سلام عزیزم،
ببین درسته که امسال رشد طلا بیشتر از ملک بوده، ولی اینم باید در نظر بگیریم که خونه ای که مال خودته آرامش روانی زیادی برات داره و یه سرپناه داری که خیالت راحته،
اینکه مجبور نیستی هر سال به فکر اضافه کردن رهن و اجاره باشی، مجبور نیستی با صاحبخونه سروکله بزنی و دردسرهای اسباب کشی رو نداری خودش یه دنیا میارزه.
من خودم به لطف خدا هیچ وقت مستاجر نبودم و از وقتی ازدواج کردم فقط یه بار اسباب کشی داشتم اونم برای تعویض و بهتر کردن شرایط خونه بوده ولی اونقدر این اسباب کشی برام سخت بود که خدا میدونه، دقیقا مصادف شده بود با عمل جراحی ای که داشتم و خریدار خونمون ما رو تحت فشار گذاشته بود که زودتر از موعد تخلیه کنیم از اون طرفم کارهای بازسازی خونه جدید تموم نشده بود... خلاصه که وسایل رو برداشتیم آوردیم تو خونه و دقیقا یک ماه و نیم همه چی مونده وسط و خودمون توی یه اتاق زندگی میکردیم، کلا وضعیت سختی بود...
حالا میخوام یه مقایسه ای کنم بین اینکه اگه امسال خونه رو تعویض میکردیم با سال ۹۹؛
ما سال ۹۹ خونه مون رو ۱۳۵۰ فروختیم، و خونه جدید رو حدود ۲ میلیارد خریدیم، حالا ببین مابقی پول که ۶۵۰ میشد رو چجوری جور کردیم:
۸۰۰۰ دلار داشتیم با قیمت اون روز هر دلار ۲۱ هزار تومن فروختیم در مجموع ۱۶۸ میلیون از دلارها دستمونو گرفت، ۳۰۰ تومنم از برادر و مادر همسرم قرض کردیم، ۱۰۰ تومن از پدر خودم، بقیشم ۲۰ گرم طلا فروختم هر گرم حدود ۹۰۰ تومن بود و پول خرید خونه جدید جور شد. سر جمع بدهی ما ۴۰۰ میلیون شد.
حالا اگه با قیمتهای همین امروز بخوایم این ارقام رو دربیاریم اینطور میشه:
قیمت خونه قدیم حدود ۴ و نیم میلیارد تومن
خونه جدید حدود ۷ تومن،
مابه التفاوت= دو و نیم میلیارد
۸۰۰۰ دلار با دلار ۷۰ هزار تومنی ۵۶۰ میلیون تومن
۲۰ گرم طلا گرمی حتی ۵ میلیونم بزنیم ۱۰۰ میلیون
با اون ۴۰۰ میلیون (بر فرض اینکه با این تورمها قبول میکردن که بهمون قرض میدادن)
هنوز بازم یک و نیم میلیارد کم داریم!!!!
در حالیکه سال ۹۹ ما با این دلار و طلا و بدهی تونستیم کسری مبلغ خونه رو جور کنیم ولی اگه امسال میخواستیم این حرکت رو بزنیم دیگه در توانمون نبود.
من چند روز بود میخواستم در جواب دوستانی که همش میگن اشتباه کردیم ملک خریدیم این مقایسه رو انجام بدم که امروز روی پیام شما ریپلای زدم و در اصل مخاطبم همه اون عزیزان بود.