2777
2789
دوتاوام نوشته بودیم که حدود600میشدن متاسفانه یکیش بااینکه کل مدارکمون تکمیل بودن ومنتظرواریزیی بودیم ...

آهان الان متوجه شدم عزیزم ❤️ 

اگه اصلا راهی نداره برای خونه گرفتنون 

اونوقت فک نکنم همسرتون بیاد ماشین رو نادیده بگیره 

بخواد طلا بخره 

اگه وام مسکن میتونین بگیرین...بردارین حیف نذارین پول خرج بشه ...مسکن هم فعلا شرایطش خوبه 

ولی نه اکه مسکن هم نتونستین بگیرین 

اونوقت نصف نصف بگیرین طلا و ماشین بگیرین 

نصف طلا بگیرین ...بدون اجرت 

نصف یه پراید بگیرین که پاتون رو زمین نمونه 

اکه هم چک بکشین میتونین یه دونه پژو بردارین 

به شرطی که برای پر کردن جای اقساط همسرتون رو طلا حساب نکنه 

من نظرم اینه عزیزم ❤️ باز ببین دوستان چی می‌کند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان شب همگی بخیر ان شالله که تن همگی سلامت و جیب ها پر پول باشه حقیقتا من از اول تاپیک خوانن ...

با ارزوی سلامتی برای شما💕

من همیشه این موضوع رو بهش فکر میکردم و برام مهم بود چون یک تجربه ناخوشایند داشتم،خودم ضرب المثل دارم ک نمیتونیم اجر خونه رو بکنیم خرج کنیم ک.پس همیشه گوشه ذهنتون یک چیز نقد و یا بالفعل نقد داشت باشین

برای این حوادث

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
وای بگردم چه قدر درد ناک بوده عین اینارو تعریف کردی خاطرات خودم جلو چشمم نقش بست 🥲انشالله انشاله تا ...

شکر خدا عزیزم ❤️ 

چقدر حالم گرفته شد با چند خط اول پستت 🥺

ولی آخراش رو دوست داشتم ♥️ هزاران مرتبه شکرش 

جاری جان خیلی بد رفتار کردند 

خدا شاهد تو بردارا  ...فقط ما ماشین داریم 

نه اینکه میگم که فکر کنین دارم پز میدم ...نه به والله 

نه شماها منو میشناسن نه من شمارو 

فقط صحبتش افتاد مینویسم 

ما هر جا رفتیم ...اینا رو هم بردیم ...هر مراسمی ....هرررر مراسمی 

گفتم خدا رو خوش میاد 

یه وقتایی شده که همسرم غر زده که جای بچه ها رو تنگ می‌کنی 

از کجا به کجا بریم ...از شهر خودمون تا کردستان 

میگم اشکال نداره..ما راحتیم عزیزم ❤️ در حالیکه راحت نبودم 

خودم هم هیچ وقت جلو نمیشینم ..در صورتی که با برادر شوهرم 

هم سن و سال هستیم 

به احترام برادر بودنش گفتم شما بشین جلو 

ولی امان از ......

نمی‌خوام تاپیک به بی راهه بره 

سلام عزیزم منم یه سوال دارم راجب خریدماشین یه اگهی دیدم ازنمایندگی مثلاماشین حدود20تومن ازرونترازبا ...

عزیزم به لیزینگی ها اعتماد نکن یبار پول مارو همینجوری خوردن گفتم بعداز ۴۵روز کاری میدن ماشین رو الان ۶ساله درگیر دادگاه هستیم هنوز هیچی به هیچی اونموقع ۱۲ملیون بود که پول یه پراید صفر بود تقریبا

عزیزم به لیزینگی ها اعتماد نکن یبار پول مارو همینجوری خوردن گفتم بعداز ۴۵روز کاری میدن ماشین رو الان ...

خوب شدگفتی عزیزم ممنونم 

منم واقعاهمش داشتم فکرمیکردم ماکل پول میدیم ماشینم دستمون نمیادتایه ماه چطوری اعتمادکنیم

سلام دوستان شب همگی بخیر ان شالله که تن همگی سلامت و جیب ها پر پول باشه حقیقتا من از اول تاپیک خوانن ...

