2777
2789
سلام عزیزمخیلی عالی بود بچه ندارید؟

نه عزیزدلم

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

سلام دوستان، روز و روزگارتون خوش🌹

یه گزارش کامل و جامع از ماه آبان بدم خدمتتون.

چند روز پیش اگه یادتون باشه بحث مدل خرید کردن بود که گفتم من اکثر وسیله های موردنیازم رو عمده میخرم، 
این هفته شهرستان و منزل پدر و مادر همسرم بودیم، 
ما بیشتر خریدمون رو اینجا که میاییم انجام میدیم چون هم کیفیتشون بالاتر از تهرانه و هم تازه ترن و قیمتشونم تا حدی کمی از تهران پاییتتر هست، 

لیست خریدم رو جهت ایجاد انگیزه و ایده اینجا میذارم:

لوبیاچیتی،نخود، عدس، بلغور گندم، جو پرک و جودوسر پرک، لوبیاقرمز، ذرت برای پفیلا، مغز تخمه آفتابگردان

ادویه ها: کاری، پودر آویشن، پودر گلپر، پودر زیره سبز، هل و پودر هل، پودر لیمو عمانی، جوزهندی، چوب دارچین.

عسل، ارده، شیره، حلوا ارده، نسکافه.

رب پک ۱۲ تایی (یه کارخونه رب و سس نزدیکیهای شهر هست از اون خرید میکنیم).
یک پک ۱۲ تایی هم هدیه برای خونه پدر و مادرم گرفتیم💞 

سس تک نفره فرانسوی ۲۰ و کچاپ ۱۰ عدد
(کلا مصرف سس مون خیلی کمه ولی برای وقتهایی که هوس ساندویچ یا سالادماکارانی یا الویه میکنیم گرفتم که تو خونه داشته باشم و
برای اینکه کمتر مصرف کنیم به صورت تکی خریدم،
داخل سالاد ماکارانی و الویه با ماست و کمی ادویه ترکیب میکنم)

گردو محلی پوست کنده یک و نیم کیلو
کشک خشک یک کیلو
نشاسته برای فرنی 
ماکارانی دو بسته 

تن ماهی سه عدد
خرما کبکاب ۲ جعبه

کشمش پلویی ۷۵۰ گرم، 

نخودچی شور ۳۰۰ گرم 

برگه زردآلو یک کیلو

پنیر یک بسته ۴ کیلویی
نمک بسته ۲ کیلویی 

سه عدد کدو حلوایی
دو کیلو لوبیاسبز

به درشت و اعلا برای مربا ۵ کیلو
به محلی ریز ۱ کیلو
میوه: سیب و نارنگی و انگور به اندازه یک هفته 

بیسکوییت ریز و شیرینی کشمشی یک کیلو (یه مغازه نان فانتزی تو شهر دارن که جنساش خیلی تازه هستن هر دفعه این دو مورد رو ازش میخرم)

ترشی هم مادر همسرم زحمت میکشه هر سال برامون میذاره. امسال هم دو تا دبه ماستی نصیبمون شد، البته بازم بهم میرسونه🥰

همه خریدهام شد حدود ۱۱ میلیون، همین اجناس مطمئنن تا دو سه ماه آینده گرونتر میشن، 

میتونستم با این ۱۱ تومن یه انگشتر بخرم ولی اولویت من و همسرم همیشه تهیه مایحتاج خونه هست.

ادامه دارد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادامه پست قبل:

حبوبات، رب و ادویه ها برای یک سال کافیه مابقی وسیله ها هم تا حدود ۶ ماه ان شالله میرسونه البته
از هر کدوم از حبوبات یک کیلو تو خونه داشتم از خرید پارسال.

من ظرف های ماست سون و میهن که دبه ای شکل هستن رو دور نمیندازم برای نگهداری حبوبات ازشون استفاده میکنم. همه حبوباتم رو داخل این ظرفها ریختم گذاشتم بالکن، 

ادویه ها رو هر کدوم رو داخل ظرف مخصوصش ریختم بقیشم توی دوتاکیسه فریزری ریختم درشونو بستم تا عطرشون نپره، هر وقت ظرفها خالی شدن دوباره پر میکنم.

