2777
2789
عوضش کنم پارسال به گردنبند رومانتویی خریدم حدودا 6ونیم گرم اونوقت خیلی ازاجرت و اینا سردرنمیاوردم آن ...

سر دستبندوگوشواره منم همین بلا اومد 

ولی رو النگوهام خوب سود اومده

دستبندوگوشوارمو ۶/۷ماه قبلتر از النگوهام خریدم النگوهامو گرمی ۲۳۰۰گرفتم دستبند و.. یادم نیست مبلغ گرمیشو اما ۷ماه زودتر گرفته بودم  طلا گرمی ۳۳۰۰بود بردم فکر کن تازه رسیده بود ب پولم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها راهش همینه ، باید یه کارت مخفی داشته باشی ، حتی اگر شده ماهی ۵۰۰ تومن بریزی به اون حساب ، ولی ا ...

دقیقا همینطوره من پارسال خیلی کم و الکی پس انداز میکردم که دم عید پنج تومن شد دادم گوشواره خریدم.ولی بااینحا اشنا شدم از موسته ی قانع بودن خودم دراومدم من اعتقاد داشتم همه چی داریم کافیمونه و بخودمون سخت نگیریم،ولی اینجا که اومدم دیدم همه تلاش میکنن برا ماشین بهتر خونه بهتر طلای بیشتر اسایش بیشتر خب منم قلقلکم اومد و تلاشمو بیشتر کردم علاوه بر پس انداز و مدیریت مشترک باهمسرم خودم رو پولای خردم بیشتر دقت کردم و از همین طریق تا شهریور ده تومن پس انداز کردم به همسرم گفتم وامه و گزاشتم رو پولمون طلا خریدیم،الان علاوه بر اقساط فرضی که پس انداز میشه ۴ تومن از شهریور به اینور از پول خردها جمع شده،بدون اینکه فشاری به من یا به زندگیمون وارد شده.حالا کلی ام خرج کردم۴تومن دادم فنجون نعلبکی خریدم.برای مامانم گلدون خریدم ظروف استیل خریدم و به مادرشوهرم۲۰۰پول دادمو.. (اینا جهت دلخوشی بود) خریداری دیگه به کنار چون شهریور و مهر ماه های خرید مایحتاج ماست کلی ام برای این قسمت خرج شده... 

ضمن اینکه کارت مخفی من یه باکس از بلو هستش به اسم خردوریز پس اندازا میره اونجا که قصد دارم فعلا این ۴تومنو تبدیل کنم یه جفت گوشواره دارم که مستعمل خریدمو تو سوده اونو بتونم با ۵درصد بفروشم بزارم رو ۴ تومن یچی میخرم.البته اول باید طلافروشیارو نگا کنم ببینم چیزی مناسبم هست

خداروشکر کارمم خیلی رونق پیدا کرده.قربون خدا برم که بااینکه با برداشتن وام اقساطمون سنگین شد اما انقدر راحت میگذره که دلم یه وام دیگه میخواد.

دوستای گلی که با پیام من یوگارو شروع کردن یا از قبل انجام میدن من امروز تنبلی کردمو انجام ندادم اگر دوست دارین بیاید هرروز گزارش بدیم بااین مضمون که 

من فلانی امروز اینهمه دقیقه یوگا کار کردم و روز چندم هستم

موافقا لایکم کنن اگر مدیر اینجا اجازه نداد دورهمی تیک میزنیم

ر

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
خانوما یه راهنمایی میخواستمشماهایی که طلای آنلاین خریدین مشکلی نداشتین؟؟ از نظر پست یا نخریدنش یا هر ...

من از میوگلد قسطی خریدم دوبار،راضی بودم ارسال و بسته بندی شیک و راضی کننده

سلام به همه ❤️❤️❤️امروز از طرف مدرسه پسرم رو اردو بردن اوپارک مبلغ اردو ۶۰۰ هزار تومن بود که چون تو ...

سلام مثل همیشه عالی♥️انگار دقیق دقیق یکی از اقوام ما رو توصیف کردی انقدی وضعشون خوبه که همین الان چهارتا واحد۱۳۵متری که چند قدم با من فاصله داره رو خالی خالی گذاشتن حتی اجاره هم نمیدن ولی کپی همین فامیل شما... یه مسیر دور از خونه تا محل کار رو پیاده میاد لباس تو این سالها فقط همون یه دستی که دیدم...اینا غیر قابل باورن تا باچشم دیده نشن...

سامیه جان نمیدونم پسرت چندسالشه ولی از کی درمورد مسائل مالی جلوش حرف زدی ؟من پسرم۷سالشه تاحالاجلوش نداریم رو به کار نبردم حتی چندوقت پیش کلمه ی ارزون رو شنید گفت مامان ارزون یعنی چی؟ولی با سکه پارسیان و بورس وپس انداز آشنایی داره حتی تو خریدمیوه و لباس هم مهارت داره بیشتر از سنش.... ولی کی باید کمی بیشتر براش باز کنم؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام عزیزم برای این وام باید شاغل باشی؟

نه عزیزم،شاغل بودن مهم نیس ولی براساس رتبه اعتباری وام میدن. من وام ۳۰ تومنی رو میخواستم اعتبارم کافی نبود قبول نکرد برای ۲۰ تومن درخواست دادم

خانوما موندم تو دوراهی کمک میخوام 

بنظرتون ماهی ۲ تومن بذارم تو قرعه کشی ۴۰ تومنی ۲۰ ماهه

یا

خودم دوسه ماه جمع کنم یه طلا بگیرم اونم مستعمل

میترسم نفرای آخر در بیاد و پولم بی ارزش بشه!