سلام عزیز دلم ❤️ ❤️ 

شب قشنگت بخیر و نیکی باشه 

خدا بد نده خانومم 

انشالله خیلی زود سلامتی ات رو به دست میاری 

و کلاف زندگی ات رو بار دیگه به دستت میگیری 

دقیقا بله عزیزم باید حتما باکس سلامتی ...باکس خرج های پیش بینی نشده داشته باشیم 

منم باهاتون موافقم که یه مقدار هم نقدی در حساب هامون داشته باشیم 

من تا چند ماه پیش که دیسک همسرم گرفته بود و خانه نشین شده بود ...همیشه برای خودم پنج ملیون پس انداز نقدی ( مخفی )

دارم تو کارتم ..اون چند روز رو که خوابید تو خونه من بخش زیادی از هزینه ها رو با اون پنج ملیون ...پوشش دادم 

و چقدرررر به دردم خورد اون پول .و همچنین از باکس های سلامتی و پیش آمده 🌸

از اون ماه که همسرم رفت سر کار ...تصمیم گرفتم پنج ملیون نقدی مخفی رو به ده ملیون برسونم با توجه به تورررم 

به قول شما اکه نقدا نداشتیم یا باید طلا میفروختیم 

یا باید دهن باز میکردیم ..‌تا موعود اجاره ها 

منم این کار رو میکنم همون که می‌دونم جای طلاهام امنه برام بستهمن کل روز خونه نیستم اینجوری استرس ندا ...

سلام عزیزم.  شما کدوم بانک طلاهاتو گذاشتی؟  

به عنوان امانت گذاشتین یا وام؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

[QUOTE=359987026]سلام دوستان شب همگی بخیر ان شالله که تن همگی سلامت و جیب ها پر پول باشه حقیقتا من ا ...

موعد اجاره ادم رو بد عادت میکنه.من مدتیه متاسفانه

برای درامد(کارم دست خودمه) مرتب نمیرم، یا بی مزد کار میکنم

به امید همون اجاره ها😅

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
دوستان در مورد وام مسکن وام به ازای هر نفر ۳۲۰ میلیون هست که دو نفر میشه ۶۴۰به ازای هر بچه زیر ۲۰ س ...

سلام عزیزم،میشه بپرسم این وام رو اولا تو چه مرحله ای از خرید خونه باید اقدام کنیم،بعد چند درصد هست سودش،و چند ساله؟

ببینید من یه وام 100 تایی دارم مال خودمه بنظرتون یه گوشه از حیاطو مغازه درست کنم؟ یا یکی از اتاقا ر ...

اگر بتونی یه گوشه حیاط یه اتاق بندازی که رو به کوچه باشه درش عالیه یعنی مغازه باشه کامل فقط دربش تو حیاط هم باشه.خیلی ها من دیدم اینکارو میکنن

[QUOTE=360001065][QUOTE=359987026]سلام دوستان شب همگی بخیر ان شالله که تن همگی سلامت و جیب ها پر پول ...

ای جانم عزیزم 😅 

دقیقا منم همون طوری شدم 

چند سال قبلم کجا و الآنم کجا 😀😉

منم انشالله یواش یواش می‌خوام خودم رو بازنشسته کنم 🤭

البته خدا اجازه بده عمری باقی باشه تا اسفند ماه دوتا کار نیمه تمام دارم ...که انشالله یکیش آخراش 

یکیش هم اسفند ماه انشالله تموم میشه 

میگم انشالله از اجاره ی مغازه ام بگزرونم 

و ببینم میتونم با دارایی که جمع کردم ...یه واحد نقلی بگیرم 

از اونجا چند تومنی دستم رو بگیره 

کارمو جمع کنم 

...فقط از اولش که مستقل بودم ..خیلی سختمه که جمع کنم 

روزانه هم بیشتر از چهار ساعت هم نمیتونم بشینم 

فقط باید مطمین باشم که ماهانه پول خوبی دستم رو میگیره که آروم آروم جمع کنم 🙂😉

از نه سالگی کار میکنم ...دقیقا بیست و پنج سال 

2810