به های درشت با کمک همسر جان تبدیل به مربا شدن رفتن داخل فریزر، 

بقیه وسیله ها هم هر کدوم در ظرفهای مخصوصشون ریختم و گذاشتم یخچال یا کابینت که برای استفاده آماده باشن.

حدود دو هفته پیش هم دو جین لباس زیر خریدم که حداقل یک سال و نیم برام کافیه، من چند سالی میشه لباسهای زیرم رو از بازار بزرگ میخرم اختلاف قیمتش با مغازه های سطح شهر خیلی زیاده،

البته امسال قیمتها رو خیلی بالا برده بودن کلی گشتم تا یه مغازه توی دالانها پیدا کردم که یه مدل رو دونه ای ۲۲ و یه مدل رو ۴۰ میداد از ۲۲ یه جین و از ۴۰ ها ۶ عدد خریدم، ۶ عدد هم متنوع برداشتم اونها هم هر کدوم ۱۰۰ و ۸۰ تومن شدن، کلا حدود یک تومن شدن.

این هفته و هفته آینده خودم و همسرم وقت دندونپزشکی داریم که هر دومون یه ایمپلنت ناقص که قبل کرونا در حال انجامش بودیم و با اومدن کرونا نصفه نیمه مونده بود رو تموم کنیم من سه تا هم ترمیم سطحی دارم که اونا هم انجام میدم و ان شالله کار دندونمونم تکمیل میشه.

نکته مهم در خرید عمده، استفاده درست و صحیح از 
وسیله هاست، نه اینکه چون زیاده بریز بپاش و اسراف کنیم.

عزیزم بگید اقساط و سه ساله براتون ببندن سودش خیلی کمتر میشه منم پارسال ۷۰ گرفتم ۵ ساله الان پشیمونم ...

وام مستاجری رو تا الانم میدن؟ 

من فکر میکردم فقط تا پایان شهریور میدن

به جای چک سفته دیجیتال امضا کردم عزیزمهمون قسمت که مبلغ وام رو انتخاب میکنی قسمت پایینش فکر کنم زیر ...

سلام عزیزم برای این وام باید شاغل باشی؟

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
عشقم بوقلمون وقتی پخته میشه از نظر طعم با مرغ فرق ندارهمیتونی همه‌ی خورش‌ها رو باهاش درست کنییا اگه ...

پس چرا از نظر من طعم و بوش با مرغ فرق میکنه؟ 

چند بار تا حالا سینه و رون بوقلمون گرفتم با روشهای مختلف هم پختم ولی اصلا طعمش باب طبعم نبوده

سلام به همه ❤️❤️❤️

امروز از طرف مدرسه پسرم رو اردو بردن اوپارک 

مبلغ اردو ۶۰۰ هزار تومن بود که چون تو پارک آبی نمیشه خوراکی یا حتی آب هم برد و بچه ها از هشت صبح میرفتند تا پنج بعد از ظهر مدرسه گفت برای ناهار خواستید کارت بدید بچه ها اونجا دستبندهاشون رو شارژ کنند غذا بگیرند 

همسرم هم گفت نمیشه تا پنج که بچه گرسنه باشه جالبه منو غذا رو هم گذاشتن خوب تو پارک آبی قیمت غذا بالاتر 

پسرم هم گفت من فیله سه تیکه میخورم با نوشابه ۳۲۰ پول فیله بود ۲۵ هم نوشابه گفتیم حالا یه آب هم بخواد بخوره و یه خوراکی هم بینش بخواد بخوره دیگه چهارصد میشه 

کارت بهش دادیم پونصد توش پول ریختنم گفتیم ولی چهارصد تومن دستبند رو شارژ کن بعد هم آخرش اگه چیزی موند حتما پول رو پس بگیر 

اومد گفت غذا گرفتم با نوشابه برگشتیم گفت پول خورد نداریم من هم گفتم یه هات چاکلت بهم بدید همون چهارصد تومن شد 

