2777
2789
مرسی که وقت گذاشتین و راهنمایی کردین🙏🏻💐موقع برنامه ریزی و نوشتن بودجه بندی رو چطور تعیین میکنید؟م ...

خواهش میکنم عزیزم من معمولا بعداز یه پیشرفت شیش ماه استراحت میدم به خودمون منظورم از استراحت اینه پولمو تبدیل نمیکنم وپس انداز به صورت نقدی دارم تا هرکاری دلمون بخواد انجام بدیم و راحت باشیم😅 فرقی ندارد چیه خرید لوازم گرون برای خونه یا مثلا خرید طلای سنگین یا تعویض ماشین .

بعدش میام هدف میزارم برای همه چی مثلا اول مهر نشستم نوشتم تمام لباس های که احتمالا تا عید میخریم و نیاز داریم با توجه به شب یلدا و تولد دخترم و ...و اینارو تقسیم میکنم بر تعداد ماه ها و اولویت بندی میکنم و میخرم.

پس بودجه لباس اینجوری مشخص میشه.

دیگه حقوق همسرم و همه ورودی ها رو حساب میکنم اول پس انداز میکنم و تبدیل به طلا یا پارسیان میکنم بعدش دیگه اقساط پرداخت میکنم.بعدش میام تو گروه بندی هام تقسیم میکنم خوراک و پوشاک و....

روزی هم 100میزارم برای خرجی روزمره که گاهی خرج میشه گاهی نمیشه.چون زیاد اهل خرید سوپری نیستیم.

نقطه امن من از نظر خودم حداقل دو واحد خونه که بتونم اجاره بگیرم در حد 5یا بیشتر دوماشین صفر .خونه خودم به منطقه ای نزدیک مدرسه پسرم ببرم.

پس انداز نقدی 20ملیون

پس انداز طلایی100به بالا

الان فقط به تقریبا ۲۰درصدش رسیدم ولی عجله ای ندارم از زندگی لذت میبرم و خوشحالم🥰

گاهی شاید ناراحت باشم ازین روند آروم ولی مطمعنم به هدفم میرسم پس عجله ای نیست😅

از مسیر لذت میبرم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها میخوام یچی تعریف کنم

پدربزرگ من که فوت شد زمین تقسیم شد یکی از بچهاش سهم زمینشو فروخت گذاشت بانک ماهی ۳۰۰هزار میگرفت و خیلیم راضی و خوشحال بود یادمه اونموقع با این پول ۳تا پراید خوب میشد گرفت شاید اصلا نو اونموقع پراید در حد ۸/۷تومن حدودا بود

خلاصه این خانم ماهانه این مبلغ خرج خودش میکرد جلسه و هدیه حالا هرکار دلش میخواس خیلیم راضی بود همه هم میگفتن راحت کرد خودشو دستش دیگه تو جیبشه  وای چقد خوش قیمت فروخت اما خودشون زمینشونو نگه داشتن

رسید تا پارسال ک برای زمین مادر خودم مشتری اومد دیدیم دلش میخواد بفروشه اول مخالف بودیم اما گفتیم عیب نداره چون مامانمم یخورده کسالت داشت گفتیم شاید شاد شه با اینکار حرص نخوره که بدتر شه ولی گفتیم فروختی همشو طلا بخر اونم استقبال کرد قیمت زمین رو هم با مشتری ۲۳۰میلیون حساب کردیم متراژ  زمین ۳۰۰متر توی بافت نیست اما لب جادس تا دریا ۱۰دقیقه راه هست خودم شرایطشو اگر داشتم مشتاق بودم بخرمش...حالا بگذریم 

مادر من تهش زمینشو نفروخت اما خالم پولی که تو بانک داشت همون ۳۰تومن رو بعد سالها از بانک دراورد دوتا دونه النگو خرید برا خودش من حساب کردم اگر همون موقع طلا میخرید وقتی طلا گرمی ۳۳۰۰بود چون اون زمان من محاسبه کردم حدودا یک میلیارد طلا داشت 

ببینید حتی زمین مادرمم از ۳۰میلیون رسید به ۲۳۰ اما اگر خالم طلا گرفته بود الان یک میلیارد یا ۱۲۰۰حدودا داشت حتی اگر مادر خودمم پارسال فروخته بود طلا گرفته بود سودش بیشتر بود

عزیزم اینجور که من متوجه شدم بنده ی خدا زحمتشو داره میکشه ، روزیش اینقدره دیگه ، کاریش نمیشه کرد ، م ...

