2777
2789
هزیزم فک کنم با توجه به حاشیه درست کردن بحث خانه دار بودن و شاغل بودن خانمها دیگه این مدل مطالب در گ ...

فکر کنم منم آخر پستم همینو نوشتم نیاز به ریپلای نبود🖐

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
ممنونم از نظرتون،فعلا در حال تکمیل وجه هستیم ولی من از حالا دارم دنبال ماشین میگردم😁بله خودمونم از ...

من یه کوییک داشتم باهاش از چالوس میرفتم رامسر از اونور از رشت قزوین میزدم دنده ۵ با ۱۴۰ تا برمیگشتم حالا ماشین پر، ۳ تا از دوستام و سه تا چمدون و سبد پیکنیک و همه چی‌. عشق و حال به راه بود دلم تنگ شد😁🤣 یادمه کل سه روز سفر فقط یبار بنزین زدم.

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر حرکتی ریسک هستفروش زمین کلا ریسکه و نیاز ب شانس دارهما خودمون الان پنج ساله نتونستیم زمینمونو بفر ...

زمین رو سازمان سال ۴۰۰بهمون دادن ۲۰۰امسال تا ۶۰۰رفت  اوایل سال ولی الان چند ماهه ۳۵۰تا۴۲۰میخان

ممنونم عزیزم❤️امیدوارم شما هم به آرامش برسین ❤️❤️❤️آره عزیزم خیلی کمکم کردیسری رفتارها داشتم که خب خ ...

چقدر فهمیده و به روز هستی .اولویت ها و ارزش هات قابل تحسینه

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
اون زمان سامانه بام نبود. این الان میگه بزن تو بام ببینیم چی بوده یادت نیست؟ بعد من میخوام مخفی کنم ...

به مغازه دارها بگو یه مبلغی بیشتر بکشن بهت نقدی بدن مثلا‌بگو واسه تاکسی میخوام یه بهونه ای بیار بعد اون و پس انداز کن 

یا ابلفضل اینا کی بودن دیگه ،حالا خودشون اینجوری زندگی میکنن چیکار به کار بقیه دارن😐

سر فرصت میام از شاهکاراشون مینویسم 🤭باور کنید برگ ریزونن🙄

برای خورشید پس از شبهای طولانی
لاکان شهر تو رشت منظورتون بود که پایین شهر قیمتها را خبر دارین از اونجا

اره عزیزم من خودم الان جنوبم این زمین رو از طریق اداره بهمون دادن گفتن لاکان من خودم نرفتم کیلومتر۷جاده کیسازول هس  میگن اونجا قیمت ارزون متری ۴تومن هس مال ما سندهم داره

خونه ما یه بدی داره حالا نمیدونم خوبه یا بد تمام حقوق شوهرم واریز ک میشه میزنه ب کارتم دیگ منم و این ...

عزیزم ۶ملیون هزینه درمان؟؟؟؟؟؟

گل من همون رو ماهانه بیمه تامین اجتماعی بریز و از طریق مراکز تامین اجتماعی درمان کن خودتونو بخدا که خیلی هم عالی هستن هم دکتر ها و هم دارو هاشون پارسال ما خانوادگی بیمار شدیم دوبار رفتیم پزشک مطب ولی یبار رفتیم مرکز تامین اجتماعی سرم زدن بهمون و به کل خوب شدیم.واقعا عالیه امکانات اینجایی که نزدیک خونه ما هستش دندان پزشکی ماما و پزشک اطفال و آزمایشگاه هم دارن.

واقعا کارشون خوبه.من قبلا نمی‌رفتم میگفتم چون رایگان خوب نیست ولی واقعا دیگه همیشه میرم اونجا اول حتی آزمایش دوره ای برای پسرم و خودم میرم اونجا.

ماها که اینهمه هزینه میدیم برای بیمه چرا از مزایای استفاده نکنیم؟.

یعنی طلا رشدش بیشتر از ملکه از نظر شما را

بستگی داره واقعا من الان حساب کردم خونه ما زمانی که ما خریدیم یعنی سال۹۴ به قیمت ۳۰ ملیون میشد ۲۴۳گرم طلا بخریم باهاش اون طلا الان میشه یک میلیارد و ۱۰۰ملیون ولی خونه ما یک میلیارد و ۵۰۰ملیون تقریبا شاید هم بیشتر.

2810