سلام مثل همیشه عالی♥️انگار دقیق دقیق یکی از اقوام ما رو توصیف کردی انقدی وضعشون خوبه که همین الان چه ...

امثال این فامیل شما صاحب خونه ماس که دوروز بدون برق بودیم اخر خودش با منت و من خسته ام اومد درست کرد .

من فقط موندم چرا خونه هارو خالی میذارن ؟

چندتا ربع غیر بانکی گرفتم ، بدون حباب بود درواقع ، یعنی طلافروش فقط وزن طلاش رو حساب کرداگه بتونی به ...

حنا جون میشه هر موقع تصمیم گرفتی با طلاهات چیکار کنی،بیای اینجا بگی؛

چون منم تقریبا ۲۰۰ گرم طلا دارم،البته واسه من همشون زینتی ان و خیلی هاشون و اجرت بالا خریدم؛

اما به خاطره نگهداریشون استرس دارم،

راستی به هیچ وجهه خونه خریدی به نام پدر یا برادرت نزن،حتی اگه مدرک داشته باشی ،یا قید بشه،

وقتی سند به نام کسی باشه،دیگه شده

خدایی نکرده ،خدایی نکرده بعدها به دردسر و کشمکشش نمی ارزه

اگه پولت میرسه به نام خودت خونه بگیر،

خودتو نترسون،توکل به خدا کن،امیدت به خدا باشه،

تو خونه مد نظر رو پیدا کردی خوب تحقیق کردی از پدرو برادرت هم مشورت گرفتی بخر و بده اجاره و از پولش استفاده کن،

یه زمانی هم شوهرت بو برد،چون من معتقدم ماه هیچوقت پشت ابر نمیمونه

اصلا گردن نگیر که خونه ماله خودته،حتی اگه حرفت رو باور نکرد

بگو خونه ماله پدرمه،فعلا زده به نام من،حالا بنا به دلایلی که خودش میدونه،

چون میگی اگه بفهمه چیزی از خودت داری هر جور شده از چنگت در میاره میگم اینجوری بگو

ولی من نسبت به خونه خریدنت حس خوبی دارم،ان شاالله موفق باشی عزیزم و هزار برابر خیره و برکت داشته باشه پول و طلاهات و خیرشون رو ببینی به حق امام زمان❤❤❤

امثال این فامیل شما صاحب خونه ماس که دوروز بدون برق بودیم اخر خودش با منت و من خسته ام اومد درست کرد ...

نمیدونم خواهر من به این درجه از پولداری نرسیدم🤣🤣😁 که چهارتا خونه رو ول کنم اجارشو نگیرم کل محل براشون سواله😬 اینکه دل خرج کردن داشته باشی هم یه نعمته.

سلام منم اتفاقا اردو دخترم رو چند روز پیش ثبتنام کردم معتقدم این روزها براشون خاطره میشه حتما اجازه ...

اون قسمت تنش خیلی تلنگر خوبی بود✔️

عزیزم من یادمه شماروکه طلاخریدین باوام الان احتمالاروشون سودم کردیی قصدداریی براخریدماشین طلاروبفروش ...

اره عزیزم تقریبا پنجاه میلیون روی طلا سود کردم تو این دوماه ادم نمیدونه خوشحال باشه یا ناراحت ولی خب

ما در اصل این وامم برای ماشین میخواستیم که دیدیم ارزش نداره و نمیتونیم انچنان ماشین بهتری بخریم و مدل پایین میشد، همسرم میگفت دوباره سپرده کنیم وام بگیریم که من راضی نشدم و گفتم طلا بخریم برای وام همیشه شرایط هست طلام هروقت سود کرد میفروشیم برای ماشین..بالاخره خیلی مهمه ادم سوار چه ماشینی میشه 

از این طلایی که شهریور خریدم دوتا النگوشو پوشیدم خیلی دوسش دارم به همسرم گفتم نمیفروشم و اگر کم اوردی از النگو ریزهای قبلیم میفروشیم،فعلا دارم تلاش میکنم که یکم جمع و جور کنم خودم بتونم پول بیشتری پس انداز کنم یا امتیاز وام بلو وویپاد بیشتر کنم که اگر بتونم از طلاهام مقدار کمتری بفروشم برای ماشین

توکل برخدا

نمیدونم خواهر من به این درجه از پولداری نرسیدم🤣🤣😁 که چهارتا خونه رو ول کنم اجارشو نگیرم کل محل بر ...

اخه میدونی فقط این آشنای شما که نیست خیلیا رو دیدم خونه خالی دارن چندتایی ولی اجاره نمیدن بخدا کفن جیب نداره ها حداقل بدن اون خانوده ایی که سقف ندارن چند سال بشینه.

اصلا نمیشه بعضیا رو شناخت کلا مجهولا

2810