2777
2789

سلام به همه دوستان امیدوارم جیبتون پر روزی باشه 

عزیزانی که لطف کردن به من پیام دادن

گلی جان 

تیتان جان 

عاطفه جان 

و اگر دوستی رو از قلم انداختم ببخشید 

ممنون از همراهی تون. راستش الان چیزی نمی تونم بگم فعلا 

در خال حاضر دارم تمرین میکنم که نه بگم. به عنوان نمونه یک هفته خواهرم رو گفتم بیاد اینجا پیش مادرم باشه میخواستم بیشتر از حالت عادی کار کنم، چند باری گفت کباب مزه میده شیرینی مزه میده که من با جدیت گفتم نه، دارم بیشتر زحمت میکشم که بتونم هزینه دندانپزشکی رو جور کنم نمیتونم الکی خرج کنم ( البته خودمون هر روز غذاهای خوب خوردیم و میوه و  تنقلات هم برای خوردن توخونه بود دیگه خرید کردن درواقع خرج اضافه بود) 

یا مثلا امروز سر کار بودم ساعت ۶ برادرم زنگ زد هستید بیام خونه تون گفتم من هر روز تا ۷ سرکارم یه کم توی محله چرخ بزن تا ۷ بشه و من بیام خونه چون باید تا سقف معینی کار کنم 

و نمونه های دیگه 

حالا البته باید دید در ادامه چجوری پیش میرم فعلا دارم روی خودم کار میکنم.... شاید دیگران و رفتارهاشونو نتونم تغییر بدم اما میتونم روی خودم کار کنم و درست رفتار کنم 

بازم هفته های بعد میام و میگم

پر روزی باشین🤗🤗🥰🥰

عزیز اگر تهرانی میشه بگید شوهرت با وانت چکاری انجام میده بقیه خانم ها اگر میشه واطلاعات دارید چه کار ...

نه گلم  ما تهران  نیستیم  شوهرم  با وانت میوه  فروشی  کار میکنه  تو بازار  روز  یا سر جاده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکلا برنامه هست مثل اسنپ باید نصب بشه ؟؟؟؟ چطوره میشه توضیح بدید لطفا✨️✨️✨️

بله برنامه س از گوگل یا بازار دانلودش کنید

من تارا و اکالا نصب کردم

از تارا اعتبار میگیرم و با اکالا خرجش میکنم مواد غذایی میگیرم برای خونمون

تارا رو تازه یکماهه نصب کردم 

ماه پیش یک تومن بهم اعتبار داد

ک این ماه یعنی آبان ماه 500 و اذر ماه بعد هم 500 باید بریزمو قسطشو تسویه کنم

اینو از بچه های اینجا یاد گرفتم🥰

برای منی ک بچه کوچیک دارم و خونمون ب سوپری و فروشگاه ها خیلی دوره و حتما باید ماشینی چیزی باشه ک تا دم یه سوپری رفت خیلی خیلی کاربردیه

تازه هراز چند مدت کد تخفیف میده بهت ویا روی بعضی از جنس ها شون تخفیف میزارن

سلام به همه دوستان امیدوارم جیبتون پر روزی باشه عزیزانی که لطف کردن به من پیام دادنگلی جان تیتان جان ...

سلام عزیزم 

زود زود بیا تایپیک 

باعث میشه جلو هزینه های اضافی گرفته بشه و طرز فکرت عوض بشه. موفق باشی

2805
سلام عزیزم اولویت های آدم با هم فرق میکنه من بدون ماشبن احساس خیلی بدی دارم حتی ثانیه ای نمیتونم تصو ...

ممنونم عزیزم بخاطرنظرات 

میدونم عزیزم منم زبونن میگم طلابخرم بی ماشین بمونیم ولی بعدش یه احساسی گلوم فشارمیده که نهه بسه دیگه یه سال بدون تفریح وخریدموندیی پس اندازکردیی الان بایدنتیجه زحماتت ببینی یه سفربریی یه استراحتی 

انشالله بازم میتونم پس اندازکنم وخونه عوض کنم زندگی که مسابقه نیست 

با احترام ولی واقعا بدون ماشینی اینجوری هم که میگید سخت نیست ما ۱۰سال ماشین نداشتیم با اسنپ وآژانس و ...

درسته  ما هم ماشین نداشتیم ولی خداروشکر به هیچ احدی رو نمینداختیم. الان که ماشین داریم پشت فرمان میشینم خدا رو هزار بار شکر میکنم که از همشون بی نیاز شدیم. ماشین یعنی راحتی. وگرنه خرجش زیاده؛ مال ما حالا مدل بالاست و مصرفی هاشو عوض میکنیم. الانم انقضاء بیمه اش رسیده دستمونم خالی  

🔺 اسرار ذهنی ثروتمندان🌼 باور 🌳 آدمهای ثروتمند پول شان را خوب اداره می کنند. آدمهای فقیر پول شان ر ...