سر جمع اردو پسرم شد یک میلیون وقتی هم اومد آنقدر خوشحال بود گفت خیلی بهم خوش گذشت عالی بود کیف کردم بهترین اردویی بود که رفتم 

گفتیم خداروشکر درست یک میلیون پول کمی نیست 

ولی من و همسرم کلا عقیده داریم بچه هر اردویی که مدرسه می‌زاره با هر هزینه ای رو بره 

چون خاطراتی که اردو برای بچه ها میسازه با هیچ چیزی قابل قیاس نیست 

پسرم اومد گفت من برم اردو نگفتم وای چه خبر چقدر گرون یا مامان یک میلیون پول یه اردو. میشه بیا این پول رو برات پس انداز کنم که چی بزرگ شدی یک میلیون تو زندگی جلو باشی 

ولی فردا رفتی مدرسه بشین سر کلاس نگاه کن بقیه دوستات میرند اردو فردا هم که شد بچه ها اومدن از اردو صحبت کردن تو ساکت بشین به این فکر کن که من اون پول رو برای آینده ام پس انداز کردم 

اولین وظیفه من به عنوان یه والد اینه که شرایط امروز بچه ام رو به بهترین نحو بگذرونم 

به نظرم تحصیلات در اولویت و بعد هم سرگرمی و بچگی کردن 

درست بچه باید قدر پول رو بدونه ولی همش هم بخوای بهش پس انداز رو یاد بدید و بگین از تفریحات و اسباب بازی و خوراکی بگذر عوضش پول پس انداز کن بچه نه تنها از بچگیش هیچ لذتی نمیبره تازه پول خرج کردن و لذت بردن از پول رو هم یاد نمیگیره بزرگ هم که میشه تنها هنری که یاد میگیره پول جمع کردن نه پول خرج کردن 

یکی از فامیل های نزدیک ما به شدت اهل پس انداز بود و هست 

آنقدر زندگی رو به خودش سخت می گرفت که بتونه یه خونه رو بکنه دو تا خونه دو تا رو بکنه سه تا 

مدرسه اردو می‌گذاشت می گفت اردو خطرناک نمی‌گذاشت بچه ها برند اردو البته بهانه بود فقط به خاطر پول بود وگرنه ما که این همه اردو رفتیم هنوز سالمیم 

بچه هاش با دوستاشون بیرون نمی رفتند چون خوب بیرون رفتن و مراوده با دوست پول میخواد بالاخره یه بستنی باید باهاش بخوری بهانه اش هم این بود دوست و رفیق بچه رو خراب می کنه 

دانشگاه میری با اتوبوس برو و برگرد یادمه دخترش یه بار گفت بلیط اتوبوس نداشتم از دانشگاه تا خونه پیاده اومدم یه مسیر دو ساعته😳😳😳😳

من بهش گفتم خوب چرا نخرید گفت پول نداشتم گفتم خوب دربست می گرفتی میومدی دم در خونه حساب می کردی 

پول که تو خونه بود می گفت نه میدونی چقدر پولش میشد 

کل پاهاش تاول زده بود تا چند روز نمیتونست راه بره 

دیگه آنقدر تو اون شرایط زندگی کرده بودن بچه ها هم از خودشون بدتر بودن 

جالبه الان تو تهران بالای پونزده تا واحد خونه و آپارتمان دارند ولی سبک زندگی هنوز همون یه ماشین خوب به خودشون نمی بینند 

اول که بهانه آینده بچه ها بود به تعداد بچه ها خونه خریدن روندشون تغییر نکرد دوبرابر تعداد بچه ها خونه خریدن بدتر شدن که بهتر نشدن 

الان بچه هاشون دیگه ازدواج کردن و خودشون زندگی و بچه دارند ولی روابط اجتماعی صفر حتی بلد نیستن با چند تا آدم سلام و احوال پرسی بکنند یا اصلا تو جمع حرف بزنند 

