلی خوشم اومد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما طلا همینجوری داره میاد پایین نظرتون چیه؟؟؟؟یعنی پایین تر هم میاد؟

اینطور که میگن تا ۴ میاد دوباره تا ۵ میره بالا وقت خریده الان

عزیزم خیالت راحت ببین شما برای زنجیر پارسیان هارو دادین با ۵۴۰۰ و ۱۵۰ جمعا میشه ۸ تومن خب ۱۰۰ ازینجا ...

سلام این گوشواره هم برای من حساب میکنید. ممنون طلای دست دو بود ۲گرم و ۴۰۰سوت وزنش یازده ملیون و ۲۲۹مبلغش بود طلا هم چهار ملیون و ۳۲۶ بود 

درود🙋‍♀️

اميدوارم حال دلتون خوب باشه

دوستان ديروز من رفتم دندنپزشكي دندون عقلمو كشيدم و ديروز خيلي استرس داشتم از صب بلند شدم نماز خوندم دعا خوندم صدقه دادم خيلي بهم كمك كرد آروم شدم و لحظه ي جراحي به خودم گفتم سوسو قوي باش 💪اين دندون خرابه بكن بنداز دور بزار از دردش كه گاهي مياد سراغت راحت بشي..... جراحي كردم خداروشكر درد به اون صورت كه اذيت بشم نداشتم دكتر حرفه اي و واقعا مهربون تميز و خوب بود تو ١٥مين كشيد و ١٥٠٠گرفت من خيلي جاها زنگ زدم اكثرا از ٣تومن شروع ميشد.....

همسرمم بردم هم من ارامش داشته باشم هم كار دكترو ببينه انقد خوشش اومد كه گفت دكتر عكس بنويس منم بيام دندونامو درست كنم منم براي دفعه ي بعد دوباره دندون بعديمو درست ميكنم 

ببينيد خيلي راحت افتاديم تو مدار👌 

همش دنبال دكتر خوب و منصف باشيد وقت بزاريد زنگ بزنيد 

حالا پروژه بعديم تسويه وام پلكاني ويپاد ده تومنيش اينم پاس كنم پرونده اين ماه بسته ميشه اگه بتونم يه چند سوت طلا بخرم كه خيلي بهم انرژي و انگيزه ميده💪

توكل به خدا ميريم جلو ببينيم چي ميشه....  

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
خانوما موندم تو دوراهی کمک میخوام بنظرتون ماهی ۲ تومن بذارم تو قرعه کشی ۴۰ تومنی ۲۰ ماههیاخودم دوسه ...

قرعه فقط ٦ماه نهايت ١٠ماهه تورم بالاست به صرفه نيست

من خودم دوتومن ٥ماهه گذاشتم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
خانما طلا همینجوری داره میاد پایین نظرتون چیه؟؟؟؟یعنی پایین تر هم میاد؟

بنظر من همین امروز ممکنه تا ۳۹۰۰ بیاد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

قبلا هم تو تاپیک گفتم که طبق چارت طلا گپ داره و باید بریزه تا ۳۹۰۰ که گپ رو پر کنه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810