اینا همش حرفه؛ ما توی فامیلمون یک طایفه ای هست که توی روستا که بودند خیلی خیلی فقیر بودند. اینا انقلاب میشه میان شهر یهو پولدار میشن. روز به روز پولدارتر. کسی نفهمید اینا چیکار کردند که ثروتمند شدند. پارسال عروسی خواهرزادم مقداری از پول گم شد. رفتن دوربین تالار عروسی رو بازدید کردند و دیدند ای وای همون فامیل پولداره دستشو کردخ توی صندوق و یک بسته پول برداشته و گداشته توی جیبش  غافل از اینکه دوربین داشته میگرفته خخخ. ابروش رفت. انقدر از چشممون افتادند. حالم بهم میخوره از این چور پولداراو ثروتمندا که ۱۰۰٪ میدونم و در جریانم که هیچ خیر و خوشی از پولشون نمی بینند

سلام دوستان
شب همگی بخیر
ان شالله که تن همگی سلامت و جیب ها پر پول باشه

حقیقتا من از اول تاپیک خواننده بودم و هستم
اما خب محدود هستن دفعاتی که مینویسم

یه تجربه این روزا داشتم گفتم خدمت دوستان عرض کنم

من خودم شاغل هستم در کنار همسرم
خب ما هم مثل خیلی از دوستان دیگه بخشی از حقوقمون قسط هست و مابقی خرج منزل و پس اندازهایی ریز هم هم در قالب طلا داریم

متاسفانه من دو هفته است یه بیماری برام پیش اومده که نه میتونم برای خرید از منزل بیرون برم،نه آشپزی کنم و سرپا باشم و به خونه رسیدگی کنم

خب از همسرمم بخاطر تایم کاری طولانیشون هم نمیشه توقعی داشت

همه اینها دست به دست هم داده که یکباره علاوه برا هزینه های درمان من، هزینه های غذای بیرون بر،اسنپ فود،کارگری که بیاد منزل رو تمیز کنه،خرید میوه های گران تر از بازار و انلاین به هزینه های ما اضافه بشه

حالا نکته قابل توجه اینکه همیشه مقداری نقدینگی در حسابهامون باشه !!!
تمام پس اندازمون تبدیل به طلای فیزیکی نشه

به عنوان مثال من الان ۲۰ گرم طلا یا یک سکه تمام طلا دارم
خب واقعا در همچین شرایط امکان فروش وجود ندارد!
و صلاح هم در این نیست به کسی رو بزنیم و بابت امورات این چنینی قرض بگیریم
نمیگن دوتا شاغل هستن،این وضع و روزگارشونه؟؟

من بارها تو همین تاپیک و تاپیک های اقتصادی دیگه دیده خونده بودم ،باکس حوادث پیش بینی نشده،باکس درمان و ... رو حتما در نظر داشته باشین
حتی اگر مبلغش پایین باشه

الحمدالله ما هم از این روزها به خوبی داریم عبور میکنیم به لطف آموخته های همین تاپیک ها،اما گفتم تجربه عینیم رو بیان کنم . آرزوی سلامتی و شادکامی برای یکایکتون دارم

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
سلام به همه دوستان امیدوارم جیبتون پر روزی باشه عزیزانی که لطف کردن به من پیام دادنگلی جان تیتان جان ...

آفرین فعلا برای شروع همین قدم ها خوبه 

کم کم ترمیم میشه 

و اینکه باید تلاش کنی استمرار نو رفتار رو حفظ کنی 

از هدفت کوتاه نیایی

بله عزیزم ، حتی وام یک میلیونی پشتوانه رو دیگه نیاز نیست یک میلیون هم خودت بذاری ، ولی باید از تسویه ...

چه جالب 😍 اینطوری که بهتر شده 

ممنون عزیزم گفتی من نمی‌دونستم 

خوش خبر باشی 

گلم من به امید خدا این هفته سیصد میلیون وام ازدواج دخترمو میگیرماحتمالا شاید بالای یکسال بخوان برن س ...

خوشبخت بشن الهی عزیزم ❤️ 

من باشم طلای آبشده میگیرم اون سر میفروشم ..

یا اگه جا داری ...کم کم با حوصله شروع کن وسیله های برقی اش رو بگیر که ...وسیله ی خونه هم گرون میشه 

اگه قصد گرفتن داشتی از پیرانشهر برو بگیر وسیله های برقیشو 

که قیمت مناسبی دارند 

دوستم پارسال ماشین ظرفشویی گرفت واسه دخترش دقیق خاطرم نیست مارکس چی بود 

فقط اینو یادم که اینجا ۳۷ملیون می‌گفتند 

از پیرانشهر همون مارک رو ۲۴ملیون گرفته بود 

حالا ک قضیه ماشین پیش اومد 

منم یه خاطره بگم 

من زمان خیلی زیادیه که بی ماشینم، جوری ک زمانش از دستم در رفته دیگه 😁🤧

تواین چند مدت هم چند بار شرایط خرید دوباره ماشین برامون پیش اومده 

ولی آقای همسر گفته نه😒 میخوام پولمو بزنم به کار

ناگفته نماند که مسر بنده طوریه ک یک هزار تومنی پول ب تاکسی اینترنتی اسنپ و تپسی و آژانس و اینا نمیده