مثلا مرد ۳۸ ساله ( پسرشون ) واقعا بلد نیست سلام و احوال پرسی با کسی بکنه 

فامیل ها هم اصلا قبولشون ندارند همه فقط بهشون می‌خندن 

بچه ها حتی مهارت کار کردن هم یاد نگرفتند 

فقط بلدن پول جمع کنند اونا هم همون روند رو در پیش گرفتن 

لباس درست و حسابی تنشون نمی کنند با اون همه دارایی 

می‌خوام اینو بگم هیچ چیزی اندازه دوست و همسن و سال ها نمیتونن تو رشد اجتماعی بچه تاثیر گذار باشه 

حالا اگه باز هم وقت شد از کارهای عجیب این خانواده میگم 

چندتا ربع غیر بانکی گرفتم ، بدون حباب بود درواقع ، یعنی طلافروش فقط وزن طلاش رو حساب کرداگه بتونی به ...

خونه ما یه بدی داره حالا نمیدونم خوبه یا بد 

تمام حقوق شوهرم واریز ک میشه میزنه ب کارتم دیگ منم و این میدون قبلا ماهی یک و سیصد فقط قسط داشتیم الان کل حقوق میره برا اقساط البته تا عید اینطوره بعدش یکم قسطا سبکتر میشه

من گاهی کم میارم حتی

پول جمع میکنم اما انقد اتفاقات این وسط میوفته یا خرج خودمون میشه یا قرض میدم

پسرمم از وقتی مهد میره یسره مریضن بچهام یعنی ماهی ۶تومن فقط هزینه دکتر بچهاس 

از طرفی بقول همسرم این حقوقا انقدی نیست که پس انداز شه در حد روزمرگی ولی با اینحال نزدیک ۲۰۰تومن طلا خریدیم ولی دلم پس انداز مخفی میخواد طلای پس اندازی میخواد ولی خرج جور در نمیاد قبلا شوهرم ماهانه بهم پول میداد خرجا با خودش بود ولی حیف ک قدر ندونستم همش خرج خنزل پنزل شد حالا ایشاالله بعد عید بتونم هرچند بعد عید هم چک بزرگی داریم

سلام دوستان 

راجب خرید مواد غذایی عمده منم بگم که اگر چیزی قیمت مناسب یا خییلی مناسب ببینم حتما تهیه میکنم

شاید باورش براتون سخت باشه😄 

من هنوز دارم شکر کیلویی ۹ ت 

قند کیلویی ۱۰ ت

ادویه های اعلا بسته ی ۱۰۰ گرمی ( زردچوبه، فلفل، دارچین، زنجبیل)  ۷ الی ۸ تومنی با مارک تابان البته اگر مارکش را اشتباه نگفته باشم ولی ادویه اصل هست

پودر ماشینی ۸ تومنی

ماکارانی  ۸ تومنی

پلاستیک فریزری ۵ تومنی

پلاستیک زباله بسته های ۱۰ تایی مارک رافونه ۳۵۰۰ تومنی

مایع لباسشویی ۴ لیتری سپید ۳ ، راپیدو، نانو و...  ۵۰ تومنی

مایع دستشویی و ظرفشویی ۴ لیتری ۴۰ الی ۵۰ تومنی

و کلی حبوبات قیمت های بین ۴۰ الی ۵۰ ت

شامپو های و صابون‌های پک ۶ تایی گلنار ۱۰ تا نهایت ۲۰ تومنی 

و کللی چیزای قیمت قدیم که هیچ کدوم هم  از کیفیتشون  کم نشده  استفاده میکنم

پس هرموقع قیمت خیلی مناسب دیدید خرید کنید

خب من اومدم با یه گزارش ریز انگاری تو تاپیک فقط من گزارش میدم اما خب اشکالی نداره برا انگیزه خودم و ...

خیلی عالی و منظم 😘😘😘ماشالا ب این مدیریت 

خدا مادرشوهر و پدرشوهرتو برات حفظ کنه 💖

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
سلام دوستان، روز و روزگارتون خوش🌹یه گزارش کامل و جامع از ماه آبان بدم خدمتتون.چند روز پیش اگه یادتو ...

منم موافقم وجود وسیله توی خونه خیلی بهتره تا طلا وسیله که باشه هم آرامش داری هم اینکه گرونتر نمیخری 

مسلما افزایش قیمت خواهند داشت تا چند ماه دیگه

2810