نه من اصلا سر پول باهاش بحث ندارم الان اشتباه متوجه شدی

من بحثم باهاش سر چیز دیگس میگم الان فهمیدم که باید پس انداز مخفی داشته باشه زن شوهر من که همش میگفتم خوبه مظلومه داره باهام دعوا میکنه پس پاش بیاد ممکنه روزی جدا هم بشیم دور از جون ادم نباید صدشو بزاره وسط برا خودشم باید یه گوشه یچیزی نگهداره که من اینجور نبودم

عزیزم شرایط واقعا برای همه سخت شده، گرونی زیاده، نزارید ناامید بشه و دیگه کار نکنه ، همسرم میگفت همک ...

نه فدات شم ما واس پول بحث نمیکنیم که بحث سر چیز دیگس شاید حرفمو بد نوشتم که اشتباه برداشت شد

یدونه بالای پست خودتو بخون گفتم اونجا منظورمو ک چرا گفتم مبحث دعوامو اینجا وگرنه اصلا بحث مالی نیست دعوام باهاش

دارم یک تاپیک میخونم نوشته مردا همشون آشغالن؛

فقط بعضی هاشون آشغالای بهتری اند

که دستشون هنوز رو نشده..

من خیلی خیلی موافقم. خدارو شکر که با این تایپیک پس انداز اشنا شدم و به فکر آینده خودم هستم. مرسی که هستین

نه فدات شم ما واس پول بحث نمیکنیم که بحث سر چیز دیگس شاید حرفمو بد نوشتم که اشتباه برداشت شدیدونه با ...

بله من بعدش خوندم درسته ، پس انداز مخفی واقعاااا برای خانما واجبه ، منم اوایل همش جمع میکردم به اسم مخفی ولی تا دچار مشکل میشد میاوردم وسط ، بعد دیدم نه پس میده نه قدر میدونه و کلی چیزای دیگه ،

دیگه از وقتی اومدم اینجا برای خودم پس انداز کردم ، حتی یه بارم بهش قرض دادم ولی گفتم پول مادرمه و ازش بعدا پس گرفتم ، اصلا دیر نیست برای خودتون پس انداز کنید

بچها میخوام یچی تعریف کنمپدربزرگ من که فوت شد زمین تقسیم شد یکی از بچهاش سهم زمینشو فروخت گذاشت بانک ...

کلا پول توی بانک گذاشتن اشتباهه اونم برای سالیان متوالی. متاسفانه پدر منم همچین حرکت اشتباهی زد. وقتی اصل پولشو از بانک برداشتیم خیلی خیلی بی ارزش شده بود.

سلام عزیزم والله الان دیگه شرایط تصمیم گیری سخت شده معلوم نمیشه یه ماه دیگه چه جوریاست شرایط من خودم ...

سلام عزیزم بازم مزاحمت شدم راهنمایی بخام لطفا بهم کمک کنید مغزم کارنمیکنه 

همسرم میگه بیا یه ماشین قسطی از مدیران خودرو (mvmx33)برداریم ماشین خودمون برا پارسال هست یعنی نو هست و سایناعه

میگه ماشین و بفروشم با یکم طلا بدیم پیش قسط و یه پرایدم بخرم برااینکه بی ماشین نباشیم لطفا بهم کمک کن من نمیدونم چیکارکنم؟

دوستای دیگم هرکی فکر و حرفی درمورد پست من داشت بزاره خوشحال میشم نظر شمارو هم بدونم  ممنون ازهمتون❤

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
بله من بعدش خوندم درسته ، پس انداز مخفی واقعاااا برای خانما واجبه ، منم اوایل همش جمع میکردم به اسم ...

تو این دوسال اخیر که هرچی طلا گرفت برام همشو بنام خودم فاکتور کرد اما بنظرم پاش برسه ادم به نقطه اخر اگر برسه حساب مو رو هم میکشه اصلا انسان دوپا قابل اعتماد نیست

منم همینم دیگه همش جمع میکنم بعد تا یه مشکل میاد وسط میگم بیا این پوله منه همینقدر ساده🤦

2810