همیشه میگه پول زوره برای دو قدم راه مثلا 50 60 هزار هزینه کنی 😐

همینو 1/500 میدی با اتوبوس و یا ون میری🙄

محل زندگیمم جوریه که هیچ فروشگاه اطرافمون نیست

نه سوپر مارکتی، نه نونوایی 

یعنی یک سوپری میخوام برم باید منتظر بمونم همسرم بیاد با موتورش بریم یا دو تا اتوبوس عوض کنم برم که ب سوپر مارکت برسم و دوتا اوتوبوس هم عوض کنم که برسم خونه 

برای همین میگم خدا پدر و مادر کسی رو که اکالا رو اختراع کرد رو بیامرزه🤧😁

خلاصه جونم بگه براتون ما چند ساله فقط با موتور سر میکنیم و اتوبوس😁

چند روز پیش که صبح زود برای بچم جلسه گذاشته بودن، آقای همسر هم بیکار بود، روی خودش خیلی دیگه فشار آورد گفت نمیخواد اینهمه راه رو با اتوبوس بری، خودم میرسونمت😐😂

آقا سرتونو درد نیارم تا اومدیم استارت موتور رو زدیم یک کوچه رفتیم پایین تر، یک خانم از کوچه روبرویی با ماشین اومد شپلققق زد به ما🤦‍♀️🥲

خانمه هول شد میخواست بزنه رو ترمز زد رو گاز😵‍💫😵

چشمتون روز بد نبینه منو همسرم جفتمون پخش زمین شدیم و دقیقا افتادیم لبه ی جدول

خودمون کاری نشدیم الحمدلله😢

ولی موتورمون هر تیکه اش یه طرف افتاد😫

یعنی من اونروز با تمام وجودم معجزه ی خدا رو حس کردم 🥹🥹🥹

اصلا غیر قابل باور بود ماشینی از بغل باسرعت بهمون بزنه و موتورمون تیکه تیکه بشه ولی خودمون سالم خداروشکر

البته یکم کبودی هست ولی خدا خیلی رحم کرد که سرمون لبه ی جدول نخورد 

خدایا عظمتت و بزرگیتو شکررر🤲🤲

فردای تصادف نشستم باهمسرم به صحبت کردن گفتم اینقدر خودتو ب آب و آتیش میزنی برای چی؟ اینقدر پولا رو روی هم توف میزنی برای چی؟ همش میگی  ماشین نمیخواد بزار بزنم ب کار، از بغل کار پول در میاد، از کنار کار هم پول در میاری که فوری میری خرج شکمت و رستوران میکنی

نمیکنی ک یه سکه طلایی چیزی بخری بزاری کنار یکی باشه برای دوروز دیگه لازم مون میشه 

گفتم ببین تا قبل اینکع از خونه بیایم بیرون باهم میگفتیم و میخندیدیم

به یه دقیقه نکشید اومدیم اینور تر ماشین زد بهمون

دور از جون اگ ب گیج گاهمون ضربه میخورد جای جفتمون همونجا بود 

بچمون نزدیک بود یتیم بشه دور از جونش

خلاصه خیلی حرف زدم

شوهرم چنان رفته بود توی فکر 😂

میگفت همین امروز میرم پولامو از روی کار برمیدارم میرم ماشین میخرم 

حالا خارج از شوخی😁🤧

اون لحظه من ب این فکر میکردم

گفتم اگه الان دقیقه آخر زندگی من بود 

من با کلی حسرت و ارزو ب دل میمردم چون هیچ تفریح و خوشی نداشتم همش در حال بدو بدو، همش درحال قناعت، همش درحال دو دوتا چهارتا کردن که یوقت کم نیاریم با این بریز بپاش های همسر

ولی الان دیگه تصمیم گرفتم اولین قدم مون خرید ماشین باشه 

بعدش حداقل پنج شش ماهی یکبار مسافرت 

تصمیم گرفتم زندگی رو یکم ب خودم آسون تر بگیرم 

احساس میکنم خیلی دیگه بیش از اندازه دارم از زندگیم میزنم

ان شا الله از ماه آینده که حقوق بگیره همسرم، روند جدید رو شروع میکنم😂❤

سلام به همگی 

من چند وقت بود باز داشتم لباس زیاد می خریدم 

تا اینکه نشستم حساب کردم دیدم الان چقدر دارم 

و بعد یک عددی رو برای خودم مشخص کردم که پس اندازم رو تا عید به اون عدد برسونم 

بعد نشستم حساب کردم که من چقدر الان در میارم و چقدر دیگه تو فرصت باقی مونده وقت دارم تا کسری رو تامین کنم 

اینجوری برای خودم انگیزه میشه که دم به دقیقه پول رو به وسایلی که لازم ندارم بدم 

چون یک هدف دیگه دارم که هر چقدر بیشتر پول داشته باشم زودتر می تونم به اون هدفم برسم

2810